- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
-
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Yanlış yere konuyu actiysam kusura bakmayın lütfen konumu kaldırmayın Uygun yeri bulamadım3 katlı binada yaşıyoruz evime bulaşık Makinesi takıldıktan sonra su giderinde sorun başladı ne olduğunu bilmiyoruz, su tesisatçısı çağırıyoruz karşıdan bakıyorlar bu benim yapicagim birşey değil belediyeyi arayın deyip gidiyolar , belediyeden geldiler içerden birşey yapamayiz bütün su tesisatı patlayabilir ama dışardan kazı yapalim dediler hiçbir şey değişmedi , hangi ustayı çağırsam olmuyor 2 bin TL verdim temizlediler çok az bir saç çıktı sorun devam ediyor kafayı yemek üzereyiz , ben 1 .katta oturuyorum üst kattakiler banyo yapsa veya tuvalete girse benim banyomdan pis dışkılı sular çıkıyor aynı şekilde bende bulaşık yikasam tuvalete girsek yine banyodan su çıkıyor daha sonra o su yavaş yavaş gidiyor böyle sorun yaşayan var mı ne olabilir bu, bulaşık makinesinin hortumunuda geri çektim belki fazla ileri itildi ama yok şaşırdım ne yapacağımı .
Evet yerden geliyorBanyo giderinden mi su geliyor? Yerden yani?
Evet yerden geliyor
Çağırdık ne olduğunu çözemiyorlar en son gelen kendine çok güveniyordu bu neymiş biz ne tıkanıklıkları açtık diyordu ama uğraştı yok olmuyorTıkanıklık var tesisatınızda.
Bina çıkışında olabilir daire çıkışında olabilir.
Kırılmadan ortaya çıkmaz.
Bu sorunu biz de yaşadık bina çıkışında ki pimaş tıkanmıştı tüm su eve geri geliyordu.
Sizde usta çağırıp baktırmalısınız
Malesef gelen çözemiyor öyle karşıdan bakıyorlar binada sadece bizde var bulaşık Makinesi, makine takıldıktan birkaç gün sonra başladı bu sorun bilemiyoruz ne olduğunuCok ilginç, birdenbire mi başladı?
Hani bulaşık makinesiyle alakasini cozemedim ama sizden baska bulaşik makinesi kullanan yokmuydu?
Gelip bakanlar sebebi şu diyemiyorlar mi?
Bizim de 30 senelik bina böyle mi yaşıcaz biz sürekliAy aklıma geldi evlenmeden önce yaşadığımız evde olurdu bu ama biz beşinci kattaydık. Asla çözülmedi o sorun ama 50 yıllık binaydı zaten. 2020 depreminden sonra yıktılar, ancak o zaman çözülmüştür
Vardır muhakkak bir çözümü. Biz 4 sene kadar oturduk orda çözemediler de çözecek insan yoktu o binada. Hepsi yaşlı teyzelerdi.Bi
Bizim de 30 senelik bina böyle mi yaşıcaz biz sürekli
Kira değilEv kiraysa taşının. Başka bir çözüm gelmedi aklıma
İnşallah en kısa zamanda sorunu çözecek kişiyi buluruzVardır muhakkak bir çözümü. Biz 4 sene kadar oturduk orda çözemediler de çözecek insan yoktu o binada. Hepsi yaşlı teyzelerdi.
Eve yakın büyük köklü ağaç var ise kökleri boruları tıkamış olabilir. Bazı ağaçların kökleri çok hızlı yayılıyor.Yanlış yere konuyu actiysam kusura bakmayın lütfen konumu kaldırmayın Uygun yeri bulamadım3 katlı binada yaşıyoruz evime bulaşık Makinesi takıldıktan sonra su giderinde sorun başladı ne olduğunu bilmiyoruz, su tesisatçısı çağırıyoruz karşıdan bakıyorlar bu benim yapicagim birşey değil belediyeyi arayın deyip gidiyolar , belediyeden geldiler içerden birşey yapamayiz bütün su tesisatı patlayabilir ama dışardan kazı yapalim dediler hiçbir şey değişmedi , hangi ustayı çağırsam olmuyor 2 bin TL verdim temizlediler çok az bir saç çıktı sorun devam ediyor kafayı yemek üzereyiz , ben 1 .katta oturuyorum üst kattakiler banyo yapsa veya tuvalete girse benim banyomdan pis dışkılı sular çıkıyor aynı şekilde bende bulaşık yikasam tuvalete girsek yine banyodan su çıkıyor daha sonra o su yavaş yavaş gidiyor böyle sorun yaşayan var mı ne olabilir bu, bulaşık makinesinin hortumunuda geri çektim belki fazla ileri itildi ama yok şaşırdım ne yapacağımı .
Hayir yakında ağaç yokEve yakın büyük köklü ağaç var ise kökleri boruları tıkamış olabilir. Bazı ağaçların kökleri çok hızlı yayılıyor.