banada fikir verirmisiniz, sizce hangisi?

bence 1 nolu resim yada 3 nolu resim deki koltuklar güzel diğer koltukların yanları oval gibi olduğu için köşede oturan kişi rahatsız oluyor bu arada modelini beğendikten sonra rengine tüm dekorasyonu düşünerek karar verir halı perde vesaire şimdiden hayırlı olsun:)

İlk sayfadaki ilk koltuk benim evimdeki koltuk takımı, çok memnunum. Tum kumaşları çıkarılıp yıkanıyor, 3 senedir kullanıyorum en 20 kez yıkadım makinede, hiçbir problemde yaşamadım. Ancak bunları rahat kullanabilmek için salonunuzun geniş olması gerekiyor, bu da dezavantajı. Bu koltuk tasarım yarışmasında birincilik almış, birkaç sene önce. Sonrasında da diğer mobilyacılar tarafından da aynı koltuk farklı kumaş deri vs ile üretilmeye başlanmış, orjinalini Salonni markasıyla alabilirsiniz. İnternet siteleride var, hatta orada farklı kumaş seçenekleri de görmüştüm.

ilk koltuk takımını bnde cok begendım aslında bı tek onu canlı gordum ve baska hıcbısey dusunmemıstm.ama soluk duruyo sıradan falan dedı bazıları kafam cok karstı.
kumasları cıkıyrmu gercekten sabıt gıbı geldı gozume yıkanıyosa ne guzel.
renk nasıl pekı mumkunse ekleyebılırmısın kendı koltuklarının resmını:16:

Hepsi çok güzel ama hepsi oldukça hacimli mobilyalar. Geniş ferah bir salon gerektiriyor hepsi beklenen etkiyi yapması için. ilk önce ona dikkat et derim ben:40:

Hepsi çok güzel ama hepsi oldukça hacimli mobilyalar. Geniş ferah bir salon gerektiriyor hepsi beklenen etkiyi yapması için. ilk önce ona dikkat et derim ben:40:

evet canmhaklısın gercekten ama elıımde degıl bu tarzları begenıyorum kuçuk mobılyalar çekıcı gelmıyor malesef. suankı salonumbuyuk ama ılerde kuçuksalonlu eve gecersem yemek odası koymam napayım artık :44:
suan koltularımda ıstedıgım yatak olması, mınderlerının yıkanması , modern durması ve bıdaha koyu renk mobılya ıstemedıgım ıcın acık renk mobılyayla uyması
ammada cok ıstıyomusum yaa:52:

Koltuklrın hepsi hoş ama kesinlikle beyaz tercih et derim eğer mümkünse sertex kumaşlardan kaplat silinebilmesi su çekmemsi ileride çocuklu ev olunca çok işe yarıyor

evet canmhaklısın gercekten ama elıımde degıl bu tarzları begenıyorum kuçuk mobılyalar çekıcı gelmıyor malesef. suankı salonumbuyuk ama ılerde kuçuksalonlu eve gecersem yemek odası koymam napayım artık :44:
suan koltularımda ıstedıgım yatak olması, mınderlerının yıkanması , modern durması ve bıdaha koyu renk mobılya ıstemedıgım ıcın acık renk mobılyayla uyması
ammada cok ıstıyomusum yaa:52:

Peki o zaman :1: yine de ferahlık yakalaman için mümkün olduğunca az aksesuar ve döşemelerde az desen kullanmanı öneririm. Karmaşık desenler ve ikiden fazla desenin kullanılması( perde, halı, aksesuarlar dahil) her zaman daha kapalı gösterir.

1 ve 4 ü çok beğendim bu arada eğer rahatlık arıyorsan 4 en iyisi :16:

illa 4ünden birini mi almak istiyosun cnm?başka degişik modellerde var aslında ama sen bilirsin...illa bunlardan biriyse eger üçüncüsünü begendim ben..ama kırlentleri çok fazlalık duruyo nedense onun da...kotugun modeli güzel ama.:34:

illa 4ünden birini mi almak istiyosun cnm?başka degişik modellerde var aslında ama sen bilirsin...illa bunlardan biriyse eger üçüncüsünü begendim ben..ama kırlentleri çok fazlalık duruyo nedense onun da...kotugun modeli güzel ama.:34:
ılle bunlardan bırı demıyorum tabıkı gözüme bunlar hoş geldı arastırırken sadece 1. yı canlı gordum ve begendım dıgerlerını netten gordum. buhafta gezıcem bır ıkı mobılyacı. ıyı karar verıp hosuma gıdenı alıcam.
varmı senın begendıgın bı takım canım?:40:

Peki o zaman :1: yine de ferahlık yakalaman için mümkün olduğunca az aksesuar ve döşemelerde az desen kullanmanı öneririm. Karmaşık desenler ve ikiden fazla desenin kullanılması( perde, halı, aksesuarlar dahil) her zaman daha kapalı gösterir.

1 ve 4 ü çok beğendim bu arada eğer rahatlık arıyorsan 4 en iyisi :16:

4 cok guzel gercekten ama kullanan bı arkadas yazmıs zor sığıyomus uç kısı bıde acılmıyo:(
1 nasıl sence rengı falan modeli tay tuyuymus bıde ıkılısı yok ıkı tane uclusu var yatak oluyo ama sanırım mınderlerının cıkarılıp yıkanma sansı yok resımden oyle gorunuyo.

