Bankaların yıllık kart ücreti

Benim bankam farklı bir de ailecek aynı şubeyi kullandığımız için eski hukukumuz var, ondan mı bilmem göremedim. Yani komik bir çözüm olacak ama bankacıyla arayı sıcak da tutabilirsiniz :)) İnşallah sorununuzu çözersiniz.

Her banka bünyesinde 1 adet aidatsız kart bulundurmak zorunda. Dilerseniz o kartlara geçebilirsiniz.

Bunun dışında, kart kullanım bedeline banka açısından bakacak olursak, adamların kartını kullanıp ödemeleri öteliyoruz, taksitlerden kampanyalarından yararlanıyoruz vs, yani verdikleri biz hizmet var. Karşılığında da bunu istiyorlar. Şahsen Cüzdanımda birkaç kart olmasına rağmen sadece Flexi kullanıyorum kullanım bedeli yok. Diğer bankaların kartları benim için sigorta gibi bir şey. Hastalık sağlık bir şey olursa diye duruyor. Kullanmadığım için ücret yansıtılmıyor ama bir kere bile kullansam yapıştıracaklar biliyorum.

2 yıl önce maximumla restleştik, şak kapattılar. Axess geri ödeme yaptı. Bonus eşime geri ödeme yaptı.

Sizin durumunuzda ödemeniz gerekecektir maalesef. Yasal dayanağı da var, iade etmemek onların inisiyatifinde.

Ben ucretli bir kart kullaniyorum ama daha aidat odedigim ay puanla kara geciyorum. Cok fazla puan kampanya oluyor. Daha yeni 55 tl lik urun aldim, 75 tl ye oyuncak almistim, kendime maviden kot aldim, market alisverisleri yaptim.

Kart aidati yasaldir uygun bulmazsaniz kullanmazsiniz.en sinir oldugum seydir bi konu hakkinda bilgi sahibi olunmadan onu kullanip sonrada aaaa ne hakla benden bu parayi alirlar diye uzerine birde musteri temsilcisiyle bak nasilda kavga ettim diye boburlenenler.ne oldu o konustugunuz kisinin sinirini bozdunuzda gununu zehir ettiniz onun elinden ne gelir acaba.bunu bir halt gibi anlatmasaydiniz eger bu kadar sinirime dokunmazdi.aidatta cok fazlaymis evet ama arastirin bakin devlet bankalari kat kat az aliyordur en azindan benim bankam oyle.

Kredi karti kullanmayin. Sonucta kredi karti bankanin size bir hizmeti ve her hizmetin de bir bedeli var,niye bedava yapsinlar ki? Ben nakitim varsa harcarim,yoksa da harcamam. Herkes de oyle yapsin zengin etmesinler su bankalari

Kartla peşin fiyatına taksitle ürün alınabiliyor kart olmasa senetle bir sürü vade farkı alıyorlar yıl sonu kart daha hesaplı oluyor bence .

220 civarı geldi şok oldum aradım kapatıcam dedim niye dedi aidat dedim hemen yüzde seksen geri yatıralım altı ay şartla dedi mecbur kabul ettim.altı ay sonra kapatıcam ama kararlıyım.

X