Saç Kesim Şekilleri Banada yardım edin kızlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
neyse benden bu gecelik bu kadar umarım gönlünüze göre olur saçınız,kestirdiğinizde haberleri verirsiniz bizede nasıl olduğuna dair , iyi geceler

rihanna saçı çağlaya yakışmaz tabi simsiyah saç modelini aynı şekilde ama rengini sağlaya giden tonlarda bir renk yaparmısın bakalım yakışçakmı?
ebru destanın yüzü ovalmi sizce kızlar ona yakışmıştı sanki dimi biara kısa kesitrmişti baya hala öylemi bilmiyorum ama

canım bencede kestir yani sonucta kısa sac uzun saça gerçekten cok cabuk uzuyor.benim dusuncem insan hayatında gencken birtakım degisikilikleri yapmalı eger bu zevkı sımdı cıkarmıcaksan ne zaman cıkarıcaksın.bence kaybedıcegın cok bısey yok kestir begenmezsen uzatırsın.bende senın gıbı cok kararsızdım saclarım omzumdan bır karıs asagıdaydı bob ıstıyordum bıranlık cesaretimi topladım gıttım ve hemde kısa bob kestırdım arkaları makınayla kestırdım onlerde en uzun yerı cene hızama gelıyor.cokta memnunum sımdıye kadar neden cesaret edememısım dıyorum.ıyıkı kestırmısım cok rahat ve cekıcı.ben bıraz daha bu sekılde kullandıktan sonra bahsettıgımız rıhannanın modelınıde kestırıcem.

yok bence çağlaya yinede yakışmaz ,güzel bir bayan ama yüz hatları sert kemikli , erkeksi oldu ama ebru destan a yakışmıştı kısa saç

bob nasıl model ya onu bilmiyorum((

benimde yüz hatlarım kemikli çağla kadar sert olmamakla birlikte offf tüm cesaretimi kırdın((
bari başka model bulsaydınız bana o zaman((

çağlanın fotoğrafını ekliyeyim bir bak istersen belki bana öyle gelmiştir

Eklentiler

• $6019_qn7ovr_cagla-sikel-anne-oldu--aylik-dogum-yapan-cagla-sikelin-durumu-nasil.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 62
tüh gider ayak hevesini kırdım üzüldüm şimdi yokyaaa herkese bir durmazki , gideceğiniz kuaför deneyimliymiş oda söyler zaten yakışıp yakışmayacağını , rahat olun bence

çağlanın fotoğrafını ekliyeyim bir bak istersen belki bana öyle gelmiştir

bu ne aman allahım. korktum vallahi korktum yani...yok canım yüz hatlarımızda kemikli olması haricinde hiçbir ortak nokta yok çok şükür.... çok zayıf bunun yüzü benimki bu kadarda değil çok şükür ay korktum hemen öbür sayfaya atlıcak kadar yazalım bu gulyabani gözümün önünden gitsin... ayyy allahım evlerden ırak...
yakışmayabilir belki bana ama bu kadar iğrenç olmayacağıma eminim:)

Eki Görüntüle 120192 canım selam ben türbanlı olduğunu hiç düşünmemiştim:) bence öyle kısacık falan kestirme.heme şinde sevmiyormuş.siyah sarı hep kullanmışsın.degişiklik olsun bence bu renk olur sana beyaz tenlisin birde.kesimde güzel.fönlüde iyi fönsüzde pratik bir saç bence

slm cnm.evet kapalıyım yahu neden tahmin etmemiştin çok aykırı konuşmalardada bulunmuyorum ama:)))))
ay evet güzelmiş buda ama şimdiki saçımda bundan fazla uzun sayılmazki.yazın kesimim hatta buna çok benziyordu şimdi biraz uzamış hali. biraz kısaltmış olursam gene bunun kadar yaparsam gene toplıcam model falan görünmicek. çocuklarla koştur dur model falan veremiyorumki en azından kısa olursa toplamıcam bi değişik olur diye düşündüm ama ne bileyim yakışırmı cesaret edemiyorum.
sarı,siyah kullandım bu renk farklı olur ve çok güzel amaaaaaa eşim kızıl rengi hiç sevmiyor çok olgun gösteren bir renkmiş... takıntılıdır biraz saç konusunda maalesef

hmmm.ay ne biliyim düşünmedim.buralarda pek yoktur ya ondan galiba.gerçi bizimkilerde hep türbanlı.kısa kestirme yinde pişman olursun sonra.toplamaya alışmışsın.kısa olunca toplayamazsında.ordan burdan çıkar sinir olursun.kafanda bir sürü tel toka olur sonra.yinede sen bilirsin.renk karamel tonlarıda güzel.deneyebilirsin

kahkül fön ister maalesef. ama bu kısalıkda olabilir çok kısamı olur diyosun rihannanın modeli falan.
çağlanın yüzüne denedi arkadaş modelide benim yüzüm çağlanınki gibi zayıf değil yahu bin basarım ben çağlaya:)))
oval yüze kısa saç gidermi burda takıldım. hep yuvarlak minyon küçük yüzlerde görüyorum görmedimki şöyle oval bir yüzde.

canım öncelikle gecmis olsun. kac haftadır mesaj atmaya calısıyorum gönderemiyorum arnavut kremi baslıgıda kilitlenmis mesaj göndermiyorum burdan yazıyorum son care canım özel mesajlarını bosalt mesaj gönderemiyorum
işe başlayamadıgım icin 9 kutu krem siparis vermiştim onu 5 kutuya düsürmek zorundayım 5 kutu garanti alıcam 9 alamıyorum su durumda işe başlayamadım henuz bilgiliniz olsun

merhaba, saçların dalgalımı düzmü bilemiyorum ama dalgalı saçta kısa olmuyor yani özen istiyor diye düşünüyorum. en kısa hali omuz hizasında olmalı ki acil durumlarda bir topuzla kurtarabilesin durumu. benimde saçlarım doğumdan sonra çok dökülmüştü çok şükür şimdi bayağı iyi uzun lafın kısası saçların dalgalıysa kısa kestirme derim..

tuba hanım özel mesaj gönderemiyorum yine tekrar yazayım dedim 5 tane alabiliyorum krem yapılmadan haber vereyim işe baslayamadım maddi durumum el vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…