• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo yaptıracağım lütfen yardım!!

minikbeyazbulut

Bir varmış, bir yokmuş..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
352
3
621
42
İstanbul
Arkadaşlar, banyomuz eski olduğu için yeniden yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar ateş pahası. Yakınlarda banyosunu yaptıran varsa ne kadara çıktılar, nasıl malzemeler kullandılar yazabilirler mi acaba? vereliniortak

canım biz yeni yaptırdık
7 milyar kesin oldu da fazlasını bilmiyorum
çanakkale seramik, rocakale ve vitra kullandık

canım biz yeni yaptırdık
7 milyar kesin oldu da fazlasını bilmiyorum
çanakkale seramik, rocakale ve vitra kullandık

Teşekkür ederim. Biz de dolaştık Çanakkale, Yurtbay, Ege... Ortalama fiyat olarak tesisat, işçilik falan dahil 6-7 bin lira çıkarttılar. Açıkçası biraz fazla geldi de ondan sorayım dedim ben de.

7 milyar çok değil mi ya
valla bende yaptırıcam ama o kadara düşünmüyorum
ıstanbul da oturanlar için söylüyorum Kartal da bir yer var
devamı olmayan ürünleri modelleri 3de bir fiyatına alabiliyorsunuz
yada çok küçük defosu oluyor vs
yer ve duvar döşemelerini bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum
küvet,lavabo vs leride koçtaşdan çok ucuza temiz edebilirsiniz
kampanyalarda oluyor netten takip edebilirsiniz

7 milyar çok değil mi ya
valla bende yaptırıcam ama o kadara düşünmüyorum
İstanbul da oturanlar için söylüyorum Kartal da bir yer var
devamı olmayan ürünleri modelleri 3de bir fiyatına alabiliyorsunuz
yada çok küçük defosu oluyor vs
yer ve duvar döşemelerini bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum
küvet,lavabo vs leride koçtaşdan çok ucuza temiz edebilirsiniz
kampanyalarda oluyor netten takip edebilirsiniz

Bence de çok.. :umursamaz:
Acaba Kartal'daki yeri tarif edebilir misin?

ben yeni tadilat yaptırdım.1000 tl fayanslar tuttu.çanakkale seramik.1000 tl duş teknesi ve duşa kabin.

gömme rezervuar,ve klozet 250tl banyo dolabı 1200 tl.ara malzemeler 500 tl ara malzemeler (borular,taharet

musluğu,bataryalar)tabi bu fiyatları daha aşağıya veya yukarıya çekmek sizin elinizde.bu benim yazdıklarım.

kaliteli ama lüks olmayan modeller.daha lüksüne kaçarsanız.sadece 4000-5000 liraya banyo dolabı.

bile var.

güle güle oturun..

ben yeni tadilat yaptırdım.1000 tl fayanslar tuttu.çanakkale seramik.1000 tl duş teknesi ve duşa kabin.

gömme rezervuar,ve klozet 250tl banyo dolabı 1200 tl.ara malzemeler 500 tl ara malzemeler (borular,taharet

musluğu,bataryalar)tabi bu fiyatları daha aşağıya veya yukarıya çekmek sizin elinizde.bu benim yazdıklarım.

kaliteli ama lüks olmayan modeller.daha lüksüne kaçarsanız.sadece 4000-5000 liraya banyo dolabı.

bile var.

güle güle oturun..

Teşekkürler!
Keşke fotoğraflarını da koyabilseniz banyolarınızın.
Biz de fikir kazanmış olurduk.. kaydirigubbakcemile5

Merhabalar, siteye yeni üye oldum.

Eğer tadilat işlerine ihtiyacınız var ise lütfen haber verin. Tüm ev tadilat işleri ile uğraşıyorum. Sizlere yardımcı olmak isterim.

hayatım madem istanbuldasın güngörende bütün maraların fabrika satış yerleri var. ve oralarda insan gözünün algılamadı ve sadece bilgisayar kontrolüne takılan defolu diye geçen seramiler var. benim komşularımın çoğu ablamda dahil bu defolu seramikleri kullandı. fiyat yarıdanda aşağı düşüyor neredeyse. ilgilen bence pişman olmazsın.

hayatım madem istanbuldasın güngörende bütün maraların fabrika satış yerleri var. ve oralarda insan gözünün algılamadı ve sadece bilgisayar kontrolüne takılan defolu diye geçen seramiler var. benim komşularımın çoğu ablamda dahil bu defolu seramikleri kullandı. fiyat yarıdanda aşağı düşüyor neredeyse. ilgilen bence pişman olmazsın.

