Bankada alanlar

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
a.s.kızlar aöf 2.sınıfım ama bankada çalışmak istiyorum lise mezunu olarak herhangi bir bankaya girme şansım var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirim

şekerim lise mezunu olarak hiç bir bankaya giremezsin
sadece bir ara halkbank kpss ye girenlerden aynı zamanda lise mezunuda almıştı geçen yıl oldu..hangi bölümdü hatırlamıyorum ama genelde 4 yıllık alırlar..banka ilanlarına bakarsan görürsün

başvurmadıgım banka kalmadıııı.. hala bi yanıt alamadım

iyi akşamlar bende yeni katıldım aranıza ben aof 2.sınıf iktisat ögrencisiyim ve bu sene bir aksilik çıkmazsa bankaya giricem.tanıdıgımız var iktisat mezunu bankalar müfettişi torpille olmayacak bişey yok yinede inşallah olur herkese bol şans:kedi:

bankada çalışan arkadaşlar yeni açlışacaklara yardımcı olurlarsanız çok seviniriz tabi onlar bizden daha tecrübeli yardımlarınızı bekliyoruz:)

Aferin sana..
gurur mu duyuyorsun,bu nasıl terbiyesizlik ya..
milletin hakkını yiyip,utanmadan söylüyorlar bir de..

halk bankasının sınavı var lise mezunuda alıyor banko görevlisi için..
başvurular bu ara bitmek üzere sanırım ilgilenenler varsa....

lise mezunu olarak bankaya girersin. çünkü ben öyle başladım. ama şu anda kriz var zaten vasıflı elemanları çıkarmışlar haziran 2010 dan sonra düzelme bekliyoruz. ondan sonrada işten çkartılanları geri alırlar diye düşünüyorum. ama şunu bil bankacılık dışarıdan göründüğü gibi şıkır şıkır giyinip hanım hanımck çalışmak değildir, gerekirse 80 yılından kalma evrakları arşivde tek tek zımbalarını söker(arşiv dediğim yer boydan boya dolapların arasında hapishane gibi bir yerdir)elle düzeltmelerini yapar kaşeleyip zımbalayıp poşetleyip kolileyip o eşşek yükü ağırlıkta kolileri kaldırıp dolaplara yerleştirme işlerini bile yaparsın. 6 ay sırf fax çekersin fotokopinin başına sandalye koyalar 3 ay orda oturur fotokopi çekersin. biraz uzmanlaştığın zaman bunları yapmazsın ama o zamanda başka dertleri vardır, zordur yani. öyle sabah 9 akşam 6 değildir. h.sonu falan tatil derler yaa, yalandır.ben 2 sene gece 2 lere kadar çalışıp h.sonları full time çalştım. çok şükür şimdi rahatım ama o dönemler zor geçti.

ayrıca siz ilanlara aldırmayın, ilan verilir ama önce tanıdık etrafa sorulur referansla eleman alınır. görüşmelere çağırılır ama iş çıkmaz. moralinizi bozmak gibi olmasın kızlar ama böyle :sm_confused:

torpille anca işe girersin. eğer beceremez ve tutanamazsan, orda seni yerler kimse seni barındırmaz öyle kalırsın canım.
o yüzden işine sıkı sıkı sarılır, yükseklerden uçma , ne iş verirlerse yap şunun bunun tanıdığıyla girdim diye havalara girme, hiçbir işe burnunu kıvrıırma. ayrıca yapamıyorum lafını kullanma. yapamıyorum diye birşey yoktur kabul edilmez

derincim katılıyorum sana...

sadece bankkada değil her işte öyledir aslında...

derincim katılıyorum sana...

sadece bankkada değil her işte öyledir aslında...
:1hug: Teşekkür ederim, başka sektörde çalışmadığım için yorum yapmak istemedim, ama doğrudur her iş böyledir, torpille işe gireni çok gördüm benn, aynen geri postaladılar.

Derin 83 seni gece yarılarına kadar çalıştıran hangi banka çok merak ettim?
sakıncası varsa buraya yazmanın özelden de yazabilirsin..

Derin83 rica etsem bana da seni gece yarınlarına kadar çalıştıran bankanın ismini söylermisin

benim kardeşim vakıfbankta çalışıyor.aynen öyle kızlar gecenin bir yarısı geliyor eve.
ay sonlarında,kasada eksik çıktığında,müfettiş geldiğinde(ki her ay geliyor sanırım)birde banka müdürünün işi bitmediğinde onlarda çıkamıyor.
ilk sene o da çok bunaldı.gişe,kredi,vezne diye ayırmadan canına okudular tüm birimleri öğrensin diye..
gerçi 2 sene bitti hala yoğun,hep yoğun..
bankacılık zor ciiden,hiç heves edilecek bir şey değil.
kasada açık olduğunda cebinden ödediği parada ayrı bir şey..:bbo:

vereliniortak aynen canım şubecilikte çok zor.. diğer soran arkadaşlar içinde gece yarılarına kadar hangi bankada çalıştığımın adını veremem ama ingiliz ortaklı 77 ülkede faaliyet gösteren büyük bir banka. devlet bankaları yabancı ortaklı bankalarına nazaran biraz daha iyi ama yabancı ortaklı bankalar adamın anasını ağlatıyor. 7 senedir bankacıyım bencede hiç özenilecek bir durumu yok. bir arkadaşım doğum yapmıştı işe başladıktan sonra o kadar çok mesai yaptırdılarki kıza yeni doğana bebeğini göremedi kaç ay bebek depresyona girmiş anneyi göremediği için yemek yemiyor uyumuyormuş kafamçokkarıştı bir bayan için zor bir meslek

benim babam bankacı ,annem de bankacı ..

ıkısı de emeklı oldu ,ben bankalarda staj yaptım..

bankayla ıc ıce büydüm diyebilirim..

işletme okuyorum bitmek üzere..

bü dönem içinde bir cok banka sınavına ,ve mülakaltarına katıldım .

hepsi bir kac nedenden olmadı vs..

yınelıyorum babam bankacı annem de ,olan torpili siz düşünün ..

asla torpil kullandırmadım ,babam da asla bankacı olmamı ıstemıyor ..

torpil yüzünden ben bır ock ıse gıremedım hakkım yenıldı ,bile bile baskasının hakkını yıyemem..

mutlaka cıkar bır yerden ya benden yada benım cocugumdan ama mutlaka cıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…