Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
banyo fayanslarım yeşil ve beyaz (duvar yeşil, yer beyaz), ne renk paspas ya da klozet takımı alıcağımı şaşırdım, yeşil garip bi yeşil o tonun aynısını bulamıyorum beyaz alsam zemin de beyaz olduğu için kaybolacak. ne yapmalıyım sizce?
banyo fayanslarım yeşil ve beyaz (duvar yeşil, yer beyaz), ne renk paspas ya da klozet takımı alıcağımı şaşırdım, yeşil garip bi yeşil o tonun aynısını bulamıyorum beyaz alsam zemin de beyaz olduğu için kaybolacak. ne yapmalıyım sizce?
arkadaslar evlenince oturacagım ev yeni belli oldu. Duvardaki fayanslar beyaz ve aralarda gri desenler var yerler beyaz ve ev sahibi banyoya pembe lavabo taktırmıs. ben daha önce cok hosuma gidip cok acık bir krem rengi camasır sepeti almıstım. sizce banyo paspasını ne renk almam gerekir şimdi. onuda krem alsam beyaz yerde kabyolurmuki güzel dururmu. yardımınıza ihtiyacım var