• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankadan kredi çekmek

AzrAyazZehrAhmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
158
38
28
32
Arkadaşlar konunun yeri burası değil sanırım ama açtığım yerde kimse yorum yapmadığı için buraya taşımak zorunda kaldım..

Hanımlar merhaba, umarım doğru yere konu açmışımdır. Sizlere bir soru sormak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Ben bi iş yerine girdim mart 15 de o zamandan beri sigortalıyım ve şu an çok nakite ihtiyacım var kredi kartı vs kullanmıyorum sadeceüniversitedeyken 300 tl limitli bir kredi kartım vardı onun taksitlerinde biraz sorun yaşamıştım sonra toplu kapatmıştım onun haricinde bugüne kadar bankayla hiç işim olmadı maaşımı aldığım bankaya gitsem bana 3 bin yada 5 bin civarı ihtiyaç kredisi verir mi?? Başka seçeneğim yok çalıştığım yerden borç almayı düşündüm ama 2 aylık elemanım isteyemem bu konuda bilgisi olan var mı kredi çekebilir miyim??

En iyisi maaşı çektiğiniz bankaya gidip sormak. Vermeleri lazım tabi kredi notunuz da çok önemli

Bazı bankalar kredi kullanacak kişinin son 6 ayda sigortalı olup olmadığına bakar, bazıları da son 3 ayı baz alır. Henüz 2 aylık sigortan var, bu konuda sıkıntı yaşarsın diye düşünüyorum.

İstediğin fazla bir miktar değil
Maaşı çalışansın
Alabilirsin
Bir kaç banka dolaş faizlerine dikkat et

Sigorta konusunu araştırdım bankanın insiyatifine kalmış diyor maaşımı aldığım bankaya gitsem verir mi ki acaba ya en son çare çalıştığım yerden borç isteyeceğim ama daha 2 aylık elemanım bu konulara girmeyi hiç istemiyorum bi onbeş 20 gün sonra elime o kadar nakit geçecek ama zaman kadar bi şekilde bulmam lazım alanlar nasıl alıyor anlayabilmiş değilim:/

selam..
aynı işyerinde mınımum 6 ay sigortalı oalrak calısmanız gerekıyor..artı hiç kredi cekmemıs olmak sanılanın aksine sicili olumsuz etkıleyen bişey..
maaş yatan bankanız ile görüşün bir ihtimal diyecegim ama genelde en az 6 ay iş sürekliliği istiyor her banka

Ama çok sorgulamakda kredi notunu düşürüyormuş en rahat maaş alınan banka verir yazmış çoğu kişi bugün öğleden sonra bi gideceğim maaşımı aldığım bankaya

qarden qarden ama ihtiyacım olmadan neden kredi çekeyim ki ilk defa çekeceğim zaten ilk defa çekenler nasıl çekiyor hem istediğim mebla da çok yüksek değil 3 bi yada 5 bin civari artık hangisini verirse mebla düşük olduğu için bi artım olabilir belki diye düşünüyorum ama

gulden_88 gulden_88 kredi nou sorgulamak vs kredi notunu düşürüyormuş o sebeple hiç bakmadım açıkcası zaten zor görünüyor bi, de sorgulayıp düşürürsem daha zora koşmayayım işi dedim bu konularda hiç bilgim yok ya daha önce hiç bankayla işim olmadı maasımı çekmek haricinde :)

Sigorta konusunu araştırdım bankanın insiyatifine kalmış diyor maaşımı aldığım bankaya gitsem verir mi ki acaba ya en son çare çalıştığım yerden borç isteyeceğim ama daha 2 aylık elemanım bu konulara girmeyi hiç istemiyorum bi onbeş 20 gün sonra elime o kadar nakit geçecek ama zaman kadar bi şekilde bulmam lazım alanlar nasıl alıyor anlayabilmiş değilim:/

Ben eski bankacıyım ve bankacının insafına kalmış gibi bi uygulamamız yoktu. Son 6 aylık sigorta dökümünü genel müdürlük ekranlarından kredi girişi yaparken taratıp dosyaya eklemek zorunluydu. Dolayısıyla son 6 ayda aktif sigortası olmayan kişinin otomatik olarak kredisi kabul edilmezdi. Bazı bankalarda da bu süre 3 aydı. Ama hadi biz sana kredi verelim zaten maaşını bizden alıyormuşsun, bi güzellik yaparız tarzı bi uygulama hiç görmedim veren bankalar varsa da bilemem. Bankacılık kolaylaştı desenize...

