Banyo Dekorasyonu banyodaki koku

aglayan_nar

dost denilen kelime yalan
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
359
19
33
merhaba arkadaşlar
nisan ayında banyomu yaptırdım.kırdırdım tesisat vs yeni baştan yaptırdım.istediğim gibi oldu olmasınada nerden geldiğini bilemediğim bi kötü koku var lağım kokusu deilde gider kokusu yada ne bileyim böle tarif edemiorm pis bi koku.denemediğimiz şey kalmadı.yerdeki gider kapaklarını bile değiştirttim yeniden ustaya.şu yeni çıkan kendinden kapaklı övgüyle bahsedilenlerden almştık güya iyisi olsun die.söktürdük sulu olanlardan taktırdık.çamaşır makinamı bile çıkardım acaba gider borusundanmı diye.tıkadık.yeni aynı.havalandırmamı dedik kapattık olmadı.klozeti bile söktürüp yeniden taktırttım ustaya acaba hava filanmı alıor bi yerden die.yine olmadı.bugün en son gidip asma tavanın bi köşesini söktüm aldım feneri elime baktım acaba üstten akıntı sızıntı filan varda görmedikmi diye.yok yok yokkkkkkkkkk tabi bunları tek tek denerken ben hergün baştan aşağı banyo sildim koku sinmiştir emin olalım dedim.
evi havalandırınca bir şey kalmıor ama kapatınca cam kapı evi sarıyor koku.hadi yazın idare ettik bunun kışı var.kızlar çok rica ediyorum bu derdi yaşayan var mı içinizde ? yardıma ihtiyacım var

Son düzenleme:
lavabonun borusunu ters taktıklarında koku yaparmış bizdede vardı o koku düzelttik geçti böle bişi olabilir mi ki sizdede...

lavabonun borusunu ters taktıklarında koku yaparmış bizdede vardı o koku düzelttik geçti böle bişi olabilir mi ki sizdede...

canım ona şu es boru denilenlerden takıldı.tesisatcıda kontrol etti tekrar.sorun yok ondada.kokluyoruz kokuda gelmiyor.kafayı yicem artık

canım ona şu es boru denilenlerden takıldı.tesisatcıda kontrol etti tekrar.sorun yok ondada.kokluyoruz kokuda gelmiyor.kafayı yicem artık

ayy Allah kolaylık versin o zaman ne diyim bacım çok sinir bişi o koku bilirim inşallah sebebi bulunur ve çözülür...

Arkadaşım bu siteyi bi incele istersen koku giderici falan diyor. Belki yardımcı olur.. www.pasteldekor.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…