• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyoda ne yaptın diyen arkadaş

Cok özlüylrum yurt günlerini. Amabiraz zordur. Kardesinle bile o kadar dar alan paylasamiyor insan. Bemce siz biraz sıkılmıssiniz. Kiza durduk yere gicik oluyorsunuz ve o bunu hissetmis. Böyle seyleri paylasmayi sevmem deseydiniz, belki daha iyi olurdu. Sonra insan cok ozluyor uni yillarini ve inanin ev tutmustum yurt kadar ozlemedim.

hanımlar gerçekten bilip bilmeden işkembeden sallama yorumlar yapıyorsunuz yani benim banyoda uzun kalmam ki uzun dediğim şey 35 dk felan 3 saat bile kalsam kimsenin işine engel olmam çünkü her katta 10 banyo var ve 7/24 sıcak su yani sıra, yığılma, banyolarda yoğunluk gibi durumlar yaşanmıyor. tamamen saçmalığına sordu bana o soruyu o. ayrıca istediğim gibi konu açarım ister arkadaşım hakkında ister başka bişey beğenmeyen konuya yorum yazmaz olur biter sanki zorla yorum yazdırıyoruz. buraya takılıp konumu okuyup 2 dk'mı çaldın diye ağlayanlar var ama zaten burayı okuyup yazanlar boş tayfa yani hepiniz öylesiniz. işi gücü olan insan burda zaman öldürmez zaten. hem boş tayfadan olup hem de burda bana verip veriştirmek ne saçma. beğenmeyen yazmaz. buraya hepiniz gerçek hayatta hayatınızda olan insanlara karşı tepkinizi gösteremediğiniz için pasif olduğunuz için sert yorumlar yazıyorsunuz. insanca yorum yazanlar insan değil mi şimdi? sizin çirkin üslubunuz ve kaba ithamlarınız beni hiç ilgilendirmiyor zira hepiniz boş tayfasınız yani kaynanasına çemkiremeyen kadın burda gelip bana saçma sapan yorum yazıyor ya komik valla :D

Cok özlüylrum yurt günlerini. Amabiraz zordur. Kardesinle bile o kadar dar alan paylasamiyor insan. Bemce siz biraz sıkılmıssiniz. Kiza durduk yere gicik oluyorsunuz ve o bunu hissetmis. Böyle seyleri paylasmayi sevmem deseydiniz, belki daha iyi olurdu. Sonra insan cok ozluyor uni yillarini ve inanin ev tutmustum yurt kadar ozlemedim.
düzgün bi yorum yazdığınız için teşekkür ederim beni anlamışsınız. evet çok zor burda eve çık o zaman demek kolay millete. yahu bi dert de mi anlatamayacağız ? dövecek gibi yazmışlar. bu ne terbiyesizlik. ben buraya içimi döküyorum eve mi çıkayım demiyorum ki. insan okuduğunu anlamayınca böyle oluyor herhalde

düzgün bi yorum yazdığınız için teşekkür ederim beni anlamışsınız. evet çok zor burda eve çık o zaman demek kolay millete. yahu bi dert de mi anlatamayacağız ? dövecek gibi yazmışlar. bu ne terbiyesizlik. ben buraya içimi döküyorum eve mi çıkayım demiyorum ki. insan okuduğunu anlamayınca böyle oluyor herhalde
Bence son sene kimseyi Kirmamaya dikkat edin.
Ayri bir stresi var son senenin. Sinirleri yipratiyor yurt biraz da. Ama inanin insan okadar özlìyor ki sonra :(

