• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka sınavlarını burdan duyuralim birbirmize

Eğerki başka birşey yoksa bence yapılan işe göre düşük :( bankacılığın başka ne avantajı vardır pek içerik olarak bilemiyorum ama akşam çıkışın gecikiyo hergün her dakika yoğunsun giyim kuşam derdi falan yapılan işe göre ikramiye falan yokmu :)

diğer pozisyonlarda 1200den falan başlar ama bankaya göre değişir tabi.eskiden hakettiğini alan bankacılar maalesef artık alamıyor çünkü üzülerek söylüyorum ki bu işsizlikte ayağa düşürdüler resmen...herkes bankacı olmaya kalkıyor bu yüzden de işveren bankalar adam sömürüyor vasıfsız eleman alıp ucuza çalıştırıyor..maalesef durum bu.ve artık satış odaklı çalıştırıyor...hiçbir avantajı yok iş mi iş...bu arada yanlış anlaşılmasın bankacılığı küçümsemiyorum ama bankacılığı bu kadar bu hale getiren piyasa oldu.satış rekabeti bu hale getirdi.hiçbir saygınlığı kalmadı maalesef..eskiden bankacıyın dedinmi insanlar bi kere bi dururdu ama artık oyle değil...ama bu işsizlikte böyle bi fırsatın varsa kaçırma derim...

arkadaslar fiyat en düşük 900 özel bankalarda.pozisyonunuzu yükseltirseniz zamanla artar.ama arkadasa katılıyorum artık herkes bankacı olmaya kalkıyor.ben sahsen size dewleti öneririm.ilk zamanlar bende burun kıwırıyordum normal bir memurlukmus gibi geliyordu ama şimdi inanın bulunmaz hint kuması.operasyon görewlisinin maaşı 2400 lira.tabi ilk girişte bu ücreti alamazsınız falat yükselmek özelden daha kolay.ayrıca sabah 9 da mesai yapıyorsunuz akşam 18 de kasayı kapatıp ewinize gidiyorsunuz.(tabi kahramanmaraş için büyük şehirlerde çıkışlar farklı olabilir) yani daha ne olsun.tamam bankacılık strsli kolay diil.ama siz zaten bu tercihi yapmıssınız o zaman dewleti tawsiye ederim.tabi mezun oldugunuz fakülte çok önemli onun dışında kpss de ii bir puan yapın gelin yanımıza..

ziraat bankası sınavı var arkadaslar ilgilenirsenız haberınız olsun,sitesinden girip bakabilirsiniz

önlisans mezunu olup da aöf den lisansa tamamlayan biri banko asistanlığına başvuru yapabilir mi yoksa servis görevlisine mi başvurmak zorunda diplomaların ikisi de ayrı ayrı olduğu için kullanılabilir deniyor ama kpss de falan son eğitim durumu geçerli oluyor ya burada da aynı şart varmı acaba net bir bilgiye ulaşamıyorum siz hangisine başvuru yapacaksınız?

ben önlisans için başvuru yapıcam önlisans mezunuyum çünkü, aöf den daha mezun olmadıysanız önlisans için başvurun bence? lisans için mezun olma şartı arıyorlar sanırım ama emin degilim.

Back