Yazılı sınav, Anadolu Üniversitesi tarafından 21 Kasım 2009 tarihinde Adana,
Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul Anadolu
Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Samsun, Trabzon ve
Van illerinde gerçekleştirilecektir.
Bende bunları okuyunca ve banka çalışanlarınla konuşunca biraz çekindim ve vazgeçtim.Ayak işlerini yapmak neyse onlar yapılırda,çok geç çıkılıyor.Dışardan göründüğü gibi değil.lise mezunu olarak bankaya girersin. çünkü ben öyle başladım. ama şu anda kriz var zaten vasıflı elemanları çıkarmışlar haziran 2010 dan sonra düzelme bekliyoruz. ondan sonrada işten çkartılanları geri alırlar diye düşünüyorum. ama şunu bil bankacılık dışarıdan göründüğü gibi şıkır şıkır giyinip hanım hanımck çalışmak değildir, gerekirse 80 yılından kalma evrakları arşivde tek tek zımbalarını söker(arşiv dediğim yer boydan boya dolapların arasında hapishane gibi bir yerdir)elle düzeltmelerini yapar kaşeleyip zımbalayıp poşetleyip kolileyip o eşşek yükü ağırlıkta kolileri kaldırıp dolaplara yerleştirme işlerini bile yaparsın. 6 ay sırf fax çekersin fotokopinin başına sandalye koyalar 3 ay orda oturur fotokopi çekersin. biraz uzmanlaştığın zaman bunları yapmazsın ama o zamanda başka dertleri vardır, zordur yani. öyle sabah 9 akşam 6 değildir. h.sonu falan tatil derler yaa, yalandır.ben 2 sene gece 2 lere kadar çalışıp h.sonları full time çalştım. çok şükür şimdi rahatım ama o dönemler zor geçti.
Evet haklısınız doğruları söylüyorsunuz.Bunları bilipte başvurmak lazım.ayrıca siz ilanlara aldırmayın, ilan verilir ama önce tanıdık etrafa sorulur referansla eleman alınır. görüşmelere çağırılır ama iş çıkmaz. moralinizi bozmak gibi olmasın kızlar ama böyle :sm_confused:
Tebrik ediyorum seni.Bunu bu şekilde düşünmen çok iyi.Allah gönlüne göre versin.benim babam bankacı ,annem de bankacı ..
ıkısı de emeklı oldu ,ben bankalarda staj yaptım..
bankayla ıc ıce büydüm diyebilirim..
işletme okuyorum bitmek üzere..
bü dönem içinde bir cok banka sınavına ,ve mülakaltarına katıldım .
hepsi bir kac nedenden olmadı vs..
yınelıyorum babam bankacı annem de ,olan torpili siz düşünün ..
asla torpil kullandırmadım ,babam da asla bankacı olmamı ıstemıyor ..
torpil yüzünden ben bır ock ıse gıremedım hakkım yenıldı ,bile bile baskasının hakkını yıyemem..
mutlaka cıkar bır yerden ya benden yada benım cocugumdan ama mutlaka cıkar.
Bile bilede başlanmaz ama çünkü bu yükün altından kalkmak biraz zor.Bankayı anladım.Birkaç mülakatına girmiştim ki,şube personeli olarak çağırdıkları pozisyon için bana " kart satar mısın?" dediler.. enteresan bir sistemleri var..
Bankada çalışıp,memnunum diyeni görmedim henüz.
Ama şartlar,işsizlik bunları düşününce yapacak birşey yok galiba..
Boşuna ekleme bunları şekerim..
sen torpilinle mühendislerin gireceği uzman yardımcısı pozisyonuna bile girersin..
bizde açıkta kalırız..
Torpilimiz yok bizim,senin gibi hava atacağımız..
Boşuna ekleme bunları şekerim..
sen torpilinle mühendislerin gireceği uzman yardımcısı pozisyonuna bile girersin..
bizde açıkta kalırız..
Torpilimiz yok bizim,senin gibi hava atacağımız..
evet bu zamanda torpilin varsa senden şanslısı yok bazıları çok kötü tepkiler verdi dedigim gibi onlarında torpili olsa degerlendirmezlermi tamam benim tanıdıgım var ama sınavsız bende işe giremem o sınava bende giricem bende çalışıcam..arkadaşlar maalesef ülkemiz koşulları böyle bende iş arıyorum torpilim olsa şimdiye kadar bulurdum diye düşünüyorum ama yok bende banka görüşmelerine gidiyorum sınavına giriyorum kazanıyorum ama bu bile yeterli olmuyo çünkü geri dönen olmuyo...sonuç olarak torpili olupda işe girenlere kızmayın her sektörde işler bu şekilde yürüyo o yüzden insan kendine torpil aramaya mecbur bırakılıyo:umursamaz: he bu benm torpile iyi gözle baktığım anlamına gelmiyo yanlış anlaşılma olmasınnaniknanik
tekrar söylüyorum işe girersin ama 3 ay deneme süresi vardır işe yaramadığını anlarlarsa kapının önüne koyarlar, istediğin kadar torpilin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?