hanımlar gerçekten bilip bilmeden işkembeden sallama yorumlar yapıyorsunuz yani benim banyoda uzun kalmam ki uzun dediğim şey 35 dk felan 3 saat bile kalsam kimsenin işine engel olmam çünkü her katta 10 banyo var ve 7/24 sıcak su yani sıra, yığılma, banyolarda yoğunluk gibi durumlar yaşanmıyor. tamamen saçmalığına sordu bana o soruyu o. ayrıca istediğim gibi konu açarım ister arkadaşım hakkında ister başka bişey beğenmeyen konuya yorum yazmaz olur biter sanki zorla yorum yazdırıyoruz. buraya takılıp konumu okuyup 2 dk'mı çaldın diye ağlayanlar var ama zaten burayı okuyup yazanlar boş tayfa yani hepiniz öylesiniz. işi gücü olan insan burda zaman öldürmez zaten. hem boş tayfadan olup hem de burda bana verip veriştirmek ne saçma. beğenmeyen yazmaz. buraya hepiniz gerçek hayatta hayatınızda olan insanlara karşı tepkinizi gösteremediğiniz için pasif olduğunuz için sert yorumlar yazıyorsunuz. insanca yorum yazanlar insan değil mi şimdi? sizin çirkin üslubunuz ve kaba ithamlarınız beni hiç ilgilendirmiyor zira hepiniz boş tayfasınız yani kaynanasına çemkiremeyen kadın burda gelip bana saçma sapan yorum yazıyor ya komik valla :KK70:
Haddini bil önce sen kimsin ki insanlara boş tayfa diyorsun.Sen çok mu dolusun hergün arkadaşınla ilgili konu açıyorsun burda.Kimseyle geçinemiyorsun,hergün bir olay.Burada kimse boş insan değil.İşinden gücünden artan boş vaktinde insanlar birbirleriyle dertleşiyor,sohbet ediyor.O boş dediğin insanlara hergün konu açıp yorum bekleme o zaman.Saygısızlık yapma,haddini bil.Kibliyorum seni.

ben 4.sınıfa kadar nerde kaldığını merak ettim doğrusu.çünkü oda arkadaşlarınla anlaşıp çıkmana rağmen bir sürü şikayet yazdın burda.heralde canın sıkılıyor bu siteyi keşfettinde aklına ne gelse yazıyorsun yada herşeyi gerçekten kafana takiyosun.boşver odadakileri bence bak önünde önemli bir sınav var kpssye çalış.şimdi kızdıgın sinir olduğun ne varsa özleyeceksin emin ol.
inş.atanırsın.ama şimdiden korkmaya başladım.sorun yaşadıgin her öğrenciyi veliyi burda paylaşırsın diye :)

hanımlar gerçekten bilip bilmeden işkembeden sallama yorumlar yapıyorsunuz yani benim banyoda uzun kalmam ki uzun dediğim şey 35 dk felan 3 saat bile kalsam kimsenin işine engel olmam çünkü her katta 10 banyo var ve 7/24 sıcak su yani sıra, yığılma, banyolarda yoğunluk gibi durumlar yaşanmıyor. tamamen saçmalığına sordu bana o soruyu o. ayrıca istediğim gibi konu açarım ister arkadaşım hakkında ister başka bişey beğenmeyen konuya yorum yazmaz olur biter sanki zorla yorum yazdırıyoruz. buraya takılıp konumu okuyup 2 dk'mı çaldın diye ağlayanlar var ama zaten burayı okuyup yazanlar boş tayfa yani hepiniz öylesiniz. işi gücü olan insan burda zaman öldürmez zaten. hem boş tayfadan olup hem de burda bana verip veriştirmek ne saçma. beğenmeyen yazmaz. buraya hepiniz gerçek hayatta hayatınızda olan insanlara karşı tepkinizi gösteremediğiniz için pasif olduğunuz için sert yorumlar yazıyorsunuz. insanca yorum yazanlar insan değil mi şimdi? sizin çirkin üslubunuz ve kaba ithamlarınız beni hiç ilgilendirmiyor zira hepiniz boş tayfasınız yani kaynanasına çemkiremeyen kadın burda gelip bana saçma sapan yorum yazıyor ya komik valla :KK70:

kaynanam yok. her zaman sözümün eriyimdir, çemkiremeyeceğim insan da yok. forumun kuralları çerçevesinde sen nasıl istediğin konuyu açma hakkına sahipsen bizde istediğimiz yorumu yapma hakkına sahibiz. nedir bu destek göremeyince istediği cevabı alamayınca üyeleri aşağılama yerme çemkirme kompleksi.. bunun bir adım ötesi beddua kapısına çıkıyor.. sonrası mune abla ve cımbızı şekerim.. ;)

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen bu yorumun incelenmesini rica ediyorum sizden.Hem buraya konu açıp,hem de üyelere kimse bu şekilde saygısızlık yapamaz.Sert üslupla yazılmış yorumlar olsa bile kimse konu sahibine hakaret etmedi,ama o üyelere hakaret ediyor şuanda.Gerekli işlemin yapılmasını rica ediyorum.

