canim böyle cok anlasilmiyor henüz. Ama bandajlar alindiktan sonra kesin yorum yapacagim. Gecmis olsun nerde oldun ameliyati?
geçmiş olsun. resimler pek belli olmuyo
Çok geçmiş olsun canım.Şuan belli olmaz:))
canım oohh ne guzel bayagı ıyılesmıssın sende morluk falan da kalmamamıs ,benı gorsen hala morum ben yaa((
yayvanlıgı konusuna gelınce suan bandajlı oldugu ıcın cok bellı olmuyor ama benımde oyle onden yayvan duruyor çünkü burunlarımız henüz çok şiş ve yayvan görünmesi normal bir şeymiş....güzel olmak için birascık sabredip bekleyeceğiz tatlımmmm:) çok guzel olcaz çoookkkaydirigubbakcemile3
gecmıs olsun.daha bellı olmaz sıkma canını
geçmiş olsun bende yaptırmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum yaptırmaya.
bide sordunmu tamamen nezaman iyileşecek.
ben şimdi yaptırırsam temmuza düğünüm var. temmuza kadar normale dönermi diye soruyorum.
canım yaptırmak için tam zamanı derim ben.Normalde burun asıl şeklini bir yıl sonra alıyor.Ama %90 şekli 6 ay içerisinde oturuyor.bunu uzmanlarda söylüyor,bu sitede burnunu yaptırmış arkadaşlarda da böyle olduğunu gördük.daha temmuza 5 ay var.hiç zaman kaybetmeden ol derim ben.benmde temmuzada inşallah nişanım olacak.o zamana kadar iyileşir diye şimdiden yaptırdım.çabuk kararını ver ve yaptır ben ce tatlım.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
bakalım ayy heyecanlandım pazartesi başlayayım araştırmalarıma ozaman.
teşekkürler
geçmiş olsun asilem
umarım alçılar çıktığında da istediğin gibi olur.
bnmde ekimde düğünüm var kaydirigubbakcemile3
o zamana kdr bende yaptırmak istiyorum
emre ilhana karar verdim vereliniortak
umarım herşey iyi olur, ameliyattan çok korkuyorum :a015: