Bankaci olan veya anlayan var mi kizlar

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
36
Herkese merhaba kizlar bisi sorucam gerci yarin bankaya gidip danisacaktim ama dayanamadim
Simdi kizlar biz 2 bucuk yil once ev aldik. fakat ev aldigimiz sirada araba kredisi de vardı .bitimine birkac ay kalmisti, arabayi esim oduyodu evi de esim k3ndi adina kredi çekti , fakat kefil olarak ben oduyorum. ikimiz de memuruz bu arada. Arabanin kredisi de bitti sormak istedigim ben bu ev kredisi kefilligimi esime devredebilir miyim yani esim odese ben de ayri bir kredi cekebilir miyim . Bu aralar biraz sikisigiz da olabilir mi acaba boyle bisi. Yoksa banka hayir kefili olarak s3n oduceksin falan mi der yada kredi cekmemde sorun olusturur mu t3sekkurler simdiden

Krediyi çeken ödeyemediği durumda kefil devreye girmez mi? Ben de zamanında eşime de eşimin abisine de kefil olmuştum, bir taksidi bile ben ödemedim, kendileri ödeyim bitirdiler.

Krediyi çeken ödeyemediği durumda kefil devreye girmez mi? Ben de eşime de eşimin abisine kefil olmuştum zamanında, bir taksidi bile ben ödemedim, kendileri ödeyim bitirdiler.
O donem esim araba kredisini oduyodu banka ayni anda izin vermedi esim cekmis gibi gorundu ben kefil olup oduyorum

Su an merak ettigim kefilligi sonlandirmak mumkun mu cunku esimin adina gorunuyo ev kredisi bu yuzden esim kredi cekemiyo . Kefili olarak ben oduyorum iste bu kefilligi esime devredip ben kredi cekebilir miyim acaba diye soruyorum

İlk kez böyle bir şey duydum
Peki krediyi siz ödüyorsanız eşinize yeni bir kredi çıkmıyor mu? Sonuçta onun bir ödemesi yok
Cekemiyo yani cok cok dusuk miktara izin veriyo banka ev kredisi yuklu miktar oldugundan cunku krediyi o cekmis gibi gorunuyo ben sadece kefilim ve kefili olarak oduyorum

O donem esim araba kredisini oduyodu banka ayni anda izin vermedi esim cekmis gibi gorundu ben kefil olup oduyorum
Boyle birsey olmaz
Kredi kimin adina onaylandiysa o oder , o odeyemiyorsa banka kefilden ister
Siz gidin banka ile gorusun , yanlis biliyorsunuz , banka esinize kredi vermediyse size vermis demek ki , kredi sizin adiniza verilmis ise ve ev kredisi oldugu icin buyuk ihtimalle badka kredi cekemezsiniz

Su an merak ettigim kefilligi sonlandirmak mumkun mu cunku esimin adina gorunuyo ev kredisi bu yuzden esim kredi cekemiyo . Kefili olarak ben oduyorum iste bu kefilligi esime devredip ben kredi cekebilir miyim acaba diye soruyorum
Cok anlamadim ama ustunuze kredi yoksa veya miktari fazla degilse kefil olmaniz kredi cekmenizi etkilemiyor. Ben babamin aldigi trilyonluk eve kefilim. Yine de rahatlikla kendime kredi cekebildim.

Bende sizin gibi dusunuyodum fakat durum bu kredi esim cekmis resmi olarak ama kefili olarak ben oduyorum

Iste esimin adina ben oduyorum acaba bu odemeyi esime devredip ben ihtiyac kredisi cekebilir miyim onu merak ediyorum

Banka gorevlisi demisti yarin gidip gorusucem ama merak ettigimnicin belki bilen cikar diye burdan da sormak istedim

Banka gorevlisi demisti yarin gidip gorusucem ama merak ettigimnicin belki bilen cikar diye burdan da sormak istedim
Banka gorevlisi esinizin arkadasi mi?
Kimsenin gunahina girmek istemem ama cok guzel keklenmis gibi gozukuyorsunuz
Bankaci bir arkadas vardi , nickini tam hatirlamiyorum , insallah gorurse konunuzu dogrusunu yazar

Ama ben sizin yerinizde olsam kredi cektigim kisiye degil , baskasina goder gorusurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…