Ne betona güveniliyor ne fiziki altına ne de dijital altına.. çok ilginç değil miBende uzun yıllardır banka kasası kullanıyorum. Ama biliyorsunuz, deprem- soygun gibi spesifik bir şey olursa, içindeki hiç bir şeyin garantisi yok.
Çünkü kasa içine ne koyduğumuzu bilmiyorlar. Belki kasa külçe külçe altın dolu, belki de kasa da sadece 1 TL var
Dolayısıyla güvence yok.
Şu son depremden sonra bende tedirginim. Dijitale mi çevirsem diyorum. Olağanüstü durumlarda orada da sınırlandırmalar olabilir tabi.
Tam olarak aynı şeyi düşünüyorumbanka olmaz ev olmaz kasa olmaz döviz altın olmaz yorumları okudukca geldiğim nokta^ nereye zı.acak bu insanlar^
ben merak ediyorum kendileri mi teklif ettiler düğüne gelemiyoruz bu uygulamadan altın gönderelim diyealtın almak için kullanılır mı bilmiyorum ama ben qnb finansbank sen de kutla uygulamasını düğünümde kullanmıştım. düğüne gelemeyecek tanıdıklar burdan altın gönderdi. altınlar da hala o hesapta duruyor. bence depremden sonra da banka hesabında durması en güvenlisi. ayrıca altın günlerinde ve baby showerımda kullanmayı da düşünüyorumçok iyi oldu artık uzaktaki kişilerden altın toplayabiliyorum
uygulamada dijital davetiye var, kız kardeşim onun linkini paylaştı akrabalarla arkadaşlarla. gelemeyenlerden gönderenler oldu. sayesinde düğün telaşında bi de bunla uğraşmadımben merak ediyorum kendileri mi teklif ettiler düğüne gelemiyoruz bu uygulamadan altın gönderelim diye
Merhaba benim de Türkiye Finans da fiziki olarak veriyorlar mıGeçen hafta çıkış yaptık türküye finans dan maalesef makas aralığı çok fazla önceden emir verebiliyordun istediğin rakama ulaşınca sistem bozuyordu falan iyiydi onu kaldırdılar ben alırken kesinti de yapılıyor artık ben asla bankadan almam en iyisi fiziki evde bir şekilde tutulur diye düşünüyorum benim fikrim tabi
Zorla derken? Satmak istemeyenlerin dolarlarını da mı almışHeh işte ay eşimin dediğine göre de Lübnan da galiba bankadaki dolarları devlet zorla düşük fiyattan almış. Bizimki bunu anlatınca bankadan da tırsttım..
En iyisi bedende takı vs olarak muhafaza etmek djxjsjcjbanka olmaz ev olmaz kasa olmaz döviz altın olmaz yorumları okudukca geldiğim nokta^ nereye zı.acak bu insanlar^
Bacım walla onda da hırsızlık için uzuvları kesilen insanlar geliyor aklımaEn iyisi bedende takı vs olarak muhafaza etmek djxjsjcj