Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiracıyım ve benim banyomda o şekilde. Sağ olsun ev sahibi olmasına rağmen evin içine etmiş. Vallahi ben kireç çözücüden tutun da porçöze kadar her şeyi denedim telledim yok çıkmıyor.Kızlar selam;
Taşındığım evde banyo duşakabin temizliği yapacağım ama hep siyah siyah olmuş kenarları temizlik için etkili bir öneriniz var mı ?
Denedim ama tamamen geçirmedi en iyisi söküp yenilemek heraldeSilikonlardan bahsediyorsanız veya duşakabin tekerleklerinin olduğu kısımı... silikonları söküp yenisini geçebilirsiniz.. bi de geçenlerde internette gördüm, pamuğu ceviz büyüklüğünde koparıyor çamaşır suyuna batırıp o siyah yere koyuyor tek tek (sıralıyor yani). Üstüne de tekrar yumuşatıcı döküyor. Denemedim ama belki geçirir
O silikonlar siyah siyah olmuş hep her şeyi denedim ama yok ya kaldı öyleSiyah derken, silikonlar ve derzler küflenmiş mi? Yoksa kirden mi siyah görünüyor?
O küflenmiştir o zaman. Geçmez maalesef. Yeniden silikon çekmeniz lazımO silikonlar siyah siyah olmuş hep her şeyi denedim ama yok ya kaldı öyle
Teşekkür ederimO küflenmiştir o zaman. Geçmez maalesef. Yeniden silikon çekmeniz lazım