4 cok guzel gercekten ama kullanan bı arkadas yazmıs zor sığıyomus uç kısı bıde acılmıyo:(
1 nasıl sence rengı falan modeli tay tuyuymus bıde ıkılısı yok ıkı tane uclusu var yatak oluyo ama sanırım mınderlerının cıkarılıp yıkanma sansı yok resımden oyle gorunuyo.

bu arada ben 1 ve 4 ü ilk sayfadaki resimlere göre dedim. 2. sayfadakileri görmemiştim :40: yanlış anlama diye söyledim:34:

bizim evde de 2 tane 3lü 2 tane tekli var zor sığdı biraz annem memnun ama ben sevemedim bir türlü :44:
neyse önceliğin açılıp yatak oması mı yoksa minder kılıflarının çıkması mı? ona göre karar ver bence 2 si de güzel. hatta 1.si daha dik hatlara sahip yerleşmesi kolay olur ama 4.sü daha rahat gibi geldi bana. Mesela ben olsam rahatlığı tercih ederim. Çünkü eski koltuklarımız sert ve dik şekilliydi üzerinde oturuyor gibi değil de tünemiş gibi hissederdim :1: şöyle oturunca ya da uzanınca tüm yorgunluğumu alsın isterim:1:

bu arada ben 1 ve 4 ü ilk sayfadaki resimlere göre dedim. 2. sayfadakileri görmemiştim :40: yanlış anlama diye söyledim:34:

bizim evde de 2 tane 3lü 2 tane tekli var zor sığdı biraz annem memnun ama ben sevemedim bir türlü :44:
neyse önceliğin açılıp yatak oması mı yoksa minder kılıflarının çıkması mı? ona göre karar ver bence 2 si de güzel. hatta 1.si daha dik hatlara sahip yerleşmesi kolay olur ama 4.sü daha rahat gibi geldi bana. Mesela ben olsam rahatlığı tercih ederim. Çünkü eski koltuklarımız sert ve dik şekilliydi üzerinde oturuyor gibi değil de tünemiş gibi hissederdim :1: şöyle oturunca ya da uzanınca tüm yorgunluğumu alsın isterim:1:

ayy bu dedıklerının hepsı bır arada olmuyor mu yaa:52:
ben hem açılsın ıstıyorum cunku mısafır gelınce yer sorunu olmasın..hemde mınderlerı cıksın ve yıkansın ıstıyorum cunku kırlenınce temızlemek cok zor oluyo oteki türlü..hemde rahat olsun ıstıyorum cunku sımdıkıler hıc rahat degıl oturacak yerı daracık,
bıde şık ve modern dursun ferah dursun(çok oldu galiba):51: :1:

ayy bu dedıklerının hepsı bır arada olmuyor mu yaa:52:
ben hem açılsın ıstıyorum cunku mısafır gelınce yer sorunu olmasın..hemde mınderlerı cıksın ve yıkansın ıstıyorum cunku kırlenınce temızlemek cok zor oluyo oteki türlü..hemde rahat olsun ıstıyorum cunku sımdıkıler hıc rahat degıl oturacak yerı daracık,
bıde şık ve modern dursun ferah dursun(çok oldu galiba):51: :1:

Ahhh keşke:31:

Mobilya markalarını çok bilmem ama biraz daha bakın istersen illa ki çıkar gönlüne göre bir takım :44:
Bu 4 taneden başka istemiyor musun ? kararlı mısın? vaktiniz mi yok yoksa ?:26:

1-2 yıl sonra kısmetse benim evlilik planlarım şimdiden taktım kafaya nasıl bulunur içime sinen mobilya diye :1: çok zor işin anlıyorum yani sıkıntısı şimdiden bastığına göre beni :1:

canım benim dışarda begendiklerim oluyor ama markalara çok dikkat etmiyorum galiba o yüzden şu markanın şu modeli diyemicem ama netten bkaındım da şunlar çok hoşuma gtti.

$FO,1268,12,confor-kanepe-takimi-oturma-gruplari-ve-kanepeler-201.webp

canım bu EVGÖR diye bir magazanın.

$2012929165228_delbella_3552.webp

Yıldız mobilya:34:

canım daha biçok şey begendim ama boyuttan mı bilemiyorum kabul etmedi url adreslerini...

canım benim dışarda begendiklerim oluyor ama markalara çok dikkat etmiyorum galiba o yüzden şu markanın şu modeli diyemicem ama netten bkaındım da şunlar çok hoşuma gtti.

Eki Görüntüle 586710

canım bu EVGÖR diye bir magazanın.

Eki Görüntüle 586711

Yıldız mobilya:34:

canım daha biçok şey begendim ama boyuttan mı bilemiyorum kabul etmedi url adreslerini...

renklı tıp koltukları oturması ıcın daha uygun buluyorum ben ama 2. koltuklar cokguzelmiş.salon ıcın daha sade ama sık bısey ıstıyorum
acaba kolları beyaz derı ortası grı tonlarındamı baksam:26:

Ahhh keşke:31:

Mobilya markalarını çok bilmem ama biraz daha bakın istersen illa ki çıkar gönlüne göre bir takım :44:
Bu 4 taneden başka istemiyor musun ? kararlı mısın? vaktiniz mi yok yoksa ?:26:

1-2 yıl sonra kısmetse benim evlilik planlarım şimdiden taktım kafaya nasıl bulunur içime sinen mobilya diye :1: çok zor işin anlıyorum yani sıkıntısı şimdiden bastığına göre beni :1:

yoo bunlardan baskada olabılır netten bunlar gozume çarptı. daha guzel bı takım bulsam ıçıme sınen oda olur.
gorunce hah ıste bu dıyecegım bısey olmadı henuz.
senın ısın bıraz daha kolay canm butun evını yenı duzecegın ıcın koltuk yemek odası yatak osadı hepsını uyumlu alırsın
gercı bnde yemek odama uyacakmı dıye dusunmıcem cunku koltuktan sonra yemek odamı degıstırıcemkoltuguma uygun bı unıte bakıcam.
ınsallah bulurum soyle guzel bı takım

Back
X