Bugün aldım lavabo açıcı hemen denicem teşekkürler.Sana tavsiye vermeye geldım .
Çamaşır suyunu direk olarak dökme borularını parçalarsın.
Ben lavabo açıcılar var ayda 1 ondan döküyorum . Üzerinede sıcak su .
Koku falan kalmıyor denedın mı?
Gidere diilde banyonun geneline sıkıyorum bi süre gidiyo koku ama kesin çözüm olmuyoSenelerdir bnde çekiyordum gider kokusunu ne yaptisam geçmedi en son biri oda spreyi var ya reklamlarda çıkan febrezz yasak mi yazmak bilmiyorum ama Onu siki yorum gider e kokuyu hapsediyor galiba düzenli siki yorum gider artık korkmuyor tavsiye ederim
KArbonatla sirkeyi karistirip dokmeyi denesenİyi akşamlar
Yeni bi eve taşındım.Taşındıktan sonra banyoda koku olduğunu fark ettik.Akar kısmından geliyo.İçini su doldurun geçer dediler yok geçmiyo.Çamaşırsuyu döküyorum bi saat sürüyo sonra yeniden başlıyo.Afedersiniz ama tuvalet kokusu gibi.Klozete kokulu temizlik ürününden taktım banyonun camı hep açık zaten.
Böyle bi sorun yaşayıp çözebilmiş olan var mı inşaat olaylarına girmeden çünkü kiracıyım ve hamileyim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Lavabo açıcı döktüm şimdi işe yaramazsa onu denerimK
KArbonatla sirkeyi karistirip dokmeyi denesen
Teşekkürler yöntemleri deniyim olmazsa en son onu yaparımAynısı bizde de var. Mahvolmustum ilk taşındığımızda. Bi tane fayans bulup üstüne koydum ne koku kaldı ne bisey, Bence öyle yapın.
Bunun sebebi tesisatın hatalı döşenmiş olması. Bütün giderlerin u borusu olmalı. U şeklindeki borunun içinde giden suyun bir miktarı durur ve kanalizasyondan gelecek kokuların eve dolmasına mani olur. U borusu yoksa devamlı koku olur.Bence apartman giderleriyle alakalı bu sorun. 4 ay oldu taşınalı, bizde de hala var
Su dökmeyi denedim. Kuruduktan sonra içine çorap tıkadım, üstüne şu gider kapatmak için olan camların en büyük ve en ağır olanından aldım. Hiçbir türlü çözüm bulamadım.
Ayrıca sadece yerdeki giderden değil. Lavabo ve duşkabin giderinden de geliyor bizde.
Sanırım evin tesisatında u borusu kullanılmamış. U borusunun içinde her zaman su kalır ve kanalizasyondan gelen pis kokular o suyun içinden geçemez.İyi akşamlar
Yeni bi eve taşındım.Taşındıktan sonra banyoda koku olduğunu fark ettik.Akar kısmından geliyo.İçini su doldurun geçer dediler yok geçmiyo.Çamaşırsuyu döküyorum bi saat sürüyo sonra yeniden başlıyo.Afedersiniz ama tuvalet kokusu gibi.Klozete kokulu temizlik ürününden taktım banyonun camı hep açık zaten.
Böyle bi sorun yaşayıp çözebilmiş olan var mı inşaat olaylarına girmeden çünkü kiracıyım ve hamileyim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?