Tatlım zaten diğer konusunda hak verdik ona.Mesela ter kokan arkadaşından şikayetçiydi ve ben ona hak verdim,git söyle dikkat etsin arkadaşın,kimsenin kokusunu çekmek zorunda değilsin,toplu yaşam alanında yaşıyorsunuz sonuçta dedim.Çoğu üye de hak verdi.Açsın eski konuyu okusun yorumlarımızı.Ama sürekli arkadaşlarıyla ilgili konu açıyor burda,haklı olsa 50 tane konu açsın isterse ama haksız yani.Neymiş arkadaşı tüylerini nasıl alıyorsun demişmiş.Ne var bunda yani.Kızların kaldığı bir odada bu sorunun sorulması gayet normal bir şey.Hatta kızlar ağda yaparken girmiş konu sahibi odaya.Bu durumda laf arasında sormuşlar sen neyle alıyorsun diye.Bundan doğal bir şey olabilir mi.Ya bizimle dalga geçiyor ya da geçimsiz bir insan yani burdan bu çıkıyor ortaya.Konuya kıl tüy diye girdi,tepki gösterdik şimdi hemen kıvırıyor banyoda uzun kalma mevzusunu söylüyor bize.Ee tüy konusunu yazma o zaman yani.Tabi ki insanlar ne var bunda sorabilir arkadaşın diyecek.Beklediği cevabı alamayınca hemen hakaret etmeye başlıyor,boş tayfa boş insanlar diye.Arkadaşlarınada böyle davranıyorsa bu şekilde problem yaşaması çok normal yani.Kimse böyle herşeye tepki gösteren insanla geçinemez zaten.