• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banu çiftçi gebelik uygulamasının saçmalığı

honeydukes

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
143
166
18
27
Bu uygulamanın arkasındaki mantığın çok acımasız olduğunu düşünen bir ben miyim? Örneğin 6. haftadaysanız kendi haftanızı göremiyorsunuz, ücret istiyor. Ben içinde bulunduğum haftayı göremeyeceksem niye kullanayım o uygulamayı bu nasıl bir mantık? Ücretleri de o kadar pahalı ki. Video izlemek için bir aylık 200₺ vermek ne demek ya. Bunu yapanların zerre kadar anne adaylarını düşündüğüne inanmıyorum. İşi ticarete dökmek çok normal, sonuçta ortada bir emek var ama kendi haftanı bile görememek 1. saçmalık, video izlemek için bu kadar yüksek ücretleri olması 2. saçmalık. Siz ne düşünüyorsunuz?

O yuzden gün gün gebelik uygulaması var hem ücretsiz hem mükemmel 👌 içinde sohbet bölümü bile var

O yuzden gün gün gebelik uygulaması var hem ücretsiz hem mükemmel 👌 içinde sohbet bölümü bile var
IMG_6960.png

Bu mu canım bahsettiğin?

Bu uygulamanın arkasındaki mantığın çok acımasız olduğunu düşünen bir ben miyim? Örneğin 6. haftadaysanız kendi haftanızı göremiyorsunuz, ücret istiyor. Ben içinde bulunduğum haftayı göremeyeceksem niye kullanayım o uygulamayı bu nasıl bir mantık? Ücretleri de o kadar pahalı ki. Video izlemek için bir aylık 200₺ vermek ne demek ya. Bunu yapanların zerre kadar anne adaylarını düşündüğüne inanmıyorum. İşi ticarete dökmek çok normal, sonuçta ortada bir emek var ama kendi haftanı bile görememek 1. saçmalık, video izlemek için bu kadar yüksek ücretleri olması 2. saçmalık. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ay gün gün gebelik çok güzel sana tavsiye ederim her günün detaylarını yazıyor istersen bir günlük ol ben hamile değilim belki bu ay hamileyim onu bilmiyorum ama yinede bende neler oluyor takipteyim sende indir

Ay gün gün gebelik çok güzel sana tavsiye ederim her günün detaylarını yazıyor istersen bir günlük ol ben hamile değilim belki bu ay hamileyim onu bilmiyorum ama yinede bende neler oluyor takipteyim sende indir
Evet bu arkadaşın dediği gibi çok güzel. Günlük haftalik aylik gelişimleri bile yazıyor. Çocuk bölümü de var her şey var içinde mükemmel 👌

Dert etmedim canım, sinirlendim. Tepki gösterilirse bu şımarıklığı bırakırlar umarım. Belki de dert etmek gerekiyordur aptal yerine konmamak için, ne dersin?
O kadar çok haklısın ki canım tabikide bir uggulama dan bebeğini takip etmek istiyorsun neden para vermesin ki

Olabilir ama bazı insanların durumu yoktur belki neden paralı anlamıyorum yani bazı uygulamalar pazarsiz belki arakadas o uygulamayı çok sevdi ama paralı olduğundan istemedi
Ücretsiz uygulamalardan en güvenli olduğu düşünülenin seçilmesi gerekmez mi bu durumda ? Uygulama sahibi, uygulamayı üyelikler üzerinden para kazanmak için oluşturmuş belli ki.

Dert etmedim canım, sinirlendim. Tepki gösterilirse bu şımarıklığı bırakırlar umarım. Belki de dert etmek gerekiyordur aptal yerine konmamak için, ne dersin?
Zaten zenginlerin tercih ettiği bir doktorun uygulamasını ücretli diye dert edemem valla :) insanlar memnunki indiriyor çok elzem ulaşılamaz bilgiler olmadığına göre? Happy mom uygulaması hepsini sollar zaten

Back