Banyo Dolaplarının Fiyatları resmen uçmuş!

aybuke07

İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
6.614
95
363
Antalya
Merhaba hanımlar, evimizi yeni aldık sayılır. banyo ve tuvalete dolap yaptıralım dedik ama eveki hesap resmen çarşıya uymadı:52: biz ikisini 700-800 e hallederiz heralde dbir de banyoya ekstradan havlu vs.. koymak için dolap alırız 1000 Tl ye bu iş hallolur diye hesaplıyorduk,

dün tekzene ve koçtaşa baktık, tekzenin fiyatları daha da uçmuş durumda, koçtaşta ortalam bir banyo dolabı 450-500 küsür arasında:53: 2 tane alınca 1000 Tl üstelik ikisine de ayrıca monte parası istiyorlar 90 TL:52: ekstra dolapların fiyatı da 300 küsürlerde:47: çok moralim bozuldu:37: olmadı sadece banyo dolabını yaptıracağız:43:

maalesef öyle canım ben ankarada yaşıyorum ve ulustan aldım 550 tl aynı beğendiğim dolap koçtaşta 750 tl idi

marangoza istediğin şekilde ve malzemede yaptırabilirsin. daha ucuza yaparlar biz 300 e yaptırdık hani şu beyaz parlak olanlar var ya onlardan...:40:

bende marangoz olayına katılıyorum katalogu al git istediğin modeli yapıyorlar ayrıca bedava getirip takıyorlarda

ben alanya da yaşıyorum hanımlar, buarada inanılmaz marangoz dükkanları var ,fazlasıyla.. ama burada marangoza yaptırmak malesef hiç hesaplı olmuyor. en az 100 Tl daha pahalı oluyor, eve bir sürü dolap yaptırdığımdan biliyorum.puufff çok moralim bozuk...

tekzen bir de utanmadan şehir içine taşıma ücreti istiyor20 TL. monte masrafı 60 TL. iki dolap monte ettireceğiz 120 l ekstradan para verceğiz.:37:

bir de tekzen deki eleman bize şöçyle bir teklifte bulundu, ben sizin eve getirirsem 20 TL değil 15 Tl alırım dedi, hayret birşey demek ki bu firma kararı değil, kendi çaplarında bir döner sermaye oluşturmuşlar:41:az daha zorlasak 10 TL ye getirrim diyecek yani adam

merhaba,bende yeni değiştirdim banyomu.hepsini koçtaş'tan aldım. karosundan dolabına kadar. bana dolap değilde duşakabin çok koymuştu. tekne ve camına 900 tl verdim.bi de ufaklarından. banyo ufak olduğu için dolap tek yerim olsaydı yanına uzun bi dolap alıcaktım. dolap ta 400 tl. alafranga da 350. karosu ve işçilik 3000 tl yı geçti.

Bizim burda sanayide istediğin modeli 1. kalite yapıyorlar hiçbiryerde görülmemiş ve ortalama fiyatta dısrdaki markalardan cok daha uyguna sende bunu yap bence.

buradaki maobilyacaıların iddiası şu, biz 1. kalite mal kulllanıyoruz, onlarınki şöyle böyle, biz el emeği veriyoruz vs.. diyerek koçtaştan ya da tekzenden daha pahalıya mal ediyorlar, tabi ben henüz gidip mobilyacı mobilyacı gezmedim, araştırıp soruşurmadım, sadece daha önce yaptırıdğım raf aykkabılık ve bazı mobilya ürünlerinde bunu yaşamıştım bu nedenle söylüyorum..

bir arkadaşım yeni ev aldı, burada çok üst tabakaların aldığı bir mobilyacı var, gerçekten adamların ürünlerinde kalite akıyor ama haliyle çok pahalı bir mağaza. arkadaşım oradan bir tv ünitesi beğenmiş ve almak istemiş, derken mimar başka bir arkadaş yaptırın aynı ayarda yapar bizim mobilyacı demiş, arkadaşım yaptırmış, gerçekten aynı kalitede yapmışlar amaaa 200 Tl fazla para vermiş:37: burada mobilyacılara yaptırmak keşke hesaplı olsa. adamlar sadece gardrobumu söküp başka odaya takmak için 100 Tl para istiyorlar:60:

dün uzun zamandır arşatırdığımız banyo dolabını nihayet aldık koçtaş tan. ayy vallahi düüşünmek araştırmak bize sadece zaman kaybına yol açıyor, eşim de ben de bir şey alacakken ıcığını cıcığını araştırıyoruz, sonra kararsızlıklar yaşıyoruz, sonra pişmanlıklar yaşıyoruz, sonra almaktan vazgeçiyoruz, ya da aptalca bir şey alıyoruz.
banyo dolabı da buna dönecekti neredeyse, dün ansızın hadi koçtaş a gidelim dedim eşime. çıktık gittik, banyo dolabını beğendik, fiyatını özelliklerini vs. sorup sorgulamadan bir baktım eşim bunu alıyoruz dedi ve parayı ödedi ohh bee işte bu, düşünmeden taşınmadan araştırmadan soruşturmadan beğendik ve aldık

ama çok tuhaflar, taşımaya ayrı ücret alıyorlar, montee ayrı ücret alıyorlar, ve aynı zamanda evde mevcut bulunan lavaboyu çıkarmıyorlar, sen ayrıca su tesisatçısı çağırıp çıkartacakmışsın. monte ederken de sadece dolabı monte ediyorlar, çeşmeyi bağlamıyorlar yarım yamalak iş mi yapılır yahuuu, dün bunları bile sorgulamadan eşim pattadanak aldı yaa, şaştım kaldım

Son düzenleme:
Back
X