Banyoda compact sistem kullanan var mı?

pamuk_sekerim

KIZIM ABLA OLUYOR
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
63
0
36
41
Sakarya
slm bız yenı bı ev aldık banyoyu yaptıracagız esımın gozu bu compact sıstemlerde kaldı bende normal bı kuvet yeterlı olur dıye dusundum cunku en az 2 kat malıyetlı,ancak bu sıstemı kullanan var mı ne dusunuyorsunuz masaj ozellıgı falan dıyor yanı gereklı ve ıse yarar bısey mı yoksa cokta onemlı olmayan bısey mı?bırde jakuzı ıle compact sıstem arasında ne fark var acaba?

compact sistem dusakabin kullanıyoruz memnunuz özellikle cocuklar bayılıyor eglenceli oluyor banyo yapmak
tepe dusu, el dusu, ayak yıkama muslugu, sırt masajı ve ayak masajı özelleri var ayrıca radyosu istenirse telefon baglantısı, yan duvar ve tepesinde ısıkları var
cok pahalı olmasın derseniz normal dusakabine monte edilebilen tepe dusu vs özellikli bataryalar var sanırım 200 civarı
jakuzi kullanmadıgımız icin tam olarak özelliklerini bilmiyorum

slm bız yenı bı ev aldık banyoyu yaptıracagız esımın gozu bu compact sıstemlerde kaldı bende normal bı kuvet yeterlı olur dıye dusundum cunku en az 2 kat malıyetlı,ancak bu sıstemı kullanan var mı ne dusunuyorsunuz masaj ozellıgı falan dıyor yanı gereklı ve ıse yarar bısey mı yoksa cokta onemlı olmayan bısey mı?bırde jakuzı ıle compact sıstem arasında ne fark var acaba?
masaj kısmı pek işe yaramyr bence:tazıkli su bıldiğin ama ısık ses havalandırma-eglenceli oluyor.temızlığıde oyle

compact sistemlerin piyasada cin malları var onları tavsiye etmiyorum cok cabuk arızalanıyor ve servisleri yok. Vitranın compacklarından eger düşünüyorsanız alın.Fiyatları piyasada bulunan ürünlerden yüksektir ama ileriye dönük sorun cıkarmaz.Sonuçta 1 kere masraf yapıyorsunuz Hersene degiştireceginiz bir şey degil

bizde bugün tekzen e uğradık,duşakabin kırıldığı için yenisini istiyorduk.bu compact sistemlere gözümüz takıldı,ben zaten uzun zamandır istiyordum ama eşime bişey dememiştim.o da beğendi bu haftasonna kadar almayı düşünüyoruz.tekzen de 799 tl olana çin malı dediler,diğerlerine bakıcaz.eşime dedim radyo mutlaka olsun diye.:21:
bakalım inş.pişman olmayız.

Back
X