bankacı arkadaslar yardımcı olabılır mı

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.680
12.803
448
Ankara
merhabalar hemen konuya gırmek ıstıyorum esım sırket degıstırerek yurtdısına gıttı daha evvel calıstıgı sırketten ayrıldı ve tazmınata hak kazandı yenı sırkete baslarkende hesabını benden ayrı tuttu cok harcadıgımı dusunuyordu zaten tazmınat yatacagı ıcın bende ıtıraz etmedım sonucta benı magdur etmeyecegını bılıyordum kendısı yenı sırketın talımatıyla bır baska bankaya hesabı actı tabıı kendı adına oncekı hesap ıse ıkımızın ortak hesabıydı sımdı ayrıldıgı sırket tazmınat odeme konusunda resmen camura yatıyor toplu odemeyı bırakın parca pıncık etselerde razıyım ama odeme yapmıyorlar bugun konusurken esım dedı kı ben eve banka kartımı bıraktım onu al atm den yenı maasımdan cek dedı kartını buldum ama yenı ve hıc kullanılmamıs sıfre bıle olusturulmamıs eve geldıgı gıbı zarfın ıcınde ama kartın oldugu kagıtta sıfre yok kendım olusturmak ıstedım yapamadım esım bankaya herhangı bır cep tlf da kayıt ettırmemıs kendısı suan turkmenıstanda ve orda ıletısım berbatmıs benı hıc arayamıyor bıle ben arıyorum genelde sımdı ben bu karta nasıl sıfre olusturacagım atm ye soksam sıfre ıstese ne yazacagım bırde esımın bana verdıgı genel vekaletname var bununla bankaya basvursam bana yardımcı olurlar mı son olarak maasımız abd doları olarak yatıyor bunu atm den cekme ımkanım var mı bılen arkadaslar sorumu cevaplarsa cok sevınırım

atm den dolar yada euro olarak para çekemezsin diye biliyorum
çünkü benim eşim yabancı ve hesabına yurtdısından para geldiği zaman atm.de dövizi çeviriyor tl. olarak alabiliyor

Merhaba!

Insallah yardimci olabilirim: Garanti Bankasina ait bir kac sayili Paramatik "Avro & Dolar" ödemesi yapiyor. Mesela Fatih/Sultanahmet Meydani, Eminönü vs. Hangi banka oldugunu bilsek, daha detayli arastirma yapilabilir.

Bazi uygulamalar bankadan bankaya azda olsa degisebiliyor.ama vekaletnamede sifre alma islemleri diye ozel yetki arardim ben olsam genede bankaniza sorun.bazi yeni banka atm leri cok istisna olarak yabanci para oduyor sanirim ama gene bankadan bankaya degisiyor.olmadi tl ye donusturur cekersiniz.birde esiniz eger yurtdisindan hesabin bulundugu subeye faks cekerse ( kendi nufus cuzdaninida talimatla beraber fakslasin tabii) sube talimatla size para odeyebilir ama telefonla esinizden ödeme icin teyit almak isteyebilirler .bence en güzeli maasin yattigi bankanin Şubesine gidin .hesabin bulundugu asil sube size yakinsa o subeye, uzaksa o bankanin size en yakin Şubesine gidin özellikle mudurle görüşün.yapilabilecek birsey varsa eger zaten sizi yonlendirir.burda tam cozum bulmaniz zor.cunku her bankanin uygulaması birebir ayni olmayabiliyor.

sagolun soz konusu banka ıs bankası hesabın acıldıgı sube evıme yakın zaten olmazsa oraya gıderım ınternet sıfresı olsun verseler ben gerısını hallederdım ama bılmıyorum bakalım nasıl olacak

vekaletname de boyle bır ıbare yok adıma alım satım yapabılır vs ıbarelerı var ben mudurun yanına gıderken evlılık cuzdanıda goturmelı mıyım sızce

Merhaba!

