• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacı Bey...

lise de oluyordu onlar en son. bence fazla ümitlenmeyin ve altında bişiler aramayın. kaç yaşında insan gidip millete diyene kadar size söylerdi. sizin anlam çıkarttığınız şeyler lise muhabbetleri. ki öyleyse bile adam lise çağlarında kalmıştır.

arkadaşları belki de hoşlandıgını sezmiştir canım. bana bu olay en baştan beri garip geldi.. okumuş etmiş bi adam lise çocugu gibi davranması garip sahiden.. ama altında başka bişey olabilir. bakışlarını sürekli yakalıoyrsan yanılmazsın herhalde insan hisseder yahu..

ilgilendiğiniz için sağolun kızlar :) bakışlarını farkediyorum, hem de öyle derin bakıyorki gözümün içine.. ama o insanları yollamış olabiliceğini düşünemiyorum :( çünkü kariyerli ve çok gösterişli bi adam. bu yollara başvurucagını sanmıyorum.. beni sevgilimle görmüştü önceden, 1 ay önce.. acaba ondan mı çekiniyo ki bilmiyorum :(

bu adama ılgın varsa bıle ,o sakız falından sonra bence dırek sogman gerekırdı .

ne bu allah askına yaa,kocaman bellı bır mevkıde olan adam ,kendı basına

duygularını ıfade etmeyı bılmıyor da ,gıdıp boyle lıselı ergen tavırlarıyla

sakız fallarıyla mesaj gonderıyor.

sahsen ben olsaydım herhalde dırek sogardım bu adamdan .hatta buz gıbı olurdum .

oldugu mevkıden bıle suphe ederım .aklı basında adamın ne ısı olur boyle sakız fallarıyla fılan .

cok ıtıcı kesınlıkle

sizin sorunuza cevap değil ama müsaadenizle bir başka fikir belirtmek istiyorum.
siz bu konulara nasıl bakıyorsunuz bilmem ama ben bankalar vs gibi faizle işleten kurumlarda çalışan biriyle ilişki yaşamak istemezdim.
çünkü oradan gelen maaş sizin de çocuğunuzun da boğazından geçiyor.
diyeceksiniz ki şimdi ne alakası var
ama inanın oralardan gelen paranın hayrı olmuyor, bereketi de olmuyor, yuvanın da huzuru kaçıyor. tecrübeler bunu gösteriyor

başka fikir beltirmek istiyorsanız bence başka bir başlık açmalıydınız.
size bankada çalışanlarn maaşlarının haram olduğunu düşündüren nedir acaba ?
edindiğinz tecrübeyi bizlerede aktarırmısınız ?

başka fikir beltirmek istiyorsanız bence başka bir başlık açmalıydınız.
size bankada çalışanlarn maaşlarının haram olduğunu düşündüren nedir acaba ?
edindiğinz tecrübeyi bizlerede aktarırmısınız ?
bizzat yaşadım desem yeter mi
hem haram mı yazmışım ki sataşmak için yer aramışsınız
çok merak ediyorsanız işin hükmünü alimlere sorun, bana yeni konu aç diye akıl vermeyin
herkes haddini bilsin

bizzat yaşadım desem yeter mi
hem haram mı yazmışım ki sataşmak için yer aramışsınız
çok merak ediyorsanız işin hükmünü alimlere sorun, bana yeni konu aç diye akıl vermeyin
herkes haddini bilsin

çünkü oradan gelen maaş sizin de çocuğunuzun da boğazından geçiyor.
diyeceksiniz ki şimdi ne alakası var
böyle bir ibare kullanmışınız haram olduğunu iddia etmiosanız bu yorum niye ? insan haram olduğunu düşündü şeyin çocuğunun boğazından geçmesini istemez.
ayrıca haddini aşan kim onu merak ediyorsanız benim üslubumla sizin üslubunuzu bi karşılaştırın derim size ,
ha bu arada bizzat yaşadım demişinizde yaşadığınız şeye iddia etteğiniz şeyin sebeb olduğuna nerden kanaat getirdiniz :) siz bilemezsinizki eğer herkes haddini bilsin diyorsanız bir ayna tavsiye ederim size zira yüce Rabbimiz in karar vereceği hükümlere siz karar vermeye çalışmışınız. Ki O 'dur karar veren hangi para haram hangi para helal O ' dur karar veren bizim başımıza gelen müsibetin neyden kaynaklandığını bilen ;)
ha bi tavsiye dikkat edin herkes haddini bilsin die cümleleri hoyratça kullanyıorsunuz 2 konuda yaptığınız hadsizliği düzeltmenizi rica ederim ( kendi ruhunuzda ) bilmem anlatabildim mi ;)

Back