kaynanam yok. her zaman sözümün eriyimdir, çemkiremeyeceğim insan da yok. forumun kuralları çerçevesinde sen nasıl istediğin konuyu açma hakkına sahipsen bizde istediğimiz yorumu yapma hakkına sahibiz. nedir bu destek göremeyince istediği cevabı alamayınca üyeleri aşağılama yerme çemkirme kompleksi.. bunun bir adım ötesi beddua kapısına çıkıyor.. sonrası mune abla ve cımbızı şekerim.. :KK66:
Boş tayfa,boş insanlar dediği insanlara hergün konu açıp,yorum beklemesi ne kadar manidar değil mi :) Kendisi çok dolu bir insan olduğu için hergün buraya arkadaşlarıyla ilgili konu açıyor.Bir insan 1 sorun yaşar,2 sorun yaşar,bilemedin 3. Ama hergün hergün arkadaşla ilgili bir problem varsa herkes kötü de bir sen mi iyisin demezler mi insana? Bir de kalkmış üyelere hakaret ediyor yorumları beğenmeyince.Burayı okuyan boş insanmış laflara bak.

Ee siz madem boyle konu actiniz o zaman bize de cevap yazma hakki verdiniz. Haliyle her türlü yoruma aciksiniz artik. Size fikirlerini söyleyen insanlara bos tayfa bilmem ne diye hakaret edemezsiniz EGİTİM FAKÜLTESİ'NDE okuyan hanımefendi.

Boş tayfa,boş insanlar dediği insanlara hergün konu açıp,yorum beklemesi ne kadar manidar değil mi :) Kendisi çok dolu bir insan olduğu için hergün buraya arkadaşlarıyla ilgili konu açıyor.Bir insan 1 sorun yaşar,2 sorun yaşar,bilemedin 3. Ama hergün hergün arkadaşla ilgili bir problem varsa herkes kötü de bir sen mi iyisin demezler mi insana? Bir de kalkmış üyelere hakaret ediyor yorumları beğenmeyince.Burayı okuyan boş insanmış laflara bak.

fashion'im yurt arkadaşları ile anlaşamadığı için insanlar ayrı eve çık dedi. yani sorununa çözüm önerdi. ona bile kulp bulmuş. madem bu kadar boşuz ne diye bize danışıyorsun. o kadar çok konusu var ki hangisine yazdığımı hatırlamıyorum. bizden önce yurt arkadaşlarını kiminle çekiştiriyordun diye sordum. 4. yılıymış malum. sanki 1.yıldaymış gibi yakınmalar. 4.sınıf üniversite öğrencisi bu tarz meseleleri sorun bile etmez, kendiğilinden çare üretir. madem kaldıramıyorsun buaradaki eleştirileri konu açma o zaman. ilk konun değil ki bu. iyi kötü buranın nabzını ölçmen lazımdı şimdiye kadar. ben milk'in yurt arkadaşlarına sabır dilerim..

fashion'im yurt arkadaşları ile anlaşamadığı için insanlar ayrı eve çık dedi. yani sorununa çözüm önerdi. ona bile kulp bulmuş. madem bu kadar boşuz ne diye bize danışıyorsun. o kadar çok konusu var ki hangisine yazdığımı hatırlamıyorum. bizden önce yurt arkadaşlarını kiminle çekiştiriyordun diye sordum. 4. yılıymış malum. sanki 1.yıldaymış gibi yakınmalar. 4.sınıf üniversite öğrencisi bu tarz meseleleri sorun bile etmez, kendiğilinden çare üretir. madem kaldıramıyorsun buaradaki eleştirileri konu açma o zaman. ilk konun değil ki bu. iyi kötü buranın nabzını ölçmen lazımdı şimdiye kadar. ben milk'in yurt arkadaşlarına sabır dilerim..
Tatlım zaten diğer konusunda hak verdik ona.Mesela ter kokan arkadaşından şikayetçiydi ve ben ona hak verdim,git söyle dikkat etsin arkadaşın,kimsenin kokusunu çekmek zorunda değilsin,toplu yaşam alanında yaşıyorsunuz sonuçta dedim.Çoğu üye de hak verdi.Açsın eski konuyu okusun yorumlarımızı.Ama sürekli arkadaşlarıyla ilgili konu açıyor burda,haklı olsa 50 tane konu açsın isterse ama haksız yani.Neymiş arkadaşı tüylerini nasıl alıyorsun demişmiş.Ne var bunda yani.Kızların kaldığı bir odada bu sorunun sorulması gayet normal bir şey.Hatta kızlar ağda yaparken girmiş konu sahibi odaya.Bu durumda laf arasında sormuşlar sen neyle alıyorsun diye.Bundan doğal bir şey olabilir mi.Ya bizimle dalga geçiyor ya da geçimsiz bir insan yani burdan bu çıkıyor ortaya.Konuya kıl tüy diye girdi,tepki gösterdik şimdi hemen kıvırıyor banyoda uzun kalma mevzusunu söylüyor bize.Ee tüy konusunu yazma o zaman yani.Tabi ki insanlar ne var bunda sorabilir arkadaşın diyecek.Beklediği cevabı alamayınca hemen hakaret etmeye başlıyor,boş tayfa boş insanlar diye.Arkadaşlarınada böyle davranıyorsa bu şekilde problem yaşaması çok normal yani.Kimse böyle herşeye tepki gösteren insanla geçinemez zaten.

