mrb bayanlar bilenler bilir kyk yurdunda 4. senem artık uzamadan etmeden bi an önce okulumun bitmesi tek dileğim. eğitim fakültesinde okuyorum. ALLAH nasip ederse alnımın akıyla mezun olacağım ALLAH herkesin gönlüne göre versin. ben hep böyle dua ederken genellikle nedense bütün gariplikler beni buluyor. bugün dershaneye gittim merkeze, sonra yurda geldiğimde odada ne göreyim, kızlar birbirine ağda yapıyorlardı. yani biri diğerinin koltukaltına ağda yapıyordu. selam, kolay gelsin sohbetlerinden sonra kızlar işte konuşmaya başladılar, makine şöyle, jilet böyle, ağda böyle yapıyor falan diye. neyse bi yandan arkadaş da yapıştırıp çekiyor falan ben de telefonumla uğraşıyordum biraz da dinleneyim dedim. kız dedi ki yaa benim canım çok yandı,her tarafım kızardı yanıyor falan. şimdi yurtları bilen bilir belki genel yurt bu ve imkanlar felan kısıtlı. insanın evindeki banyosu geniş olur genelde, priz falan imkan vardır. bizim banyolar böyle giysi mağazalarındaki giyinme deneme kabinleri düşünün o büyüklükte, duşkabin kadar bişey ve içeride priz falan yok. hani mesela epilasyon makinesiyle banyoda kendinize epilasyon yapamazsınız mesela o imkan yok çünkü. neyse onlar öyle konuşurlarken kız bana döndü ve Milk sen neyle alıyorsun? falan dedi. nasıl yani? dedim. vücudundaki tüylerini yurttayken nasıl temizliyorsun yani ağda mı yapıyorsun, makine mi, ne yapıyorsun falan dedi. ben de pek hoşlanmam o tarz şeylerin konuşulmasından yani sonuçta bana özeldir onun öyle meraklı meraklı bunu sorması bana garip geldi ve hiç beklemiyordum açıkçası. ve kıza hiçbir cevap vermeden telefonla uğraşmaya devam ettim. sonra konu değişti falan, bi saat kadar önce kızlar yine konuşurlarken bana o soruyu soran kız "Milk'e bugün tüylerini nasıl aldığını sordum ama devlet sırrı falan herhalde, cevap bile vermedi" dedi bana atıfta bulunarak. ben yine cevap vermedim ve gülümseyip geçtim. diğer kızlar da hiçbir cevap vermedi, kısa bi sessizlik oldu falan.
bu kızla odaya anlaşarak çıktık ama aynı çatı altına girince farklı farklı davranışları ortaya çıktı mesela geçenlerde ben banyoya girdim, biraz uzun kaldım, odaya geldiğimde "ya çok uzun kaldın, ne yaptın orda o kadar, bilelim" falan demişti. içimi dökmek istedim sadece son bi senem ve ya sabır demek istiyorum açıkçası şu an şöyle bi bakınca bi gülme tuttu beni kim bilir daha neler görücem...
bu kızla odaya anlaşarak çıktık ama aynı çatı altına girince farklı farklı davranışları ortaya çıktı mesela geçenlerde ben banyoya girdim, biraz uzun kaldım, odaya geldiğimde "ya çok uzun kaldın, ne yaptın orda o kadar, bilelim" falan demişti. içimi dökmek istedim sadece son bi senem ve ya sabır demek istiyorum açıkçası şu an şöyle bi bakınca bi gülme tuttu beni kim bilir daha neler görücem...