Bankacı Bey...

cehennemmelegi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
9
0
16
İçel Mersin
hepinize merhaba kızlar. kadınlar kulubünü hep okuyordum engin fikirlerinizden yararlanıyordum ama az önce kendi hesabımı oluşturdum çnkü aklım çok karışık.. ben 26 yaşındayım kızlar çalışıyorum, kariyerim herşeyim yerinde. para sıkıntım da yok. ancak gönlümce bir aşk yaşamak istediğim.. özel birilerini arıyorum. ve son zamanlarda ( yaklaşık 6 aydır) bizim evin burada çalışan bankacı bi bey var. hemen hemen hergün karşılaşıyoruz, çünkü evlerimiz karşılıklı. yaşı tahminimce benden 8-9 yaş kadar büyük olan birisi, çok yakışıklı ve çok karizmatik.. bakışları sürekli üstümde ama bi türlü yanıma gelip söylemiyor bişey. geçen gün, bankaya gittim kredi kartı borcumu yatırmak için.. bankada çalışan başka bi adam ( 60 yaşlarında, babacan tavırlı ) okuomusun çalışıyormusun kızım dedi.. ağzımı aradı epey bölümün neydi falan diye. benim de oğlum kızım var şu üniversitede okuyan dedi.. gülümsedi, arkaya döndüm, benim X bey bize bakıordu... ardından bugün.. bizim sokakta oturan o bankada gişeci olarak çalışan bi bayan bana sakız verdi ve falı oku dedi. falda sana sırıldıklam aşık o gibisinden bişey yazıodu. ve sakız daha onceden açılmıştı çok belliydi.. fal işte dedim.. kadın da şöyle dedi ''sen hala anlamadın mı canım'' ve gülümsedi.. nasıl yani.. bu arada benim X üst düzey bi kişi, onlara sırrını anlatıcagını da sanmıyorum hiç.. ama o kadar bakması boşuna mı, yoksa umdugum gibi çıkmicak mı.. siz ne anlarsınız bu işten kızlar nolur yardım edin

canım nasıl yani? sen bakışlarından bişeyler seziomusun bu kişinin? onu da geçtim kocaman adam başkalarından medet ummaz bence ama acaba ilgisini farkettiler de sataşma babında mı diolar.. anlamadım canım, ama ilgisi var gibi bence.. :/

ilginç bir durum yani,ama o yaştaki bir adam araya nie başka birilerini soksun ki?,belki bankada birine sölediyse şöle bi kız war die, onlarda artık sataşma yada aranızı yapmak istiyolar sanırım,Bence siz karşıdan direk bi hareket gelmesini bekleyn derim ,siz bilirsiniz yinede

Ben de işi gücü yerinde adamın bakışmalarla yetinmesini manasız buldum. Size sorular soran bey de konuyla alakalı gelmedi, ben de işlemlerim yapılırken bu yönde sorularla karşılaşıyorum, siz de karşılaşıyorsunuzdur da hoşlandığınız adamın aynı ortamda olması size daha özel anlamlar içerdiğini düşündürdü galiba...

Bu hanımın yaptığını da arkadaşlarının arasını bulmaya çalışan liseli ergen kızlar yapar, şaşırtıcı...

Sakızın önceden açılmış olduğunu düşünmeniz, olanları anlamlı bulmanız kendi ilginizden kaynaklanıyor, karşı taraftan bir adım yok henüz...

hayır, kız zaten falı önceden açtıgını kendisi bizzat söyledi. ama unuttum aç beraber okuyalım dedi.. çok ilginç.. adamın sorusu da işlem sırasında değildi, yolumdan çevirip sordu. ama oldukça yaşlı biri idi..

