banada fikir verirmisiniz, sizce hangisi?

ceylaan1988

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
2.216
742
363
kızlar 4 yıllık evliyim mobılyalarımdan yana hıç yuzum gulmedı kırıldı dokuldu.
özellikle koltuk takımlarımı acılen degıstrmem lazım.mobılyalarım koyu kahve ama bıdaha asla koyu renk dusunmuyorum.şimdilik maddı olarak sadece koluk takımı ve ona uygun halı alabılıcem.
koltuklarımı odıyıncede yemek odası alıcam artık.
aslında 1. yı cok begendım ama kararsızım

lutfen fıkır verın kızlar adamakıllı fıkır alabılecegım kımse yok :( :14:
aldıktan sonra paylasıp pişman olmaktansa almadan sızlere danısıp fıkrınızı almak ıstıyorum

ilk mobılyalarımı düzgun alamadıgım ıcın bu sfer doğru karar vermek ıstıyorum içime sınen guzel bısey olsun ıstıyorum:31:

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
canm yaaa kusura bakmayın koltugun resmı dısında herseyı eklemısım mubarek :1:
sıldım sımdı tekrar ozur dılerım:17:

Bön bön baktım epey bi sayfaya nolmuş burda diye. Yanlışlıkla yaptıysanız hakikaten alkışlanacak bi durum:1:
Ama dediğim gibi koltuklar güzel

koltuklar güzel bence:) ama benim fikrim koltuklarını silinebilir derimsi bi kumaş al asla pişman olmazsın
berjerlerinin aynınsı kullanıorum ben berjerleri faklı renk yaptırdım açtıgım konulara bakarsan evim var belki fikir verir:)

model olarak güzel ama renk olarak solmuş gibi görünüyor...
bir tık daha canlı renk olsa daha güzel olur...bu arada mağazada bile solgun görünen koltuklar eve gelince daha beter solgun görünüyor...iyi düşün bence çabuk sıkılırsın gibi...

Fena değil ama daha şık takımlar var. Berjerler farklı renk olsa bence de daha iyi olur.
Bence biraz daha araştır
Tay tüyü güzel bir kumaş benim de koltuklarım beyaz tay tüyü silinebiliyor hatta halı yıkama makinesiyle dahi yıkadım

Son düzenleme:
koltuklar güzel bence:) ama benim fikrim koltuklarını silinebilir derimsi bi kumaş al asla pişman olmazsın
berjerlerinin aynınsı kullanıorum ben berjerleri faklı renk yaptırdım açtıgım konulara bakarsan evim var belki fikir verir:)

gercekten guzelmıs koltuklarında evınde.nerden aldın acaba hangı marka canım.
ya bıde ben evlenırken hıc ıcıme sınen bısey alamadım o yuzden bu sefer cok ıyı arastırıp cok dogru karar vermek ıstıyorum.
çok guzel olsun ıstıyorum koltuklarım:17:

model olarak güzel ama renk olarak solmuş gibi görünüyor...
bir tık daha canlı renk olsa daha güzel olur...bu arada mağazada bile solgun görünen koltuklar eve gelince daha beter solgun görünüyor...iyi düşün bence çabuk sıkılırsın gibi...

aslında bu takımı ben magazada gordum dun cok havalı gıbıme geldı.ama tabı ıyı dusunmemlazım .hangı markalara bakmalıyım sızce bıde nasıl bı renk hos olur sıkılmayacagım ve bıcok seyle uyum saglayabılen.

hele hele koyu renk mobılya asla ıstemıyorum bı daha.cunku koltuklardan sonra mobılyalarıda degıstırıcem ve ferah olsun ıstıyorum

Benim evimede bakabilirsin berjerlerim turkuaz vizon adana dimaxtan aldim ama kumas cesitlerinden bakarsin birde tay tuyu tavsiye kir leke belli etmiyor ayrica acik renk pek riskli

Koltuklar çok havalı duruyor.

sence hangısı guzel canm. bı karar veremıyorum aslında 3. yu cok begendım cunku bı tek onu canlı gördum.
ama dıgerlerınıde netten buldum cokbegendım
hadı kızlar bı yardımcı olun nolurr
sızın zevklı fıkırlerınızı almadan tercıh yapmak ıstemıyorum:21:

kararszlık cok kotu bısey yaa ne alıcasm ben bı turlu karar veremıyorum
ılk takımı bnde cok begemıyorum ama acılmıyo kızlar yatak olmuyo o takım ben yatak olsun ıstıyorum

bu sayfanın en başındaki koltuklardan benim salonumda var. benimkilerin kenarları kahverengi deri. ortası kadife bi kumaş. silinebiliyor evet bi de berjerlerim bunlardan değil değiştirdim ben dönen meaknizmalı aldım.ayrıca kırlentlerim ile berjerlerim aynı renk uyumlu..yatak olmuyor
minderlerini kaldırsan bile boyu uzun biri sığmıyor.ayrıca çok iriler.çok yer kaplıyorlar..yan yana 3 kişi sıkışarak oturuyor.ama çok rahatlar.Ben memnunum.bize yetiyor ama daha kibar daha kullanışlı bişey almanızı tavsiye ederim..

ben de bu modelin farklı rengi ve kumaşı var oturma ve yaslanma minderlerinin tamamını makinada yıkayabiliyorum çok kullanışlı ve rahat memnunum yani tabii diğer paylaştığınız modeller de güzelmiş

benim koltuğum bu aynı model
$koltuk..webp

Son düzenleme:
İlk sayfadaki ilk koltuk benim evimdeki koltuk takımı, çok memnunum. Tum kumaşları çıkarılıp yıkanıyor, 3 senedir kullanıyorum en 20 kez yıkadım makinede, hiçbir problemde yaşamadım. Ancak bunları rahat kullanabilmek için salonunuzun geniş olması gerekiyor, bu da dezavantajı. Bu koltuk tasarım yarışmasında birincilik almış, birkaç sene önce. Sonrasında da diğer mobilyacılar tarafından da aynı koltuk farklı kumaş deri vs ile üretilmeye başlanmış, orjinalini Salonni markasıyla alabilirsiniz. İnternet siteleride var, hatta orada farklı kumaş seçenekleri de görmüştüm.

Back
X