banka hesaplarini kredi karti harcamalarini göremiyorum. Nasil bir yol izleyebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adazra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
3
0
41
Merhaba, ilk kez bu tarz bir platformda yaziyorum hatam olursa affola. Degerli hemcinslerim bazi sikintilar yasiyorum ve kendimi bazen paranoyak gibi hissediyorum. Esimin banka hesabinda yaklasik 250 bin tl si vardi cesitli bahaneler sunarak bu paranin tukendigini belirtti.(arac arizasi vs) es zamanli pes pese yaklasik 150 bin tl de kredi cekmis ve yuklu miktarda limiti olan kredi kartlarinin da tamamen borclu oldugunu belirtti bana. Basimda asagiya kaynar sular döküldü. Esime guvendigim icin hic sorgulamz tum hedaplari esim idare ederdi. Ozel bir cocuk annesi oldugum icin calisamiyorum kizimin tedavileri ve fizyoterapileri nedeniylede esimi cok inceleme firsatim olmuyor, derdim basindqn askin anlayacaginiz. Neyi nereye nasil harcadi bilmiyorum bana soyledigi sey su "cok harciyoruz ve ben bazen az kazaniyorum kredi kartlarina asiri yuklenmisiz o borclari kapamak icin kredi cektim daha sonra onu kapamak icin bir digerini. Boyle boyle borcu buyuttum. Bankada ki nakitle aracimjn motorunu yaptırdım kalan 40 bin tl ile kredi karti borcumu odedim" vs gibi bahaneler uretti. Nedense icimde bir suphe var. Neden bunca zaman haberim yoktu. Tamamen bitince sifira dusunce bana hepsini soyledi. Ben durumu bilsem ona gore daha ekonomik olabilirdim. Guvenim sarsildi. Aklima kotu kotu seyler geliyor. Acikcasi affi olmaz bnm tarafimdan. Bilmek ve eger bana ihanet edecek bir sey yaptiysa mahkemeye delil olarak sunmak isterim. Ama once bnm kesinligiji ogrenmem gerek.banka hesaplarini kredi karti harcamalarini göremiyorum. Nasil bir yol izleyebilirim?

Konuyu silmişsiniz fakat geri gelecek .
Eşiniz ne kadar kazanıyor ?
Gider çok gelir azsa para erimiş olabilir.

Bir de kumar oynuyor olabilir mi?

Eee alla alla demek öyle oldu

Iyi demişin cix diye hak etmiş 👍👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X