Vermeyebilirler,kredi kullanirken kredi kartinin olup olmadigina ve ödemelerine bakiyorlar ona göre verirler

Devlet memuru oldugum halde maasimi o bankadan aldigim halde sirf kredi kartim yok diye kredi cikmamisti bana ordan biliyorum

bluemondayy bluemondayy araştırdığım sitelerde bunlar yazıyor valla ben onların yalancısıyım maaşınızı aldığınız banka verir tarzı yazmış çoğu kişi kredi çekmek çok zor görünüyor ama bu kadar borcu harcı olan insan nasıl çatır çatır çekiyor onu da anlayabilmiş değilim toplasam aldığım 2 maaşdan bile az ama ben bi 3 bin için ne yapacağımı şaşırdım :)

gulden_88 gulden_88 kredi nou sorgulamak vs kredi notunu düşürüyormuş o sebeple hiç bakmadım açıkcası zaten zor görünüyor bi, de sorgulayıp düşürürsem daha zora koşmayayım işi dedim bu konularda hiç bilgim yok ya daha önce hiç bankayla işim olmadı maasımı çekmek haricinde :)
Kredi Notunu Sorgulamak Puanı Düşürmez Bunu Biliyorum Hatta Eminim ...

:(( Tanıdığımız bi bankacı var nişanlım bi onu arayıp tam öğrenecek ona göre hareket edeceğiz daha 2 aylık elemanım ya hiç borç istemek istemiyorum çalıştığım yerden

Ama çok sorgulamakda kredi notunu düşürüyormuş en rahat maaş alınan banka verir yazmış çoğu kişi bugün öğleden sonra bi gideceğim maaşımı aldığım bankaya

aynen öyle,her bankaya aynı anda basvuru yapma,oncelıkle kendı bankana basvur zaten ondan bişey çıkmazsa kesınlıkle 6 ayını doldurmanı bekle derım..
her başvuru senın kredi skorunu düşürür..skorun düşük oldukça kredi çıkma ıhtımalını azaltırsın

qarden qarden ama ihtiyacım olmadan neden kredi çekeyim ki ilk defa çekeceğim zaten ilk defa çekenler nasıl çekiyor hem istediğim mebla da çok yüksek değil 3 bi yada 5 bin civari artık hangisini verirse mebla düşük olduğu için bi artım olabilir belki diye düşünüyorum ama

zaten herkesin bir ilki var sonucta:)ama işte istedigin tutar az olsa bile 6 ay calısman olmadgı için sekteye ugrayabılır..yoksa emın ol herkesın kredı sıcılı böyle ufak meblağlar ile başlıyor
ben hiç ilk kredısını 50 bın ceken görmedım 9 yıldır:)

Vermeyebilirler,kredi kullanirken kredi kartinin olup olmadigina ve ödemelerine bakiyorlar ona göre verirler

Devlet memuru oldugum halde maasimi o bankadan aldigim halde sirf kredi kartim yok diye kredi cikmamisti bana ordan biliyorum

aynen onu kastettim bende..tertemız bır sıcıl demek banka için muallak müşteri demek,dolayısıyla az yada cok 1-2 bin kredı yada 500tl olsa bıle bır kredı kartı olan ınsanın en azından odemelerı hakkında fikri oluyor bankanın..aksi taktirde yorumlayamıyor ve riske atmıyor

bluemondayy bluemondayy araştırdığım sitelerde bunlar yazıyor valla ben onların yalancısıyım maaşınızı aldığınız banka verir tarzı yazmış çoğu kişi kredi çekmek çok zor görünüyor ama bu kadar borcu harcı olan insan nasıl çatır çatır çekiyor onu da anlayabilmiş değilim toplasam aldığım 2 maaşdan bile az ama ben bi 3 bin için ne yapacağımı şaşırdım :)

Dediğim gibi benim çalıştığım bankalarda sistem bu şekilde işlerdi. Farklı sistemde kredi veren bankalar varsa, burada cevap aramak yerine başvuru yapın daha kısa yoldan cevap almış olursunuz belki de ihtiyacınız olan tutarı hemen çekersiniz. Ben internette her yazılana itibar etmiyorum. Çünkü insanlar bilsin bilmesin her konuda yorum yapmayı seviyorlar.

benim kredi ve kredi kartı ödemelerim düzenli olduğu halde sürekli kredi notum düşüyor sizce neden olabilir?
sadece bankada eksi hesabım var
ama düşüp maaşı alınca geri çıkıyorum .yeni bişey değil 5 senedir dönem dönem düşüp çıkıyorum eksiye
ama kredi notumun düşmesi son 6 aydır var

Back
X