banada fikir verirmisiniz, sizce hangisi?

kızlar 4 yıllık evliyim mobılyalarımdan yana hıç yuzum gulmedı kırıldı dokuldu.
özellikle koltuk takımlarımı acılen degıstrmem lazım.mobılyalarım koyu kahve ama bıdaha asla koyu renk dusunmuyorum.şimdilik maddı olarak sadece koluk takımı ve ona uygun halı alabılıcem.
Koltuklarımı odıyıncede yemek odası alıcam artık.
Aslında 1. Yı cok begendım ama kararsızım

lutfen fıkır verın kızlar adamakıllı fıkır alabılecegım kımse yok :( :14:
Aldıktan sonra paylasıp pişman olmaktansa almadan sızlere danısıp fıkrınızı almak ıstıyorum

ilk mobılyalarımı düzgun alamadıgım ıcın bu sfer doğru karar vermek ıstıyorum içime sınen guzel bısey olsun ıstıyorum:31:
[ımg]http://img526.imageshack.us/img526/9831/vesikoltuk.png[/ımg]

uploaded with ımageshack.us
[ımg]http://img28.imageshack.us/img28/285/izgibrenda.png[/ımg]

[ımg]http://img685.imageshack.us/img685/3415/bellonafortin.png[/ımg]

[ımg]http://img40.imageshack.us/img40/9221/modesbugatti.png[/ımg]

bence 1.resimdeki çokhoş en azından diğerlerine göre daha az hantal duruyor şık bir takım

ilk takım en güzeli bence. (ilk mi bilmiyorum üstteki diyeyim :27: )

beğendm, eşyalarım yeni olmasa ben onu düşünürdüm..

düşünmüşsündür tabi de.. bakarken derinliğinede önem ver. odanın durumuna göre seç derim. annemler bir koltuk almıştı. aldığımız yerde küçük duruyordu. ama eve bir geldi ki sorma kocaman hantal birşeymiş.. o nedenle derinliği çok önemli...

bu arada ilk sayfadaki 2. takımı beğendim. model olarak çok hoş. renk seçeneği varmı, varsa daha hoş renklerle güzel olur...

bence kesinlikle 1. koltuk takımı harika duruyor.

kızlar 4 yıllık evliyim mobılyalarımdan yana hıç yuzum gulmedı kırıldı dokuldu.
özellikle koltuk takımlarımı acılen degıstrmem lazım.mobılyalarım koyu kahve ama bıdaha asla koyu renk dusunmuyorum.şimdilik maddı olarak sadece koluk takımı ve ona uygun halı alabılıcem.
koltuklarımı odıyıncede yemek odası alıcam artık.
aslında 1. yı cok begendım ama kararsızım

lutfen fıkır verın kızlar adamakıllı fıkır alabılecegım kımse yok :( :14:
aldıktan sonra paylasıp pişman olmaktansa almadan sızlere danısıp fıkrınızı almak ıstıyorum

ilk mobılyalarımı düzgun alamadıgım ıcın bu sfer doğru karar vermek ıstıyorum içime sınen guzel bısey olsun ıstıyorum:31:

Uploaded with ImageShack.us

düşünmüşsündür tabi de.. bakarken derinliğinede önem ver. odanın durumuna göre seç derim. annemler bir koltuk almıştı. aldığımız yerde küçük duruyordu. ama eve bir geldi ki sorma kocaman hantal birşeymiş.. o nedenle derinliği çok önemli...

bu arada ilk sayfadaki 2. takımı beğendim. model olarak çok hoş. renk seçeneği varmı, varsa daha hoş renklerle güzel olur...

şimdiki koltuklar geneldehep oyle canım ya.iri oluyolar malesef nerde guzel takım var hacimli hepsi :40:
evet canım farklı rengı var burda grısı var bak Çizgi Mobilya

canım anladım ben seni :34: ya ben kendi tercihime göre paylaştım tabi ama herkesin zevki tabiki...şık takımlarda güzel ama ben konfor ve spor tarzları seviom..senin begendiklerin de çok güzel ama gerçekten son koyduklarının ikincisini begendim ben de sade ve şık:34:

Son düzenleme:
bende yeni koltuk takimi aldim ve aylarca arastirdim oncelikle ic sungerini gri al onlar sertligine gore numarali oturarak dene hangisi rahat gelirse onu secersin ama mutlaka gri olmali malum erkekler oturduklari yerden kalkmiyor buyuzdende oturduklari yerde bi sure sonra izleri cikarak bir cokme oluyor kumasinida onerim microfiber kumas leke tutmaz ve silinme ozellikleri var bircok desen ve renk secenekleri var cocugun varsa yada dusunuyorsan uzun bir sure en azindan ozelligini kaybedene kadar seni tutar bunlarin disinda hangi agaci kullandiklarini gurgen kullaniyorsunuz degilmi de en azindan anladigini bilirlerse seni kandirmalari zor olur :) ayrica skI cok SIKI pazarlik yap ikea bellerini bukmus malesef modoko eskisi kadar pahali degil ve bu kumasin m2 si cok pahali degil

Kod:
homefur mobilyada bu takımlardan çok daha şıkları var.fiyatları da uygun tavsiye ederim. $sidelya-delux1.webp
mesela bunun gibi

Bir mimar adayı olarak kesinlikle 4 diyorum tasarım açısından :16:

Ama altını temizlemek zor olabilir:26:

Son düzenleme:
Back
X