Acaba yerin bir adı falan var mı?
Ya da tarif edebilir misiniz Güngören'in neresinde?
İlk defa sizden duydum, gidip bakarız tabi daha uyguna gelecekse.

cnmmmm valla 6000-7000 çok fazlaaaaaaaaaaa
ben bizim banyoya duşakabin yaptırdım 100cm e 90 cm 375 tl tuttu..jakuzi falan istersen baya pahalı ama ben çokk gereksiz buluyorum ...duvarlarada çok bşy gitmezz yerlerde öyle..bence yaklaşık banyo dolabıyla birlikte 2000 tliyi geçmez....fazla pahalı ürünlere kaçma benceee sade şık olsun inan bembeyaz bi banyo okdr iç açıcı ooluyorki hem düz beyaz duvar kaplaması daha ucuz olur sadece bi duvarına desen verebilirsin mesela klozetin oldugu duvarın klozetin sag ve soluna tavandan ere iki sıra renkli şerit duvar kaplaması kullanırsın güzel durur..

cnmmmm valla 6000-7000 çok fazlaaaaaaaaaaa
ben bizim banyoya duşakabin yaptırdım 100cm e 90 cm 375 tl tuttu..jakuzi falan istersen baya pahalı ama ben çokk gereksiz buluyorum ...duvarlarada çok bşy gitmezz yerlerde öyle..bence yaklaşık banyo dolabıyla birlikte 2000 tliyi geçmez....fazla pahalı ürünlere kaçma benceee sade şık olsun inan bembeyaz bi banyo okdr iç açıcı ooluyorki hem düz beyaz duvar kaplaması daha ucuz olur sadece bi duvarına desen verebilirsin mesela klozetin oldugu duvarın klozetin sag ve soluna tavandan ere iki sıra renkli şerit duvar kaplaması kullanırsın güzel durur..

Açıkçası ben de senin dediğin gibi düşündüm en sonunda.
Tamamen beyaz veya krem yapıp bazı yerlerde renkli fayans ya da bordürlerle canlandırayım dedim.
Öyle jakuzi falan da bakmıyoruz zaten. Küvet de olmayacak sadece duş.
Bütün banyo kırılıp yeniden yapılacağı için çok tutuyor bizde. Tesisat da değişecek.
Molozu, işçiliği, malzemesi derken fiyatlar aldı başını gitti.
Bizim de planlarımız birkaç ay daha ertelendi tabii haliyle..
Kısmet, Allah başka sıkıntı vermesin..

bende yeni yaptırdım..Kartaldan outlet bi mağazadan aldık.seri sonu ve defolu seramik-fayanslar var.çok uygun fiatları.benim banyom küçük ama....ara bordürleri cam yaptırdım o hariç yere ve duvar fayanslrına 250 TL verdik..outlet mağazalara bakmanızı öneririm..kolay gelsin..

banyomun resimleri henüz duşakabini koymadık...

Eklentiler

• $IMG_3725.webp
    $IMG_3725.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 331
  • $IMG_3726.webp
    $IMG_3726.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 293
  • $IMG_3727.webp
    $IMG_3727.webp
    2 KB · Görüntüleme: 271
bende yeni yaptırdım..Kartaldan outlet bi mağazadan aldık.seri sonu ve defolu seramik-fayanslar var.çok uygun fiatları.benim banyom küçük ama....ara bordürleri cam yaptırdım o hariç yere ve duvar fayanslrına 250 TL verdik..outlet mağazalara bakmanızı öneririm..kolay gelsin..

Çok güzel olmuş banyon! Güle güle kullan.. hihoyyyt
Beyaz gerçekten çok iç açıcı görünüyor. Benim de kafamdaki son plan düz beyaz ya da krem fayans üstüne ara ara desenli fayans ya da mozaik koymaktı. Çok hoş görünüyor cam mozaik. Çok da çeşitli alternatifleri var. Tadilat kaç gün sürdü?

Bizim ustamız çok ağırdı...öldürdü bizi ..!!!.Biz ıslak zeminleri ve su tesisatını tamamen değiştirdik,Ben evime okullar kapanınca taşınacağım.bunu bildiği içinde çok yavaş çalıştı..1 ayda bitirebildi ancak mutfak,banyo,tuvalet yer ve duvarlar..tamamen değişti..şimdiden kolay gelsin.allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
Bizim ustamız çok ağırdı...öldürdü bizi ..!!!.Biz ıslak zeminleri ve su tesisatını tamamen değiştirdik,Ben evime okullar kapanınca taşınacağım.bunu bildiği içinde çok yavaş çalıştı..1 ayda bitirebildi ancak mutfak,banyo,tuvalet yer ve duvarlar..tamamen değişti..şimdiden kolay gelsin.allah yardımcın olsun..

Anladım. Bizim de değişecek, banyo yapılırken koridor ve balkonlar da yapılacak. Ama mutfak daha sonra.
Sen şu an oturmadığın için rahat olmuştur nispeten. Ben de banyo yapmak, tuvalete gitmek gibi sıkıntıları nasıl halledeceğimizi düşünüyorum. :bbo:
Sağol yardımın için..

arkadaşlar bende komple evimi tadilat ettiriyorum banyo da yapılıyor tabi
evimiz eskiydi tuvalet ve banyo ayrıydı onu kırdıkdık tek banyo olacak bız butun malzemelerı aldık sadece işçilik 1 mılyar tuttu bilmiyorum pahalı mı ama tüm evi yaptırdığımız için artık yapacak birşey yok istersen tek tek fiyatlarını yazabilirim...

canım bizde yeni tadilat yaptırdık. 1200 civarı banyo fayansları tuttu işçilik 1300 duşakabin 350 banyo dolabı 1100 klozet 190. bunlar hatırladıklarım çeşmesiydi falan 5000 lira bulur ama benim banyomda çok ufak değil canım. ama istediğin gibi yaptırmak istiyorsan 5000 lira yeter canım.

Back
X