- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.319
-
- Konu Sahibi ayse dilek
60 bin tl mi?Arkadasimin yaklasik 60 bin tl kredi karti borcu var. Evi arabasi yok, esi de kendisi de calisiyor yaklasik 5 bin tl gelirleri var ama nerdeyse tamami kartlarin faizlerine ve asgari tutarlari odemeye yetiyor. Bir taraftan da surekli alisveris yapmaya devam ediyorlar. Daha yeni koltuklarini degistirdi mesela. Benim o kadar borcum olsa gozume uyku girmez, bunlar hala roberto cavalli gunes gozlugu aliyorlar cifter cifteryani gozumle gormesem inanmazdim ama sadece sacma sapan harcamalarla boyle borclar yapan insanlar var.
60 bin tl mi?
Bazen bu insanları anlamak gerçekten çok zor.60 bin tl nin yüklü miktarda faizi olur.5 bin tl yetmez ödemeye.Lakin bu cesareti nerden buluyorlar anlamıyorum.60 bin borçla gidicem gözlük ve takım alıcam.
Kredi kartı kullanmıyorum.Elimde varsa para alırım yoksa bir sonraki aya alırım.Bu arada 1 ay süre zarfında gerçekten ihtiyacım varmı diye düşünürüm.
peki bizden nasıl bir bilgi istiyorsun ??ayrıca tüm bankalara kredi kartı borcu var ve ödemiyor ise kredi notu düşüktür nasıl kredi çıkıyor bu adama???
Cunku babasina zorla odetiyorpeki bizden nasıl bir bilgi istiyorsun ??ayrıca tüm bankalara kredi kartı borcu var ve ödemiyor ise kredi notu düşüktür nasıl kredi çıkıyor bu adama???
Lutfen bilgi... Esim asgari ucretli calisiyor. Tum bankalara kredi karti borcu var. Babasina eziyet ederek kredi cektirip evini ipotek ettirip borclarini oduyor.olmadi intihara tesebbus ediyor. Bankalara sesleniyorum ne olur eslerin onayi olmadan kredi vermesinler. Aileler mahvoluyor. Aile ici siddet olusuyor.kredi karti verilmesin. Ben ne yapabilirim . savciliga gitsem kendini oldurmeye kalkiyor. Bisey yapmasam eve haciz geliyor. Eslerin onayini almadan kredi veriyorlar.sonra esler madur oluyor..... Bazilari bosanin demis. Nasil bosanayim bu kezde silahi bana dayar. 2 cocugum var calistirmiyor. Kumar oynamiyor ama arkadaslriula yiyor. Eli cok acik. Ama sinirli bize karsi.