Insallah yardimci olabilirim: Garanti Bankasina ait bir kac sayili Paramatik "Avro & Dolar" ödemesi yapiyor. Mesela Fatih/Sultanahmet Meydani, Eminönü vs. Hangi banka oldugunu bilsek, daha detayli arastirma yapilabilir.
sagolun Ankara da yasıyorum ben

Esinizin hesabindan islem yapabilmeniz icin vekaletinizde bankacılık işlemlerini yapabilir ibaresi bulunmak zorundadır. Yani genel vekaletiniz de olsa bankacılık işlemleri icin bahsettigim ibare olmadan şubeden işlem yaptırmanız zor..

Merhaba. Ben bankacilik ogrencisiyim bilgim dahilinde yardimci olmak isterim.
oncelikle atmlerde genellikle doviz cinsinden cekim yok. Sadece bazi ozel bankamatiklerde var onlarda turistin cok oldugu yerlerde.
onceden banka kartlari ve sifreler ayni zarf icerisinde musteriye gonderiliyordu; simdi guvenlik icin zarfin baska kisilerin eline gecebilme ihtimalinden farkli tarihlerde ayri zarflarla gonderiliyor. Eger gelmediyse musteri hizmetlerinden sifre talebinde bulunun. Bunun icin esinizi isteyebilirler ama eger size de vereceklerse de kartin iban no vs gibi sorular anne kizlik soyadi 5ve7inci harfi gibi sorular sorularak en son dogrulugunda sifrenizi alabilirsiniz.
son olarak vekaletnamede eger su islemler icin ibaresi yer aliyorsa onun disinda evlilik cuzdaninizi da gosterseniz islem yapilmaz. Ancak esiniz butun yapilacak islemler adina duzenlenmis bi vekaletname verirse bu gibi islemler yapilir. Umarim az da olsa yardimci olabilmisimdir. Ama en yakin subeye basvurmanizda fayda var yine de..

vekaletname de boyle bır ıbare yok adıma alım satım yapabılır vs ıbarelerı var ben mudurun yanına gıderken evlılık cuzdanıda goturmelı mıyım sızce

Evlilik cüzdanı yaninizda bulunsun ama bir yarari olmaz zira soz meclisten disari en cok dolandırıcılık olayi aile ici oluyor bankacilik işlemlerinde maalesef esinizin banka sisteminde cep tel yoksa zaten internet sifresi alabileceginizi sanmıyorum kii olsaydi da genede size vermezler.vekaletnamede bankada ki hesaplardan para cekmeye dair vekaletnamede hüküm var mi (olsa bile telefonla esinizden teyit almak isteyeceklerdir).. yada dedigim gibi hesaptan size odeme yapilmasi icin talimat fakslayabilir.ama iste diyorum ya boyle durumda talimati yazan hesap sahibini bankada kayitli telefonundan arar teyit aliriz.zor gorunuyor bu sekilde ama bi ugrayin yarin aklimiza gelmeyen bir cozum önerisi sunarlar belki

iyi geceler,

ben dedigin banka çalışanıyım ve dolar euro atmsi var bankanın ama sana eşinin şifresini vermezler yada sen eşinin kartına şifre alamazsın çünkü hesap eşinin adına açılmış vekaletnamende bankacılık adına tüm işlemleri yapabilme ifadesi yer alması lazım boşuna şubeye kadar yorulma derim eşin haricinde kimse kartın şifresini alamaz çagrı merkezi zaten yardımcı olmaz çünkü sesin bayan sesi yani işin özeti arkadaşım eşin yeni bir vekaletname vermeden işlem yapamazsın

Herkese teşekkür ederim birazdan şubeye gideceğim eşimle konuşup verme imkanları varsa Buda iyi olur bakalım ne söyleyecekler inşallah işim hallolur sağolun

bankaya gıttım elımdekı vekaletname sayesınde halloldu ısler allaha sukur acıkcası sorun cıkar sanıyordum cıkmadı herkese tesekkur ederım sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…