Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri banada bi fikir verin kızlar

muratoslem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
179
12
118
35
Eskişehir
kızlar bidaki ay sözüm var ama ben hala ne giyceğime karar veremedim..evde 60 kişi olucaz söz nişan bi arada olucak..pantolon ceket yada etek ceket takım elbisemi yoksa abiyemi..bikaç abiye denedim kısa olanlrdan pek rahat edicekmişim gibi geldi..uzun abiye alsam diyorum onuda boyun kısa...anlıcanız kafayı yicemm..bi fikir verin

şimdi 60 kişiden biri mutlaka elbise giyer bende takım değilde elbise giymelisiniz büyük bişi olacak gibi sonucta

Söz ve nişan bir arada yapıldığına göre ve misafiriniz de çok olacağına göre bence daha şık birşeylere bakabilirsiniz.
Kısa elbise değilde çok hoş uzun abiyeler var, elbette size uygunu vardır, çok geç kalmadan araştırın derim.
Mutluluklar a.s.

park bravoda ve networkte bu sene guzel sade abiyeler var
kabarik olmadigi surece evdede olsa sonucta nisan oldugu icin hos bir elbise daha uygun olur
sacini makyajini fazla abartmazsin olur biter
vereliniortak

mesela bunlar park bravo canim

Son düzenleme:
kızlar teşekr edrm hpnize. örnekteki abiyeler çok hoş ama boyum kısa olduğu için uzun elbisede tereddüt ediyorum ykışmaz diye

tatlim boyun kisaysa kabarik olmayan bu tip elbiseleri tercih etmelisin
altinada yuksek topuk giyersin
kisa elbise olmaz diz boyu asla olmazzzzlmaz:

bana hep uzun elbisenin yakışmıcanı düşünürdüm boyum kısa diye...dün bitane denedim çok beğndim ve çk hoş durdu üzerimde :) inş alıcass

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…