Tatlım zaten diğer konusunda hak verdik ona.Mesela ter kokan arkadaşından şikayetçiydi ve ben ona hak verdim,git söyle dikkat etsin arkadaşın,kimsenin kokusunu çekmek zorunda değilsin,toplu yaşam alanında yaşıyorsunuz sonuçta dedim.Çoğu üye de hak verdi.Açsın eski konuyu okusun yorumlarımızı.Ama sürekli arkadaşlarıyla ilgili konu açıyor burda,haklı olsa 50 tane konu açsın isterse ama haksız yani.Neymiş arkadaşı tüylerini nasıl alıyorsun demişmiş.Ne var bunda yani.Kızların kaldığı bir odada bu sorunun sorulması gayet normal bir şey.Hatta kızlar ağda yaparken girmiş konu sahibi odaya.Bu durumda laf arasında sormuşlar sen neyle alıyorsun diye.Bundan doğal bir şey olabilir mi.Ya bizimle dalga geçiyor ya da geçimsiz bir insan yani burdan bu çıkıyor ortaya.Konuya kıl tüy diye girdi,tepki gösterdik şimdi hemen kıvırıyor banyoda uzun kalma mevzusunu söylüyor bize.Ee tüy konusunu yazma o zaman yani.Tabi ki insanlar ne var bunda sorabilir arkadaşın diyecek.Beklediği cevabı alamayınca hemen hakaret etmeye başlıyor,boş tayfa boş insanlar diye.Arkadaşlarınada böyle davranıyorsa bu şekilde problem yaşaması çok normal yani.Kimse böyle herşeye tepki gösteren insanla geçinemez zaten.

Fashion'ım bilmem bana katılır mısın ama bazı insan haklısınız diyemez. haklı da olsa haksız da üste çıkmaya çalışır. Konu sahibi de evet kızlar abarttım galiba diyemediği için hakarete başvurdu bence. onun haricinde yukarıdaki yorumuna katılıyorum ve yine diyorum kk klasiği bu. konu açılır beklenmedik cevaplar alınır önce üyelere atarlanılır sonra hakaret edilir kesmezze beddua edilir. aslında hata bizde zaman ayırldık cevap verdik. hata ettik işte.

bukadar önemsemediğin hanımlara neden habıre dert anlatıp yorum beklıyorsun işine gelmeyınce işsisz güçsüz olunuyor pardonda sende burdan çıkmıyor habıre konu açıyorsun sen çokmu işli güçlüsün allah arkadaşlarınıza sabır versın eften püften sürekli sorun çıkaran bırısınız bunuda yüzünüze söyleyınce zor geldi sanırım merak etmeyın herbirmiz işinde gücünde hanımlarız birde bunu dert etmeyın kendınıze

bukadar önemsemediğin hanımlara neden habıre dert anlatıp yorum beklıyorsun işine gelmeyınce işsisz güçsüz olunuyor pardonda sende burdan çıkmıyor habıre konu açıyorsun sen çokmu işli güçlüsün allah arkadaşlarınıza sabır versın eften püften sürekli sorun çıkaran bırısınız bunuda yüzünüze söyleyınce zor geldi sanırım merak etmeyın herbirmiz işinde gücünde hanımlarız birde bunu dert etmeyın kendınıze
öyle deme ama son sınıf o 8 saat dersı vardır bostur yanı

