How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Kesim Şekilleri Banyodan Sonra Elektiriklenen Saclarim !!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

leylifer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2007
11
0
86
İstanbul
kızlar ya benim saçlarım dalgalı. banyodan sonra buklelerim cok elektirikli gibi bişi oluyo. buklelerimi nasıl canlandıra bilirim? banyodan çıktıktan sonra hangi krem veya serum vs. kullanmalıyım. çok ürün var ama güvenemiyorum işte. yardımcı olursanız çook sevinirim.:a015:

walla abim bayan kuaförü elidoru pek tavsiye etmiyor saçı çok cabuk yağladırıyor yada saçının tiplerine değilde uçlarına sür bir zaman sonra dökülme çoğalır şayet tiplere sürersen...

güneş sütü sürüyorum.bnm dalgalarda biçimsiz normal haliyle.sütü sürünce çok hoş duruyor.yağlandırmıyorda.istersen dene varsa

birsürü marka war aslında ama netde bi araştırma yaptım elektiriklenme için en iyi john frieda'nın elektiriklenme için olanıymış fiyatıda pek pahalı değil bence bir dene.

benim de saçlarım buklelei ve hiç elektriklenmez çünkü saçlarım daha sırılsıklamken suyunu bile sıkamadan direkt jöle sürüyorum ve hiç elktriklenmiyor bir de öyle dene

benim de saçlarım buklelei ve hiç elektriklenmez çünkü saçlarım daha sırılsıklamken suyunu bile sıkamadan direkt jöle sürüyorum ve hiç elktriklenmiyor bir de öyle dene

jöle dışında bişey istiyoruz ama hem sağlıklı hem doğal görünüm verecek.yinede saol fikir için

goldwell'in elektriklenen saçlar için bi ürünü var ben kullanıyom çokta iyi yapıyo parlak ve canlı gösteriyo yağlandırmada yapmıyo denemeye değer ben 38 ytl aldım kuaförümden

goldwell'in elektriklenen saçlar için bi ürünü var ben kullanıyom çokta iyi yapıyo parlak ve canlı gösteriyo yağlandırmada yapmıyo denemeye değer ben 38 ytl aldım kuaförümden

her yerde varmıdır yada kuaför dışında başka nerdne bulabilriz ilk kez duydumda

saçları banyo sırasında ne kadar nemlendirirseniz, banyodan sonra o kadar az elektriklenir..nemlendiricili bir ürün kullanırsanız elektriklenmeyecektir..panthene'i öneririm :roflol:

Back