• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Banyo sonrası bakım için yardım!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

grind2grind

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
21
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar, ben saçlarım için duşta elseve şampuan ve gliss saç kremi kullanıyorum. Bunlardan memnunum. Saçlarım kıvırcık fakat duştan çıktıktan sonra her zaman güzel şekil almıyor. Biraz da elektrikleniyor. Kozmetikçilere sorduğumda herkes farklı bir şey öneriyor elidor, pantene vs :44: Sizin buklelerinizin daha düzgün ve hacimli olması için kullandığınız ürünler neler?

Merhaba kızlar, ben saçlarım için duşta elseve şampuan ve gliss saç kremi kullanıyorum. Bunlardan memnunum. Saçlarım kıvırcık fakat duştan çıktıktan sonra her zaman güzel şekil almıyor. Biraz da elektrikleniyor. Kozmetikçilere sorduğumda herkes farklı bir şey öneriyor elidor, pantene vs :44: Sizin buklelerinizin daha düzgün ve hacimli olması için kullandığınız ürünler neler?

canım sana pantenenin bi saç kremi var onu öneririm müthiş bişey saçları hem yağlı göstermiyor hemde doğal bukleler oluyşuyor

$P25.png

sağol canım, bu mu acaba? :61:

Back