Bantlar ciktiktan sonra olusan yapışkanlık nasıl çıkar

Baskagezegen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
93
27
88
Bantlarım cikti ama yapışkanlık geçmedi boyle bir de pütür pütür nasil gecer bu ne sürmeli ne kullanmalı yardımcı olabilir misiniz bu arada sıcak duş aldım yine gecmedi

Bantlarım cikti ama yapışkanlık geçmedi boyle bir de pütür pütür nasil gecer bu ne sürmeli ne kullanmalı yardımcı olabilir misiniz bu arada sıcak duş aldım yine gecmedi
Merhaba.Cok gecmis olsun..:KK15:Ben de biraz once cikardim.Cok dokunamadigimdan yuzumu bolge bölge yikadim.Burun ustumu gazli bezi biraz sicak Suya daldirip minik minik sildim nazikce o yapiskan olayini cozdu Benim.Yalniz cilt pütür pütür.Hemen gecmiyo sanki diye biliyorum.Cilt makyaji kabul de etmiyor Bu yuzden.Ben bepanten cilt onarici kremi kullanmaya basladim.Yarar mi suanlik bilmiyorum

Gazlı bezi bnde bir deniyeyim o zaman gül suyu da iyi geliyor diye duydum onuda yarib alayım dedim. Bu arada evet cilt de sürekli bir sökülme var cok da elleyemiyorum bakalım ne zamana kadat düzelecek bu iş

Yağlı bişi olmalı ki kolay çıksın su daha cok yapıştırır. Hassas bi de şimdi burnunuz ovalanmaz

Back
X