Banyo tuvalet temizliği

kugukusu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
188
120
18
35
Merhaba kızlar. Benim sorunum şu; önceden banyo+tuvalet+duş hepsi biryerdeydi küçük bir alandaydı. Duşakabin de yoktu. Ama o kadar tertemizdi ki... temizliği çook rahattı. Heryeri 2 dakikada domestosla köpürtüp sonra duş başlığını tutup 1 dakikada heer yeri mis gibi durulardım rahatça, sonra çekpasla yeri silip lavaboyu klozeti de kendi kendiliğine kurumaya bırakırdım. Yarım saate kurur mis gibi olurdu. Halı falan da yoktu bu arada.

Sonra yeni eve taşındık. 2 banyolu. Halılı malılı. Evet çok hoş duruyor, oda gibi oluyor bakınca ama 2 aydır banyo temizliğinden anam ağladı. Bir kere duş tutup durulamak yok. E ben nasıl durulayım ki? Bezle silince tam durulanmamış hissiyatı oluyor bende, içime sinmiyor.

Birde çamaşır suyu kokusu ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Malum, çok zararlı ve ben çok maruz kalıyorum çünkü temizlik uzun sürüyor

Halıları kaldırıp yıkıyoruz yine. Kurutup seriyoruz. Gider yok mu? Bizimkinde duşakabin içinde de dışında da gider var, hep böyle buradakiler. Çamaşırsuyu yerine banyo temizlik ürünleri kullanabilirsiniz, çeşitli markaların var. İlla çamaşırsuyu olacaksa maske takıp temizlemek de bir seçenek.

Giderler var tabi ama her seferinde yeri ıslatmamaya çalışıyorum yani 2 günde bir. Haffada bir kere yerleri yıkayıp siliyorum. Birde klozetin altına arkasına çekpas giremiyor diye esas orayı kurulamak zor oluyor.
Çamaşır suyu olmadan da hijyenik olmaz ki klozet lavabo falan diye... maske takıyorum ama nafile

Ben yurtdişindayim ve burda banyolarin gideri yok.

Klozet ve lavaboyu normal temizliyorum. Duş kabinin içini yıkıyorum.
Yerleri önce süpürüp sonra iki defa siliyorum.
Gayet temiz oluyor.
Çamaşır suyu kullanmiyorum. Onun yerine sagrotan marka yüzey dezenfekte edici kullaniyorum

Gideri yok muu ha o zaman klozet lavabo yıkanırken su tutmak yok, sadece köpürtüp sonra silmek... anladım

Gideri yok muu ha o zaman klozet lavabo yıkanırken su tutmak yok, sadece köpürtüp sonra silmek... anladım

Evet. Hiçbir evde yerde gider yok.
Köpürtüp durulaniyor. Dışından ıslak bezle siliniyor.
Yerlede öyle. Süpürüp, siliniyor sadece. Yikayamiyoruz. Ayni şekilde balkonlarinda gideri yok.

Evet. Hiçbir evde yerde gider yok.
Köpürtüp durulaniyor. Dışından ıslak bezle siliniyor.
Yerlede öyle. Süpürüp, siliniyor sadece. Yikayamiyoruz. Ayni şekilde balkonlarinda gideri yok.
Eyvah eyvah, mühendis hatası... bir kere balkonları su tutup yıkamak terapi gibi. Tüh ya... Peki ama banyoda duşakabin oluyor mu giderli? Yoksa küvet mi oluyor? Hangi ülkedesiniz bu arada eğer paylaşa bilirseniz tabi?

Eyvah eyvah, mühendis hatası... bir kere balkonları su tutup yıkamak terapi gibi. Tüh ya... Peki ama banyoda duşakabin oluyor mu giderli? Yoksa küvet mi oluyor? Hangi ülkedesiniz bu arada eğer paylaşa bilirseniz tabi?

Duş kabininde gider var. Bende hem Duş hemde küvet var ama çoğu evde ikisinden biri oluyor genelde.
Ben almanyadayim. Burda kimsenin banyosunda ve balkonunda gider yok.
Zaten köpüklü balkonu yikamak yasak benim bahcem var ama terasimi gizli gizli köpüklü yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…