iyi akşamlar bende yeni katıldım aranıza ben aof 2.sınıf iktisat ögrencisiyim ve bu sene bir aksilik çıkmazsa bankaya giricem.tanıdıgımız var iktisat mezunu bankalar müfettişi torpille olmayacak bişey yok yinede inşallah olur herkese bol şans:kedi:
iyi akşamlar bende yeni katıldım aranıza ben aof 2.sınıf iktisat ögrencisiyim ve bu sene bir aksilik çıkmazsa bankaya giricem.tanıdıgımız var iktisat mezunu bankalar müfettişi torpille olmayacak bişey yok yinede inşallah olur herkese bol şans:kedi:
:1hug: Teşekkür ederim, başka sektörde çalışmadığım için yorum yapmak istemedim, ama doğrudur her iş böyledir, torpille işe gireni çok gördüm benn, aynen geri postaladılar.derincim katılıyorum sana...
sadece bankkada değil her işte öyledir aslında...
benim kardeşim vakıfbankta çalışıyor.aynen öyle kızlar gecenin bir yarısı geliyor eve.
ay sonlarında,kasada eksik çıktığında,müfettiş geldiğinde(ki her ay geliyor sanırım)birde banka müdürünün işi bitmediğinde onlarda çıkamıyor.
ilk sene o da çok bunaldı.gişe,kredi,vezne diye ayırmadan canına okudular tüm birimleri öğrensin diye..
gerçi 2 sene bitti hala yoğun,hep yoğun..
bankacılık zor ciiden,hiç heves edilecek bir şey değil.
kasada açık olduğunda cebinden ödediği parada ayrı bir şey..:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?