• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo yaptıracağım lütfen yardım!!

benim banyom inşallah böyle olacak tabi klozet asma klozet olacak bakalım bir bitsede görsem bende heyecanla bekliyorum

Eklentiler

• $forje-1.webp
    $forje-1.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 211
arkadaşlar bende komple evimi tadilat ettiriyorum banyo da yapılıyor tabi
evimiz eskiydi tuvalet ve banyo ayrıydı onu kırdıkdık tek banyo olacak bız butun malzemelerı aldık sadece işçilik 1 mılyar tuttu bilmiyorum pahalı mı ama tüm evi yaptırdığımız için artık yapacak birşey yok istersen tek tek fiyatlarını yazabilirim...

Kolay gelsin canım. Banyon çok tatlı ve çekici olacak bence.
Yalnız duşun düz cam mı olacak?
Su izi bırakıyormuş ve sık sık silmek gerekiyormuş da o yüzden sordum.
Bize işçilik olarak 300 gibi bir şey söylediler.
Senin bütün ev için makul bir fiyat olabilir.
Çünkü metrekareye göre de değişiyor, yapılan işe göre de.
Eğer ihtiyacım olursa isterim neye ne kadar masraf yaptığınızı.
Bize de fikir olur. Çok teşekkürler! a.s.

canım bizde yeni tadilat yaptırdık. 1200 civarı banyo fayansları tuttu işçilik 1300 duşakabin 350 banyo dolabı 1100 klozet 190. bunlar hatırladıklarım çeşmesiydi falan 5000 lira bulur ama benim banyomda çok ufak değil canım. ama istediğin gibi yaptırmak istiyorsan 5000 lira yeter canım.

Güle güle kullan canım banyonu.
Fiyatların bizim aldıklarımıza yakın.
Yalnız duşakabinin küvetli mi?
Onun fiyatı yüksek geldi biraz.
Teşekkürler cevabın için.. a.s.

yok canım işçilik 1300 yazdım. yani fayansları yıkan tekrar döşeyen adama 1300 yazdım. duşakabin 350 lira. pahalı değil canım. bu arada duşakabini küvetli istemedim çünkü inip çıkması zor olur diye herkez tavsiye etmedi. tekneler daha kullanışlı oluyor. şuan gayet memnunum canım.

hatta şöyle yazayım
fayanslar:1200
işçilik:1300
duşakabin:350
banyo dolabi:1100
normal klozet:190
çeşme:100
tam fiyatlar bunlar canım.

yok canım işçilik 1300 yazdım. yani fayansları yıkan tekrar döşeyen adama 1300 yazdım. duşakabin 350 lira. pahalı değil canım. bu arada duşakabini küvetli istemedim çünkü inip çıkması zor olur diye herkez tavsiye etmedi. tekneler daha kullanışlı oluyor. şuan gayet memnunum canım.

Yanlış anlamışım ben, sağol ayrıntılar için! kaydirigubbakcemile3
Bize de eğer küçük çocuğunuz varsa küvet alın, yıkamak daha kolay olur dediler. Yoksa duş alın dediler.

Arkadaşlar merhaba,
Bende banyomu yaptırıcağım.Badana boya hatta maddi açıdan zorlanmazsam koridor ve mutfağıda düşünüyorum.Ama benim banyom çok küçük 7-8m2 gibi.Bazı arkadaşlar kartalda ve güngörende outlet yerler var demişler.Bunların adresini ya da isimlerini verebilirmisiniz acaba gidip bakayım bende.Birde anadolu yakasında ataşhir civarında oturuyorum ben buralarda işçiliğine güvendiğiniz tavsiye edeceğiniz bir usta varmı.Defnem08 fiyatlar için teşekkürler peki banyonuz kaç m2.Karşılaştırmak için soruyorum.

Arkadaşlar merhaba,
Bende banyomu yaptırıcağım.Badana boya hatta maddi açıdan zorlanmazsam koridor ve mutfağıda düşünüyorum.Ama benim banyom çok küçük 7-8m2 gibi.Bazı arkadaşlar kartalda ve güngörende outlet yerler var demişler.Bunların adresini ya da isimlerini verebilirmisiniz acaba gidip bakayım bende.Birde anadolu yakasında ataşhir civarında oturuyorum ben buralarda işçiliğine güvendiğiniz tavsiye edeceğiniz bir usta varmı.Defnem08 fiyatlar için teşekkürler peki banyonuz kaç m2.Karşılaştırmak için soruyorum.

Merhaba, bence banyon aslında çok da küçük değilmiş urkek. Usta olayını da banyo malzemeleri satan yerlerden sorabilirsin. Genelde tanıdıkları ustalar oluyor. Ya da internette usta ilanları oluyor ama ne kadar güvenilir olur bilemeyeceğim. Ben de Ataşehir'de oturuyorum ama buralarda tanıdığım, tavsiye edebileceğim kimse yok maalesef.

Bu arada gerçekten arkadaşlar adresleri verirse iyi olur.

Usta büyük bir sorun aslında paranla rezil bile olabiliyorsun bakalım araştıracağız artık.Ama malzemeyi ucuza almak lazım.Şu defolu üreünlerin satıldığı yerleri bulmam lazım ...:(

Back
X