banada fikir verirmisiniz, sizce hangisi?

4 dahamı guzel.daha dıkkat cekıcı degişik sanki demi
1 cokmu sade sence.en azından farklı 4 demi:ssz:

1 ağır ve yavan duruyor bence 4 daha hoş o dönen koltukları olmasa belki 4 de yavan durabilirdi.Ama onlar bir hareketlilik katmış.Ayrıca deseni de canlandırmış :)

Son düzenleme:
bence bir güzel ama baya büyük gibi görünüyor salonun dar olursa sıkış sıkış mobilya kendini göstermez bence.

ayrıca desensiz olduğu için sonrasında perde halı yemek odası alırken uyum sorunu yaşamazsın.

ben ilk sayfadaki 3. sıradaki koltuk takımını begendım...sanırım onun grisi de son sayfaya eklenmiş..benım koltuklarım da son sayfadaki renkden ....

evet şimdi baktım son sayfada ki 2 takımda güzel.....ben onları begendım....ancak odanı da düşün benımkıler odaya cok buyuk kaldılar..teklı koltukları baska odaya koydum aldıktan sonra satsan satılmıyor atsan atılmıyor....birde böyle fotolara bakarken resımlere aldanmamak lazım sonucta ordaki aksesuarlar,duvarlar tablolar bızım evde olmuyor.ya da mağazada ki ışıklandırmalar da insanı şaşırtıyor......

bence en güzeli 1 numara tek sorun şu yastıklarının rengi daha farklı olsaydı tek renk değilde beyaz kahve gibi daha canlı dururdu.kumaş seçme olasılığın yokmu?eğer yoksa ve aklın 1 de kalacaksa beğendiğin bir kumaşı sonradan diktirebilirsin.

bence en güzeli 1 numara tek sorun şu yastıklarının rengi daha farklı olsaydı tek renk değilde beyaz kahve gibi daha canlı dururdu.kumaş seçme olasılığın yokmu?eğer yoksa ve aklın 1 de kalacaksa beğendiğin bir kumaşı sonradan diktirebilirsin.

koltukların rengı degısmıyor canım ama kırlenlerı degıstırebılıyorum mesela zemın yıne aynı koltugun rengınde ama cızgılerı kahve olanı var.
ben sadece 1. takımı canlı gordum ve bayıldım ama sonradanda dusundum acaba cokmu sade cokmu sıradan dıye
suankı koltuklarım oları kahve derı ortası krem.1 numarayı begendım cok ama acaba aynı benımkılerebenzermı dıye dusunuyorum
herkez gösterıslı al dıyo ama bende o avangart koltukları sevmıyorum.hem sade hem sık olsun ıstıyorum.suanda yemek odam var koyu kahve ama ılerde onları degıstırıcem acık renk olsun ıstıyorum 1. takım sence acık renkle uyarmı mesela beyaz ünite alsam cokmu saçma durur.

koltukların rengı degısmıyor canım ama kırlenlerı degıstırebılıyorum mesela zemın yıne aynı koltugun rengınde ama cızgılerı kahve olanı var.
ben sadece 1. takımı canlı gordum ve bayıldım ama sonradanda dusundum acaba cokmu sade cokmu sıradan dıye
suankı koltuklarım oları kahve derı ortası krem.1 numarayı begendım cok ama acaba aynı benımkılerebenzermı dıye dusunuyorum
herkez gösterıslı al dıyo ama bende o avangart koltukları sevmıyorum.hem sade hem sık olsun ıstıyorum.suanda yemek odam var koyu kahve ama ılerde onları degıstırıcem acık renk olsun ıstıyorum 1. takım sence acık renkle uyarmı mesela beyaz ünite alsam cokmu saçma durur.

diğer deseni görmeden bişey diyemem ama illa ordan kumaş seçeceksin diye bişey yok başka bi kumaşçıdan ona uygun kırlent modeli seçip diktirebiliirsin.çok masraflı olacağını sanmıyorum.ama şu haliyle bile bence en güzeli bu.2.si spor duruyor.3sü kaba biraz özellikle teklileri.4sü ise bol yastıklı olduğu için rahat edemezsiniz.dediğin gibi aralarında en sade ve bir o kadar şık olanı 1.si.ayrıca beyaz mobilya ile de çok uyumlu olur ama yerinde olsam tamamen beyaz değilde içinde azıcık kahve renklerde içeren mobilya alırdım.tamamı beyaz mobilyalar bana çok çiğ geliyor.ve eminim hemen modası geçecek.

1 yada 3 canım 2sınden bırını tercih et bence berjerlerin rengini değiştirirsen yastıklarınıda berjerler gibi yaparsan süper olur örneğin çiçekli modellerden olabilir

1 yada 3 canım 2sınden bırını tercih et bence berjerlerin rengini değiştirirsen yastıklarınıda berjerler gibi yaparsan süper olur örneğin çiçekli modellerden olabilir

1. modelde oynama yapmıyolar canım malesef bende berjerleri koyu kahve falan olsa dıkkat ceker dıye dusunmustum ama sadece kırlentle oynanaıyor.

Back
X