eğer düşüncelerinde haklıysan zaten yakın zamanda bir şekilde sana açılacak demektir:)))))

merak ettim valla ne olacak..bizi de haberdar et

inşallah hayırlısı olur tatlım. çok teşekkür ederim yanıtın için :) :) tabiki yazarım artık bu forumdayım ben de :) :) bakışlarından çok hissediyorum, ama yaşı epey büyük gibi yani 32 falan vardır ondan belki de sağlam gitmek istediği için gelmiodur yahut bi ilgisi falan yoktur.. ama olan olaylar çok garip.. orda ilgisiz bi adamın bana soru sorması ilginç.. adam kendisi ilgilendi desem 50-60 yaşlarında biri o imkansız yani..

bana da sanki bir şeyler var gibi geldi.. bekleyelim bakalım ne çıkacak?

eğer sahiden ilgisi varsa da çok romantik ve hoş bir durum şu an yaşadıkların:))))

sizin sorunuza cevap değil ama müsaadenizle bir başka fikir belirtmek istiyorum.
siz bu konulara nasıl bakıyorsunuz bilmem ama ben bankalar vs gibi faizle işleten kurumlarda çalışan biriyle ilişki yaşamak istemezdim.
çünkü oradan gelen maaş sizin de çocuğunuzun da boğazından geçiyor.
diyeceksiniz ki şimdi ne alakası var
ama inanın oralardan gelen paranın hayrı olmuyor, bereketi de olmuyor, yuvanın da huzuru kaçıyor. tecrübeler bunu gösteriyor

canım benim teşekkür ederim tekrar ne iyisin :) yaşadıklarım garip tatlım sahiden, ama yanaşmıyor bi türlü.. ama 6. hissim de kuvvetlidir hissediyorum da. sadece olaylar kafamı bulandırdı çok, gelip gelmemesinden ziyade bankadaki herkes benden haberdar gibi.. bilmiyorum hiç ,yakın zamanda bi gelişme olursa hemen yazıcam :))))

çok garip yalnız.. kocaman adamlar bu iş için mi uğraşıyolar yani? anlamadım hiç belki raslantıdır canım ne bileyim, gerçi bana boş değil gibi geldi ama olay garip sanki..

Seninle direkt gelip konuşmadığı sürece pek heveslenme bence. Önce bir güzel bakarlar sonra sen bu bakışlardan cesaret alıp bir adım atarsın ama o sana 'nerden çıkardın bunu' der. Böyle saçma sapan bir durum işte...

Bunların hepsi bi tesadüf olabilir. Sen öyle anlamak istediğin için öyle anladın belki de olanları canım. Zamana bırakmalısın fazla umutlandırma kendini olursada sürpriz olsun. Zaten o yaşta ki bi adam eğer ki bişeyler hissediyosa mutlaka bi şekilde adım atar merak etme zamana bırak biraz bakalım nolucak acele etmemende fayda var.

canım diğer arkadaşlarında dediği gibi belkide bunlar birer tesadüftür diyelim ki tesadüf değil ve düşündüğün gibi herkes senden haberdarsa bankada adam o bayan ve yaşlı adam sayesinde hayatında birisi var mı diye nesin ne değilsin gibilerinden kısa bir ön bilgi alabilmek için o kişileri devreye sokmuştur sonradan sana açılacaktır benim aklıma bu geldi
inşallah hakkında hayırlısı olur canım bizi durumlardan haberdar et

Son düzenleme:
gerçi ilgisi olmasa o yaşlı adam neden sorsun ki canım şimdi bi daha okudum da.. sonuçta işlem esnasında sormamış resmen pat die sormuş.. sen bakışlarını farkediomusun bu adamın peki? biz kadınların 6. hissi kuvvetlidir :)

acaba bi kuşkusu mu var sana dair de bekleme aşamasında, kendini göstermeden önce yani? bana da arkadaşın dediği gibi biraz işin zor geldi tatlım, ama çekingendir belki ne bileyim.. ancak olaylar biraz garip..fal ya da o yaşlı adam olayı ilginç. olsa olsa arkadaşları yakıştırmıştır sizi belki aranızı yapmak istiodur dicem ama adam da bakıo diosun alla alla çöezbilen var mı kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…