• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka sınavlarını burdan duyuralim birbirmize

ilgileniyorm arkadasm ama hiç bir bilgim yok sınavlar hakkında işletme mezunuyum sınav soruları icerigi nasılsenin bir bilgin varmı ben ilk dfa girecemde

işletme önlisans mı lisans mı? önlisans ise sadece genel kültür genel yetenek,lisans ise araştır siten bakabilirsin onu bende bilmiyorum

lisanslar için bir kirap var nette gördüm 49 liramı 59 liramı be bankasınavları kitabı diye aratırsanız bulabilir siniz sanırım,lisans mezunları önlisans ın kine giremiyorlarmış. ben kendi adıma bütün banka sınavlarının çıktılarını alıcam onlara çalışıcam matematikteki mantık sorularının nasıl yapıldıgını bilmiyorum onuda artık bi şekilde öğrenirim aşşah yardımcımız olsun kızlar gerekli bilgiler hakkında birbrimize yazalım buradan :)

stoker bende bu sorunun cvbını arıyorum ama bır turlu bulamadım bende 2 yıllık muhasebe mezunuyum önlisans gene aöfden 4 e tamamladım işletme okudum bende banko görevlisi olarak girmek ıstıyorum gıremıyormuyum yanı kesın bılıomusunuz?? cunku servis görevlisi olarak basvurursam 30 gk 30 gy 60 soruda alan sorusu onlar cok zor olmalı hıc calısamam:( nrden calısabılırımkı bılgısı olan varsa lutfn yazsın arastrmakdan oldm bı cvp bulamadım:(((

Bende Servis Görevlisi için Ziraat'e başvurdum az önce,hayırlısı olsun inşallah.

canımm bısey sorcam nası basvurdun ya zıraate mı para yatırılıyor bı anlatabılrmsn ltfen bana bıde netten nası basvurucaz orda bı resım mevzusu var son 6 aylk dıo netten basvurmayı bıde zıraate mı gıttın paayı ytrdn onu ayrıntılı anlatablmsn bana ltffen??

arkdslar ayrıntılı cvp verebılcek bırı yokkmu lütfen:( bankaya para yatırırken nası oluyor ne dıyosunuz bır de bu resım olayını nası ayarladınız nerden nası cekılcez ltfen bırı yazsın yarın yapmam lazm bu ıslemlerı:(

arkdslar ayrıntıları ogrendım ben baska bısey sorcam bu lısans mezunu olan arkdslar sızler neden sadece servıs gorevlısını sectınız baska bı bolm daha var genelde herkes servıs gorevlısını secmıs sebebı nedır?

Back