- 11 Şubat 2009
- 959
- 1
- 118
- Konu Sahibi Anneyimben10
-
rihanna saçı çağlaya yakışmaz tabi simsiyah saç modelini aynı şekilde ama rengini sağlaya giden tonlarda bir renk yaparmısın bakalım yakışçakmı?kestir gitsin zaten değişikliğe alışıp pişman oluncaya kadar uzayacaktır saç,bilirsiniz kısa saçın uzamansı daha çabuk fark edilir,bu arada çağla şikele yaptım rihanna saçı hiç yakışmadı
aynı modeli beğenmişiz işte budur
tamam kafamdaki model o ama bana gidermi rihanna minyon tuvarlak yüzlü bir hatun bense oval yüzlü,1.76 boyunda sırık bir tipim zaten zayıfım aşırı değil ama zayıfım yani bide kısacık saçla yüzüm uzuuun göztersin istemiyorum. nasıl olur oval yüzlü birine bu model şuan bu konuda tüm arkadaşlar bir baksın lütfen rihannanın saç modelleri yazın googleye görselleri çıkıyor orda 3.sıradaki 10. resim. tıklayın görselleri deyince açın o sayfayı.
hadi bi karar verelim arkadaşlar ya bu cesaret gitmeden kestireyim bugün doğum günüm zaten paçoz saçlarla kutlucaz bu akşam. keşke önceden aklıma gelseydi bu fikir ama birkaç gündür acaba dedim bugün ok ledim caymadanda gideyim saçlarıma kıyayım yoksa yapamıcam((
benimde yüz hatlarım kemikli çağla kadar sert olmamakla birlikte offf tüm cesaretimi kırdınyok bence çağlaya yinede yakışmaz ,güzel bir bayan ama yüz hatları sert kemikli , erkeksi oldu ama ebru destan a yakışmıştı kısa saç
bob nasıl model ya onu bilmiyorumcanım bencede kestir yani sonucta kısa sac uzun saça gerçekten cok cabuk uzuyor.benim dusuncem insan hayatında gencken birtakım degisikilikleri yapmalı eger bu zevkı sımdı cıkarmıcaksan ne zaman cıkarıcaksın.bence kaybedıcegın cok bısey yok kestir begenmezsen uzatırsın.bende senın gıbı cok kararsızdım saclarım omzumdan bır karıs asagıdaydı bob ıstıyordum bıranlık cesaretimi topladım gıttım ve hemde kısa bob kestırdım arkaları makınayla kestırdım onlerde en uzun yerı cene hızama gelıyor.cokta memnunum sımdıye kadar neden cesaret edememısım dıyorum.ıyıkı kestırmısım cok rahat ve cekıcı.ben bıraz daha bu sekılde kullandıktan sonra bahsettıgımız rıhannanın modelınıde kestırıcem.
benimde yüz hatlarım kemikli çağla kadar sert olmamakla birlikte offf tüm cesaretimi kırdın((
bari başka model bulsaydınız bana o zaman((
bob nasıl model ya onu bilmiyorum((
bence sen dedidigimiz model uzerinde dur canım cok hos bir model hic kafanı karıstırma o modele odaklan derım ben.
çağlanın fotoğrafını ekliyeyim bir bak istersen belki bana öyle gelmiştir
slm cnm.evet kapalıyım yahu neden tahmin etmemiştin çok aykırı konuşmalardada bulunmuyorum ama:)))))Eki Görüntüle 120192 canım selam ben türbanlı olduğunu hiç düşünmemiştim:) bence öyle kısacık falan kestirme.heme şinde sevmiyormuş.siyah sarı hep kullanmışsın.degişiklik olsun bence bu renk olur sana beyaz tenlisin birde.kesimde güzel.fönlüde iyi fönsüzde pratik bir saç bence
kahkül fön ister maalesef. ama bu kısalıkda olabilir çok kısamı olur diyosun rihannanın modeli falan.Eki Görüntüle 120207 buda güzel gibi
merhaba arkadaşlar. benim 2 bebişim var. hamilelikte saçlarım baya döküldü. kötü durmuyor ama çokda salarak kullanmıyorum eski haline göre az ve cansız duruyor.
aslında saçlarımın başına baya bişey geldiği içinde bu hale geldi. 2 yıl içinde 2 bebişim oldu sık hamilelikte vücut daha yıpranıyor sonuçta.
hamile kalmadan hemen önce mavi siyaha boyattım saçımı. bakamadım tabi yıprandılar boyasıda aktı falan. sonra hamilelik bitimi 3 ay kadar bekledim biraz daha aksın diye iyi bir kuaföre gittim çift röfle istiyorum açılırmı dedim aktığına güvenerek bide baya uzundu kestiricem diye düşünürek açılır kusturma işlemi yaparız dedi. kusturma işlemi yapıldı açılmayınca bir daha yapıldı 2 kez kusturma. üstüne çift röfle yapıldı ve sıfatlamasını yapmak istemediğim kadın röfleyide beceremedimi oldumu sana 3 işlem. onun ardından o halde kalmayım diye birde tatlı bir kahveye boyandı saçım dinlenmek üzere öyle bıraktım. dipleri baya uzadı saçımın yarısı dip yarısı kendi saçım. şimdi saçımı hem kestirmek hemde boyatmak istiyorum ama bu sefer en kral kuaföre gitsem gene güvenemicem maalesef o yüzden kararımı vererek gitmek istiyorum ve burdaki yorumları okuyunca bilinçli yorumları görünce size danışmak istedim ilk olarak.
şimdi saçım çok uzun değil omuzlarıma dökülüyor ve hamilelikte eksilen saçlarım toparlasın diye bakım kürlerinden uygulamayı düşünüyorum o ayrı bir konu zaten onuda ayrı danışmak istiyorum ne kullanmam gerek diye. ama asıl sormak istediğim benim yüzüm oval uykusuzluk yorgunluk vurunca hatta uzun denilebilcek zayıf ince bir yüzüm var ama küçük bir yüz değil zayıflayınca uzuyor.
düşündüğüm modelse baya bir kısa kestirmek yani berna laçinin eski saç modellerinden bilirsiniz erkek saçı derdim önceden ben o modellere hiç sıcak bakmazdım ama bebişlerimden hiç vakit olmuyor zaten ne fön çektirmeye nede bakım yapmaya sürekli topluyorum en azından bu şekilde kısa kestirirsem hem yağlı bakımlardan yapabilirim diye düşündüm hemde sürekli toplu tutçağıma bakım yapmasamda kendinden bakımlı bir model olur diye düşündüm yani kafamdaki model o şekilde.
sizce bana yakışırmı yüzümün şekline? bu tarz modeller genelde yuvarlak,küçük yüzlere daha çok yakışıyor gibi geliyor siz ne diyorsunuz?
eşim zaten kısa saçı hiç sevmez bide yakışmazsa hepten moralim bozulur lütfen yardımcı olurmusunuz?
buarada saçımı aynı zamanda boyatıcam kumralım normalde kaşlarımda kumral tonda gözlerim ela beyaz tenliyim.ne renk boyatsam güzel olur? marjinal bir renkmi yapsam diyede düşünmüyor değilim aslında? sizce yakışanmı yoksa aykırılıklı?
değişim istiyorum ama yakışanda olmalı saç önemli hadi kızlar bir el atın şu konuya yaaa..kuaförlere zerre güvenim kalmadı...:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?