- Konu Sahibi mordabirrenk
-
rica ederim canım...fiyatı çok uygun ...denedin mi acaba ??:26:
bende antalyalıyım ewet sular çok kireçli we fayanslar bile yıkasan faydası olmuyor.hep kötü görünüyor.bi arkadaşımın tawsiyesi ile bi ilaç aldım 5 kilo kadar.kocaman banyoya 1 çay bardağı kadar döküp üzerine su döküp süpürgeyle yayıyorum hafifçe sadece.5 dakika sonra sadece su fışkırtıyorum.herşey buymuş.fayans araları bile bembeyaz gözlerime inanamadım ufacık bir leke bile kalmadı.yani yıllardır boşa uğraşmışım owalama bile yokkk...kurtuldum bu dertten..
bende antalyalıyım ewet sular çok kireçli we fayanslar bile yıkasan faydası olmuyor.hep kötü görünüyor.bi arkadaşımın tawsiyesi ile bi ilaç aldım 5 kilo kadar.kocaman banyoya 1 çay bardağı kadar döküp üzerine su döküp süpürgeyle yayıyorum hafifçe sadece.5 dakika sonra sadece su fışkırtıyorum.herşey buymuş.fayans araları bile bembeyaz gözlerime inanamadım ufacık bir leke bile kalmadı.yani yıllardır boşa uğraşmışım owalama bile yokkk...kurtuldum bu dertten..
Kızlar duşakabinimin zeminindeki fayanslar öbek öbek beyaz leke içinde. Ne yaptımsa olmadı. Domestos döktüm beklettim daha sonra fırçayla ovdum. Ama kuruyunca yine aynı hale geldiler. Neler denemedim ki porçöz, deterjan fayda etmedi. En son yeni çıkan cillit marka püskürtülen spreyden aldım sıkıp bir süre beklettiklen sonra fırçaladım fayansları ama o da sonuç vermedi. Fayanslar hala beyaz leke içindeler. Nolur bi çaresini söyleyin çok kötü duruyo banyoya girmek istemiyorum o yüzden.
Canım porcoz kullanmayın çok zararlicanim sirke ile sil kirecten eser kalmiyor yada porcöz dene
Ya cifleyeceksin. Yada kovaya porcoz dokup fircalayacaksinselam,
Bu konuyu burda açmam mı gerekiyor bilemedim. aradım ama ona uygun bir yer de göremedim. Antalya'nın suyu çok kireçli. banyom duşakabinli .fayanslarda ne kadar silersem sileyim mutlaka kireç izi kalıyor.deterjanlara para vermekten bıktım .bazen küçük bir teday işimize yarayabilir, hanımlar fayanslar nasıl pırıl pırıl görünür....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?