• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyodaki gider ve pis koku..

madem kiracısın bence de geçici çözümler bulmak durumundasın yada evsahibiyle görüşüp sorunun sebebini bulacaksınız,muhtemelen kırıp dökeceksiniz..
dekoratif kapakları ben de tavsiye ediyorum ve mümkün olduğunca bol çamaşırsulu su...

Aynı sorun bizde de var maalesef özellikle lodos olduğu günlerde. Eşim bir zarfın içine eski bir cd koyup gideri kapatıyor. Üzerine de dekoratif kapatıcımızı koyuyoruz koku derdi kalmıyor.

Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Yeni eve taşındık ve banyosunun yerdeki giderinden pis kokular geliyor. :50: Önce havalandırmadan geliyor sandık ama değilmiş. nasıl önleyeceğimi bilmiyorum. İçine domestos döktüm gitmedi. Parfüm sıksam olmuyor daha beter oluyor. Havalandırma etkili değil. :50:
Önerisi olan var mı? Fikirlerinizi bekliyorum. :43:

Canım son kez istersen bir paket lavabo aç dök pislik vb.. bişiler varsa söksün atsın.
Baktın olmuyor paçavra bir bez parçasını tıka oraya kokuyu kessin.

bizde de aynı sorun var burda yazanlar dahil birsürü yöntem denedik çözüm olmadı banyonun kapısını kapatmıyoruz artk kokuda olmuyor havalandırma yetersiz olduğu için kapı kapalıyken koku artıyor hafif aralık bırak kapını faydası olacaktır

Bizim evde 40 kusur yıllık bina. Banyoda giderden arada böcek geliyo , ilaç sıktım kenarlara tablet koydum, çamaşır suyu döktüm , ne yaptimsa kar etmedi :((. Tesisat yenilenmeli , eski bina iste off

PVC gider kapaklarının içi derin olanları var ya, içine 4-5 tane naftalin koyup üzerine ya düz gider kapaklarından ya da gider kapağı süslerinden koyun.

Genelde o koku eski yapım evlerde oluyor
Benim bir arkadaşımın evide öyleydi,o banyoda işi bitince bir bezle kapatıp üzerinede kova koyuyordu
kiracı olunca malesef boru tesisatınını değiştirmeniz mümkün olmuyor.

canım benim bende kiracıyım ve evimiz 40 yıllık filan o koku beni delirtiyor.çamaşır suyu döktüm su döktüm olmadı .ben şimdi o deliklere poşet tıkıyorum.faydası oldu.yıkanırken çıkarıyorum banyoyu temizleyip hemen takıyom .Allahım size bize sıfır evler versin.AMİN.kızlar dua edin Allahım duamızı kabul etsin.

Kızlar cumartesi günü alışveriş yaparken bir magazadan aldım süslü gider kapaklarından. içerisine poşet tıkayıp üstüne o kapakları koyuyorum. çok sıkıntı olmuyor artık. teşekkür ederim hepinize.

Banyoda ki giderleri kapatın kızlar mesela çamaşır mak.hortumundan açıkta kalan kısımlar

merhaba, kaldığım yurtta aynı sorunu yaşıyorduk. pet bardağı ters çevirip giderin üstüne kapattım ve o günden beri kokuyla ilgili bir problemimiz olmadı :)

bizim outrudugumuz ev yeni bina
yani max. 3 yıllık
eve geldiğimde öyle bir koku vardı ki..
önce uzun süre boş kaldı su gitmedi diye düşündüm
lavabo açıcılar çamaşır suları neler yapmadım
ama gitmedi hiç
en son internetten araştırarak gördüğüm bi yöntemi denedim
biz giderin ağzını değiştik sonra da ben hep hafta da bir kaç kez
su döküyorum orası su dolu oluyor su olunca koku da olmuyor

Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Yeni eve taşındık ve banyosunun yerdeki giderinden pis kokular geliyor. :KK50: Önce havalandırmadan geliyor sandık ama değilmiş. nasıl önleyeceğimi bilmiyorum. İçine domestos döktüm gitmedi. Parfüm sıksam olmuyor daha beter oluyor. Havalandırma etkili değil. :KK50:
Önerisi olan var mı? Fikirlerinizi bekliyorum. :KK43:
internette gider kapaklari satılıyor.gider çapinin ölçüsunu alip uygun bi tane alirsinız.onlarin icinde kapak var.sadece su akınca açıliyor.diğer zamanlar hep kapali kaliyor.

Back