• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri banada bir tavsiyede bulunun kızlar kararsız kaldım ( resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
40
İstanbul
$11032011955.jpg $12022012162.jpg $2012-08-09-157.jpg selam kızlar ben yaklasık 4 yıldır kısa kullanıyorum sacımı uzatma asamasın gelınce sıkılıp yıne kestırıyorum fizik olarak kendımı tarıf edım 1 65 boy 52 kılo resımkoyuyorum kızlar son halımı eskıden bahanem vardı kızımdan dolayı kucuk rahat hazırlanım dıyordum ama sımdı buyudu bucuk yasında yardımcı olun nolur resımlerı eklıyorum hangısı yuzume daha fazla artısı oluyo fıkırlerınız önemlı benım ıcın sımdıden teşekkürler

Son düzenleme:
nacizane fikrim 3. resimdeki saç size daha olgunluk katmış 1 ve 2 de daha uzun ve daha hoş durmuş.kızınızda cok tatlı Allah bağışlasın:54:

Bende 2. fotoğrafta saçlarınızı daha çok yakıştırdım size...
Uzun saçtan yanayımdır, saçlarınızı uzatırsanız da hafif katlı bir kesimle hafif dalgalı ve haraketli durur... Çok da yakışır size... :9:

bence canım 3 üde birbirinden farklı durmuş sende bana soracak olursan sen hangisinde kendini daha rahat ve mutlu hissediyorsan o modeli kullan ama benim nacizane fikrim önce 3 sonra 2

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim arkadaşında dediği gibi tabıkı benım kendımı mutlu hissetmemde önemli ama dışardan bakışta benim için çok önemli akşam eşimle hesapladık hemen hemen 5 6 yıldır kısa kullanıyorum eşimde uzun cok sevıyo uzatmaya karar verdım kaldıkı saclarım çok çabuk uzuyo o gördüğünüz resim eylülde çekildi şuan saclarım 2 ci resimdeki saçlarımı geçmeye basladı bakalım sabredıcem sanırım bu sefer hepinize tşkr tekrardan

Kısa saçın yakıştığı nadir insanlardansınız. Bence ikinci kesim çok hoş durmuş. Normalde üçüncü kesim çoğu yüze yakışmaz ama sizin yüzünüzde çok hoş durmuş maşallah.

Kısa saç size çok yakışmış (3. resim). Ancak değişik bir hava katmak isterseniz, önlerini daha uzun bıraktırın. Ben hep victoria beckham gibi istedim. Ama benim kuaförüm azcık yırtık olduğu için yapmıyor. Sizde güzel durur. (not rengine siz karar verin, ben modeli beğeniyorum). :21: Bir de rihannayı ekledim. Onun modeli de modern ve seksi

$victoria_beckham_sac_modelleri_1.jpg Eki Görüntüle 580469

Kısa saç size çok yakışmış (3. resim). Ancak değişik bir hava katmak isterseniz, önlerini daha uzun bıraktırın. Ben hep victoria beckham gibi istedim. Ama benim kuaförüm azcık yırtık olduğu için yapmıyor. Sizde güzel durur. (not rengine siz karar verin, ben modeli beğeniyorum). :21: Bir de rihannayı ekledim. Onun modeli de modern ve seksi

Eki Görüntüle 580470 Eki Görüntüle 580469

seni hatırlıyorum kuzum sürekli takip edıyorum sanırım sen ağustos 2010 annesiydin yanlıs hatırlamıyosam paylasımın için teşekkür ederim rihannanın tarzında ıstıyodum kuoförumde bende saçlarım yanmıstı biraz açıcıdan dolayı o yüzden hem toparlanması beslenmesı ıcın bu tarz kestırdım bır bu model bırde eklıcem bır model onada bakın oda cok hoşuma gıttı

Back