Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Banka hesabı iban
- Konu Sahibi Xxxbrrdd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- banka hesabı iban
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Bankacılık işlem sözleşmeniz olduğu için bilgileriniz silinmez. Kimin ne gibi bilgilere ulaşıp ulaşmayacağını merak ediyorsunuz? Birimi nedir yani, gişe personeli mi?Kızlar IBAN numarasından kişisel bilgilere erişim sağlanır mı? Ve ben banka hesabını kapattığım zaman bütün bilgilerim bankadan silinir mi?
- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Kızlar IBAN numarasından kişisel bilgilere erişim sağlanır mı? Ve ben banka hesabını kapattığım zaman bütün bilgilerim bankadan silinir mi?
Banka personeli dışında kimse bilgilerinize ulaşamaz. İzniniz dışında banka personeli başka biriyle paylaşırsa, gerekçesi yokken kendisi bile bilgilerinize ulaştıysa suçlu sayılır.
Bilgileriniz silinmiyor.
Teşekkür ederim bilgi için bankada tanıdığı olan birisi benim ismimi iban bilgilerimi verip benim adresimi iş yerimi falan öğrenebilir mi bunu merak ediyorum. Bankadaki tüm hesaplarımı kapatıp ilişiğimi kesince de bilgilerimin hepsi silinir diye tahmin etmiştimBankacılık işlem sözleşmeniz olduğu için bilgileriniz silinmez. Kimin ne gibi bilgilere ulaşıp ulaşmayacağını merak ediyorsunuz? Birimi nedir yani, gişe personeli mi?
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
3. Kişilerle bilgi paylaşımı suçtur. Bankadaki tanıdığına boyle bir şey soramaz. Sorsa da bankaci paylaşmaz. Belki de bankadaki kayitli adresiniz güncel değildir. En son hangi adrese kart gonderimi olduğunu düşünün. Bankadaki kayitli adres de odur.Teşekkür ederim bilgi için bankada tanıdığı olan birisi benim ismimi iban bilgilerimi verip benim adresimi iş yerimi falan öğrenebilir mi bunu merak ediyorum. Bankadaki tüm hesaplarımı kapatıp ilişiğimi kesince de bilgilerimin hepsi silinir diye tahmin etmiştim
- 14 Ağustos 2018
- 19.651
- 2
- 73.842
- 598
Hayır ciddi bir suç bu, içeriden çıkamaz bunu yapanTeşekkür ederim bilgi için bankada tanıdığı olan birisi benim ismimi iban bilgilerimi verip benim adresimi iş yerimi falan öğrenebilir mi bunu merak ediyorum. Bankadaki tüm hesaplarımı kapatıp ilişiğimi kesince de bilgilerimin hepsi silinir diye tahmin etmiştim
Bankadaki adresimi değiştirdiğim zaman eski adresim gözükür mü3. Kişilerle bilgi paylaşımı suçtur. Bankadaki tanıdığına boyle bir şey soramaz. Sorsa da bankaci paylaşmaz. Belki de bankadaki kayitli adresiniz güncel değildir. En son hangi adrese kart gonderimi olduğunu düşünün. Bankadaki kayitli adres de odur.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Hayir gözükmez. Çağrı merkezini arayıp adreslerimi güncellemek istiyorum dersiniz. Oradaki adresleri tek tek paylasmalarini istersiniz. Size ait olmayanlari silmelerini istersinizBankadaki adresimi değiştirdiğim zaman eski adresim gözükür mü
Çok teşekkür ederim bilgiler içinHayir gözükmez. Çağrı merkezini arayıp adreslerimi güncellemek istiyorum dersiniz. Oradaki adresleri tek tek paylasmalarini istersiniz. Size ait olmayanlari silmelerini istersiniz