Bantholin kisti nedir

TuubaER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
122
114
103
Mrb arkadaslar.
Bende bantholin kisti die bişey cikti ben bunu ilk defa duydum nedir bu nette bi suru sey yazıyor insan şaşırıyor. Ilk oldugu icin anestezi yapip boşalttılar ve diktiler o yeri sizde de bu sekilde basina gelen oldu mu ?
Bu bantholin kistinden olan varmı?
Gecme ihtimali nedir?
Tekrarlarmış tekrarlamayan yok mu hic?
Yardimci olabilir misiniz bilgi açısından?

canım ben bartholinle 2. ay gibi tanıştım. Allah düşmanımın başına vermesin ölüyorum zannettim. doktora gittim enjeksiyonla içini boşalttı bu seni rahatlatır dedi yeniden doğmuşa döndüm resmen :) ama tekrarlar ameliyat olman lazım ama her önüne gelen doktora yaptırma uzman birini bul dedi ve bezleri aldırırsan evlilik hayatın biraz sıkıntıya girer dedi. rahatladığım için biraz dursun dedim. 5. ay gibi tekrar çıktı yine acile gittim iğneyle deldi bıraktı doktor eve gidince canını dişine tak bi güzel sık dedi. eşim sıka sıka içini boşaltı oh rahatladım dedim ertesi gün yine şişti başka bir doktora gittim oda enjektörle içini komple çekti. şuanda rahatım bakalım kist içinde durduğu için ne zaman yenileyecek bakıcaz ama bu sefer istanbulda bi klinik duydum oraya gidip aldırıcam yoksa çekilecek gibi değil

Hayret bisey ya cok ilginc ben daha once hic enfeksiyon bile olmadm nerden cikti bu anlamadm.

Benim enjeksiyonla gelmedi cok sert dedi direkt anestezi ile bosaltti smdi 4 dikis var. Gebelige engel teskil eder mi peki sizin bebek var mı?
Aynen Iliski esnasinda sıkıntı yasanir dedi bende smdilik aldrmadm. Siz istanbuldaki klinigi ozelden banada yazar misiniz bende bi arastirim

salgı bezlerinin tıkanmasıyla oluşan birşeymiş canım enfeksiyona pek bağlamıyor doktorlar. ben çok araştırdım bebek engel teşkil etmiyor henüz anne olamadım. Jin. Op. Dr. Özgür Kartal doktorun adı bu ben telefondada konuştum kendisiyle oturma banyosu yap masajla birlikte dedi. son hadde gelirse gelirsiniz küçük bir operasyonla eski halinize geri dönersiniz dedi

Eski halinize geri doneesiniz derken eskisi gibi olmazki salgı bezleri alinirsa salgi olusmaz buda cinsel hayatimizi olumsuz etkiler...
Cok kotu bu ya geecekten allah beterinden saklasin

Allahim tez zamanda isteyen herkesi anne - baba yapsin insallah
Sizleride bizleride

Eski halinize geri doneesiniz derken eskisi gibi olmazki salgı bezleri alinirsa salgi olusmaz buda cinsel hayatimizi olumsuz etkiler...
Cok kotu bu ya geecekten allah beterinden saklasin
Canım doktor salgı bezini almaya karşı 3-4 tane yöntem var muaneden sonra karar verip uyguluyoruz ve koşarak çıkıp evinize gidiyorsunuz diyor. yani hemen hemen bu doktor bartholin için baya eğitim almış

Canım doktor salgı bezini almaya karşı 3-4 tane yöntem var muaneden sonra karar verip uyguluyoruz ve koşarak çıkıp evinize gidiyorsunuz diyor. yani hemen hemen bu doktor bartholin için baya eğitim almış

Hmm anladm bende bi arastirim cnm tesekkur ederim.
Sen sordun mu muayene ucreti ne kadar mış ve yeri neredeymis

Bende var ağrı sizisi yok. Sadece ufak bir şişlik var hiç geçmedi. Eğer enfeksiyon kaparsa ağrı oluyormuş. Ben doktora gittim hemen alalım bezi dediler korktum aldırmadım. Herhalde özel hastahane olduğu için ameliyat parası almak istediler. Ama iyi ki aldirmamisim şuan hiçbir sıkıntı çıkartmıyor. Ama bazı kişilerin ağrı yapıyormuş ve tekrarlıyor yani aldırmadan tamamen iyileşme yok. He eğer sadece birinde varsa tekini aldırmak sıkıntı yaratmaz ilişki sırasında diye biliyorum

Peki senin bebek icin ne gbi engelin var kuzum ben evliligimin ilk ve ikinci senelerinde iki dusuk yaptim genetik test istediler onu yaptrdm pihtilasma var dediler mesela iki yildr da hic gebe kalmadm . Suan bebe aspirini kullaniyorum. Gebe kalinca aylik igne vuracakmışım ama henuz nasip olmadi gebelik...

canım 3 yıl olacak banada evleneli benim mazim biraz karışık ilk yıl gebelik olmayınca doktora gittim kontrol felan derken biraz daha zaman geçti buarada 35 yaşındayım rahim filmi çekelim dedi doktor çektik tüplerim kapalı çıktı ameliyat yada tüp bebek dedi tüp bebeğe karar verdik yaptırdım tuttu ama boş gebelik oldu. daha sonra tüpleri açtırmaya karar verdim istanbul ecomar görüntüleme merkezine gittim çok şükür tüplerim açıldı.ben o ay hamile kaldım ilk düşük olunca doktor her ihtimale karşı iğne başlattı ama 9. haftada kalbi durdu 6 ay oldu. genetik testleri bende yaptırdım. çok çok hafif bir pıhtılaşma var dedi doktor hamile kalırsan iğneye gerek yok dedi. kürtaj felan tüpleri yapıştırabiliyormuş o yüzden aklımdada şüphe kalsın istemiyorum 9. ay gibi istanbula gidicem ve tekrar rahim filmi çektirecem. sende çektirebilirsin aslında en azından şüphen olmasın

Bende cektirecegim echomar goztepe 700 tl fiyat verdi.
Kurtaj otomatikman wtkiler tüpleri cunku vakum uyguluyorlar icini kazıyorlar resmen. Benim pihtilasma yuksek oldugu icin igne kullanacagim ama hamilelik asamasinda bi daha da gelemedim adetlerimde sikintili benim cunku aylar sonra adet oluyorum.
Nasip...
Rebbim ol... desin yeterki kuru ağaca can verir o yuzden umudumuz yüksek sukurumuz tam ewelallah rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah...

sana tavsiyem cevat bayrak hoca var özellikle onu seç.

Ben iki kere içini boşalttırdım sonra tekrar oluştu bu sefer ameliyatla komple kesesiyle birlikte alındı. Baya büyütmüşüm arkana kadar kestim seni dedi doktor. Çok zor geçti iyileşme süreci ama tekrarlamadı bir daha çok şükür. İlişkiye engel değil çünkü önür tarafta da o bezlerden var kayganlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…