Merhabalar bankada çaycılık nasıl bir iş çalışma saatleri ve ücret konusunda bilgisi olan var mı acaba?
çalışacağınız birime sorun benceYemek yol verirler mı acaba
Yemek yol verirler mı? Birde çalışanlar istediğinde mı yoksa servis saati mı varbankacılarla aynı saatlerde çalışırsın asgari ücret alırsın. sabah 08:45 te geliyorlar akşam 18:00da çıkııyorlar.
nadiren üst düzey biri geleceğinde mesaiye kalıyorlar fazla mesai ücretlerini de alıyorlar.
Görüşmem iki hafta sonraçalışacağınız birime sorun bence
hayırlısı olsun bence rahat olur nezih bir ortamGörüşmem iki hafta sonra
İnşallahhayırlısı olsun bence rahat olur nezih bir ortam
Yemek yol verirler mı? Birde çalışanlar istediğinde mı yoksa servis saati mı var
Teşekkürler.. Umarım yapabilirimçalışanlar istediğinde çay kahve götürürsünüz, öyle belli bi servis saati yoktur. çalışanın msaifiri gelir, arar söyler götürürsünüz.
yemek verirler sanıyorum ama yol emin değilim.
ama mesai saatleri vs bellidir, ortam nispeten nezihtir. hani bi yerde çaycı olunacaksa banka bence iyi bi tercih.
çaycı olarak çalışacağın en güzel ortamlardandır banka.
Temiz giyimli, güleryüzlü kibar insanlar, nezih sıcak ortam, yer yer eğlenceli sohbetler.
Bir okul, bir fabrika, ya da dağınık ofis ortamlar yerine bankada çay servis elemanı olmak bana göre daha artı avantajlı. en azından haftasonu çalışmazsınız. diğer şartları tabii ki bilemiyorum.
Evet hafta sonu olmaması çok iyi olacakçaycı olarak çalışacağın en güzel ortamlardandır banka.
Temiz giyimli, güleryüzlü kibar insanlar, nezih sıcak ortam, yer yer eğlenceli sohbetler.
Bir okul, bir fabrika, ya da dağınık ofis ortamlar yerine bankada çay servis elemanı olmak bana göre daha artı avantajlı. en azından haftasonu çalışmazsınız. diğer şartları tabii ki bilemiyorum.
Güler yüz olmasa da idare ederim ne yapayım. Azarlamasınlar da...Güleryüzlü kibar insanlarla karşılaşacağı kesin değil ama yine de pek çok ortama göre daha iyidir...
Hayırlısı olsun...
Çok teşekkür ederim..Pek çok yere kıyasla bankada çaycılık yapılması daha avantajlı bence de. Umarım işe alınır ve iyi insanlarla çalışırsınız.
Güzel haberO tarz islerde yemek+yol oluyor ya da belli guzergahlara servis veriyorlar
Yemek yol verirler mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?