- Konu Sahibi cehennemmelegi
hepinize merhaba kızlar. kadınlar kulubünü hep okuyordum engin fikirlerinizden yararlanıyordum ama az önce kendi hesabımı oluşturdum çnkü aklım çok karışık.. ben 26 yaşındayım kızlar çalışıyorum, kariyerim herşeyim yerinde. para sıkıntım da yok. ancak gönlümce bir aşk yaşamak istediğim.. özel birilerini arıyorum. ve son zamanlarda ( yaklaşık 6 aydır) bizim evin burada çalışan bankacı bi bey var. hemen hemen hergün karşılaşıyoruz, çünkü evlerimiz karşılıklı. yaşı tahminimce benden 8-9 yaş kadar büyük olan birisi, çok yakışıklı ve çok karizmatik.. bakışları sürekli üstümde ama bi türlü yanıma gelip söylemiyor bişey. geçen gün, bankaya gittim kredi kartı borcumu yatırmak için.. bankada çalışan başka bi adam ( 60 yaşlarında, babacan tavırlı ) okuomusun çalışıyormusun kızım dedi.. ağzımı aradı epey bölümün neydi falan diye. benim de oğlum kızım var şu üniversitede okuyan dedi.. gülümsedi, arkaya döndüm, benim X bey bize bakıordu... ardından bugün.. bizim sokakta oturan o bankada gişeci olarak çalışan bi bayan bana sakız verdi ve falı oku dedi. falda sana sırıldıklam aşık o gibisinden bişey yazıodu. ve sakız daha onceden açılmıştı çok belliydi.. fal işte dedim.. kadın da şöyle dedi ''sen hala anlamadın mı canım'' ve gülümsedi.. nasıl yani.. bu arada benim X üst düzey bi kişi, onlara sırrını anlatıcagını da sanmıyorum hiç.. ama o kadar bakması boşuna mı, yoksa umdugum gibi çıkmicak mı.. siz ne anlarsınız bu işten kızlar nolur yardım edin