Fashion'ım bilmem bana katılır mısın ama bazı insan haklısınız diyemez. haklı da olsa haksız da üste çıkmaya çalışır. Konu sahibi de evet kızlar abarttım galiba diyemediği için hakarete başvurdu bence. onun haricinde yukarıdaki yorumuna katılıyorum ve yine diyorum kk klasiği bu. konu açılır beklenmedik cevaplar alınır önce üyelere atarlanılır sonra hakaret edilir kesmezze beddua edilir. aslında hata bizde zaman ayırldık cevap verdik. hata ettik işte.
Kesinlikle katılıyorum aynen dediğin gibi.Ve bu duruma ben çok sinirleniyorum.Buraya konu açıyorsa bir insan,gelecek tüm eleştirileri kabul ediyor demektir.Buranın amacı zaten bu,farklı görüşte insanların fikir alışverişi yapması.İlk konusunda ona gayet düzgün bir üslupla cevap verdik,ama ortada hiçbir sebep yokken dalga geçer gibi konu açılınca insanlarında haklı olarak üslubu sertleşiyor.Burada gerçekten derdi olan ve konusunda haklı olan insana kim sert yorum yaptı? Vardır bir kaç tane sert üslubu kendine huy edinmiş üye elbet ama onlarada zaten diğer üyeler dur bakalım sen diye uyarı yapıyor hemen eğer konu sahibi haklıysa.Herkes haklı olanı savunuyor bir şekilde.Ama şuan ki konuda gerçekten hiçbir dert yok ve burası bir derdim var bölümü.İnsanlarında bu şekilde sert tepki vermesi de gayet normal.Sakin sakin konuşmakta bir yere kadar yani.Burada 4.sayfada resmi paylaşmıştım,tekrar paylaşıyorum şimdi.Şuna bir baksın konu sahibi ve kendini bizim yerimize koysun,bakalım biz mi haklıyız,kendisi mi haklı.(Tabi ki kendisini haklı bulacak ama neyse)
Screenshot_2015-10-17-21-15-05.png

Hanımlar amma ciddiye almışsınız şunu yahu uzun uzun yorumlar, cevap vermeler falan, rahatsızsanız KİB'leyin geçin.Ne var o da kendi çapında bişeylere takmış kafasını, neyi isterse onu dert eder ve buraya konu açar. Bazı yorumlar gerçekten azarlar gibi yazılmış yani sanki başka bişeye kızıp da sinirini konu sahibinden çıkarır gibi olmuş bazı yorumlar. Bize çok saçma gelen bir konu hakkında dert yanmış, neyse ne yani bunda bu kadar kızacak ne var? Ne biliyorsunuz belki trolldür yani? Yazmıyorlar mı sözlükten falan buraya öyle kafa bulmak için? Bu kadar zaman ayırıp uzun uzun cevap vermişsiniz de kendisinin ekran başından o yorumları okuyup gülmediğini, kafa bulmadığını nereden bilelim? Bu kadar ciddiye almayın siz de her şeyi. Belki obsesif, belki saracak başka bişeyi yok, belki rahat battı? Kim bilebilir.

o kadar saat mi? işte kk hanımlarının bilip bilmeden konuşmayı sevdiğinin kanıtı bi yorum. hanımefendi uzun dediğim banyo sadece 30-35 dk bişeydi ayrıca her katta 10 tane banyo var ve bizde sıra falan olmaz yani bir insanın banyoda uzun kalması isterse 2 saat kalsın bi başkasına engel olmuyor çünkü 7/24 sıcak suyumuz olduğu için isteyen istediği saatte banyoyu kullanabilir. bir katta toplam 70-80 kişi var ama herkesin banyo yaptığı zaman farklı olduğu için yığılma sıra falan olmuyor. bana bunu sorması tamamen boş iş yani. tek bi banyo olsa anlarım ama 10 tane banyo var ve bunların çoğu boş. bilip bilmeden burada herkes saçma sapan yorumlar yazmış zaten
O diil de herkes sende bi ariza oldugunu dusunuyo. Ne diyon :KK51:

Bu ne sinir ne öfke patlaması ...tatlım kyk arkadaşların ve burda bilip bilmeden sana yorum yapanlar sana layık değiliz sen daha iyilerine layiksin
Kimseyi beğenmiyor tek başına yaşamalı burda konu açan sensin ayrıca sana kimse hiç mi bişey demicek

Öğrencisin yurttasin tadını çıkarın biraz da şikayet yerine okul bitince o kadar ozluyor ki insan. Ne imkansizliklar sıkıntılar oluyor ama hepsini eğlenceye vuruyorsun kahkaha sohbet yaa çok özledimmmm.tadını çıkar arkadaşım agda muhabbeti de en normal sorulardan kızlar arasında.

Back
X