- Konu Sahibi VuslataDair
merhabalar hemen konuya gırmek ıstıyorum esım sırket degıstırerek yurtdısına gıttı daha evvel calıstıgı sırketten ayrıldı ve tazmınata hak kazandı yenı sırkete baslarkende hesabını benden ayrı tuttu cok harcadıgımı dusunuyordu zaten tazmınat yatacagı ıcın bende ıtıraz etmedım sonucta benı magdur etmeyecegını bılıyordum kendısı yenı sırketın talımatıyla bır baska bankaya hesabı actı tabıı kendı adına oncekı hesap ıse ıkımızın ortak hesabıydı sımdı ayrıldıgı sırket tazmınat odeme konusunda resmen camura yatıyor toplu odemeyı bırakın parca pıncık etselerde razıyım ama odeme yapmıyorlar bugun konusurken esım dedı kı ben eve banka kartımı bıraktım onu al atm den yenı maasımdan cek dedı kartını buldum ama yenı ve hıc kullanılmamıs sıfre bıle olusturulmamıs eve geldıgı gıbı zarfın ıcınde ama kartın oldugu kagıtta sıfre yok kendım olusturmak ıstedım yapamadım esım bankaya herhangı bır cep tlf da kayıt ettırmemıs kendısı suan turkmenıstanda ve orda ıletısım berbatmıs benı hıc arayamıyor bıle ben arıyorum genelde sımdı ben bu karta nasıl sıfre olusturacagım atm ye soksam sıfre ıstese ne yazacagım bırde esımın bana verdıgı genel vekaletname var bununla bankaya basvursam bana yardımcı olurlar mı son olarak maasımız abd doları olarak yatıyor bunu atm den cekme ımkanım var mı bılen arkadaslar sorumu cevaplarsa cok sevınırım