bandajlı fotolarım:))

bandajlı haliyla açık hali hiç birbirini tutmuyor canım..bende senin gibi zannediyordum ama çıkınca bandajlar falan fındık gibi bi burun çıktı..seninde öle olacaktır şimdi belli olmazz dahaa

şakkıdı anamm asilem derdettiğin şeye bak , benim suratı görsen gülerken bana hiç benzemiyor resmenkaydirigubbakcemile3 ama geçeceği içimi rahatlatıyor işte bir tek güzel olacağın çok güzel olacagın gunlerı hayal eeetttaklinialirimsmile...
buarada o kremi aldım canım cumartesiden beri kullanıyorum ama pek bir değişiklik yok gibi duruyor o da sanırım çok geç başladığım için morluklar taze iken sürmediğimden,benim herhangı bıryerım morardıgında gecmesı coook uzun suruyor zaten maalesef.....

şimdi daha iyiyim,moralim düzgün.bazen küçülüyor,bazen büyüyor farkettim.anladımki şişlikten galiba öyle duruyor.demekki senin bünyen biraz hassas canım.morlukların en kısa zamanda geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…