bandajdan sonra bi yarafı yassı burun

Tirnaksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
18
7
36
26
merhaba alçım çıkalı bir gün oldu daha aneliyattan donraki 9. günüm bu gün . burnum yanlardan güzel zatrn kemerli bi burnum vardi ben sadece kemerin gitmesini istemiştim. ama doktor yandaki kemikleri de kırdığını düzelttiğini söylemişti. önceden göze gelen bi yamukluğu yoktu. şimdi açıldı burnum sanki kabuksuz salyangoza benziyor çok bğyğk ayrıca bi tarafı yassı bi tarafı dik duruyor. yani yamuk geçer mi kızlar lütfen çok pişman oldum

bence hemen bi doktorla görüşün. burdan yorumlara bakmayın. evet geniş olmuş burnunuz ama yamukluk göremedim.

9 gün karar vermek için inanın çok erken. Burnunuz şu an çok şiş, normali de bu zaten. 1 ay içinde bile bunun yarısı kadar küçülüyor. Bir de sanırım kalın derilisiniz, çok sabırlı olmanız lazım. Ödemler geçici olarak yamukluk, çıkıntı vs. yapabilir.

Henüz çok erken pişman olmak için, şöyle düşünün 50 kiloluk bir insan kabul edin burnu. Ameliyat tan sonra 90 kilo oluyor. Zamanla ödemler inecek ve burnunuz zayıflayacak. Burnunuzun şişi inince o zaman kusur varsa belli olur. Şu an kusur var demek için çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…