- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 36
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
O donem esim araba kredisi oduyodu ayni anda iki yuklu miktar krediye onay vermedi banka bu yuzdenNiye kefil olarak siz ödüyorsunuz ev kredisini ?
O donem esim araba kredisini oduyodu banka ayni anda izin vermedi esim cekmis gibi gorundu ben kefil olup oduyorumKrediyi çeken ödeyemediği durumda kefil devreye girmez mi? Ben de eşime de eşimin abisine kefil olmuştum zamanında, bir taksidi bile ben ödemedim, kendileri ödeyim bitirdiler.
İlk kez böyle bir şey duydumO donem esim araba kredisi oduyodu ayni anda iki yuklu miktar krediye onay vermedi banka bu yuzden
İlginçmiş. Neyse yetkili biri sorunuza cevap verecektir. Biz de bir şey öğrenmiş oluruz böylece.O donem esim araba kredisini oduyodu banka ayni anda izin vermedi esim cekmis gibi gorundu ben kefil olup oduyorum
Cekemiyo yani cok cok dusuk miktara izin veriyo banka ev kredisi yuklu miktar oldugundan cunku krediyi o cekmis gibi gorunuyo ben sadece kefilim ve kefili olarak oduyorumİlk kez böyle bir şey duydum
Peki krediyi siz ödüyorsanız eşinize yeni bir kredi çıkmıyor mu? Sonuçta onun bir ödemesi yok
Boyle birsey olmazO donem esim araba kredisini oduyodu banka ayni anda izin vermedi esim cekmis gibi gorundu ben kefil olup oduyorum
Cok anlamadim ama ustunuze kredi yoksa veya miktari fazla degilse kefil olmaniz kredi cekmenizi etkilemiyor. Ben babamin aldigi trilyonluk eve kefilim. Yine de rahatlikla kendime kredi cekebildim.Su an merak ettigim kefilligi sonlandirmak mumkun mu cunku esimin adina gorunuyo ev kredisi bu yuzden esim kredi cekemiyo . Kefili olarak ben oduyorum iste bu kefilligi esime devredip ben kredi cekebilir miyim acaba diye soruyorum
Kefil olarak sen odemiyorsun ,esin adına oduyorsundur.Asil borçlu sen gozukmuyorsan,kefil gozukuyorsan ihtiyaç kredisi cekebilirsin.Bilen yok mu kizlarr
Bende sizin gibi dusunuyodum fakat durum bu kredi esim cekmis resmi olarak ama kefili olarak ben oduyorumBoyle birsey olmaz
Kredi kimin adina onaylandiysa o oder , o odeyemiyorsa banka kefilden ister
Siz gidin banka ile gorusun , yanlis biliyorsunuz , banka esinize kredi vermediyse size vermis demek ki , kredi sizin adiniza verilmis ise ve ev kredisi oldugu icin buyuk ihtimalle badka kredi cekemezsiniz
Asil borclu esim ben onjn adina oduyorum . Bu durumu esime devredip ben yeni kredi cekebilir miyjm acabaKefil olarak sen odemiyorsun ,esin adına oduyorsundur.Asil borçlu sen gozukmuyorsan,kefil gozukuyorsan ihtiyaç kredisi cekebilirsin.
Kim dedi bunu size? Kim dedi sizin odeyeceginizi?Bende sizin gibi dusunuyodum fakat durum bu kredi esim cekmis resmi olarak ama kefili olarak ben oduyorum
Banka gorevlisi esinizin arkadasi mi?Banka gorevlisi demisti yarin gidip gorusucem ama merak ettigimnicin belki bilen cikar diye burdan da sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?