• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyo fayanslarımız yardım:(

derz kalemi diye bir şey var canım. bu kalemi netten araştırabilirsiniz.ama bu da geçici bir çözüm oluyormuş.
en iyisi buharlı temizleyiciler,bunlarında değişik markaların değişik fiyatta olanları var.
buharı fayans aralarına püskürtüp temizliyorsun.(arkadaşımda var)bir müddet idare ediyor.

bir de bir tanıdığım var, fayans araları kirlendikçe nalburdan derz dolgu alıp kendisi sürüyor.
bu da bi çözüm olabilir.

ya kk dan bır arkadaşımız bu konu hakkında cok guzel bır bılgı vermıştı...
konu başlıgını hatırlamıyorum şimdı...

merhaba kk nın tecrübeli hanımları.. bizim banyo fayanslarımız baya bi eski çatlak fayanslar var birde aralarındaki derzler siyahlaştı.Babam çok masraf olacak yaptıramam diyor:( ben aralarına nalburdan derz alıp sürdüm bir süre beyazdı ama yıkadıkça akmaya ve tekrar sararmaya basladı sanki banyo cok pismiş gibi:( misafir geldiğinde utanıyorum:( yapışkanlı folyo düşündüm ama annem suya dayanmaz diyor..özellikle küvet tarafı kötü acaba plastik boya yada yağlı boya alıp fayansları boyasam nasıl olur yada baska ne önerebilirsiniz??:enbuyukkk:

canım sakın fayanslarını boyama o kadar kotu oluyor kı benım eltım boyadı eskıler dıye daha kotu oldu .
simdi ise yapışkanlı folya ıle kapladı yenı fayans kaplamış gıbı duruyor
ıslak zemınde de oluyor

Back
X