Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri banada bi fikir verin kızlar

muratoslem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
179
12
118
35
Eskişehir
söz nişan bi arada evde olucak..60 kişi falan olucaz evde..sizce abiye elbisemi..yoksa takım elbisemi(pantoolon ceket) ??

abiye tarsında bi elbise bence cok hoş olur...
pantolon ceket iş görüşmesine gidiyor havası uyandırır kanımca

:uhm: soz ni$an bir olunca.. bilemicem, benim sozum evde olmu$tu ve takim giymi$tim (etek gomlek çeket) yalniz klasik degildi, $ik bir takim almi$tim. içinde kalacaksa abiye giy derim guzelim, bui arada hayirli olsun..

canım hayırlı olsun öncelikle kesinlikle abiye giymelisin hayatında bir kere olacak bu tür tören takım elbiseyi her zaman giyebilirsin

abiye giymelisin canım bence takım her zaman giyilir . mutluluklar diliyorum.

cnm bencede sade bir abiye ceket takımdan daha güzel olur hem daha rahat edersin hayırlısı olun cnm

hayırlı olsun söz ve nişan bir aradaysa bencede mutlaka abiye giymelisin sonuçta hayatında bir defa tadacağın bir şey.

kesinlikle abiyeeee... kaç kere nişanlanır bir insan.. çok hoş eve uygun abiye elbiseler bulabilirsin bence takım asla giyme boshayallersmile

arkadaşlara katılıyorum. bence de abiye giymelisin. biraz sade evde olacağı için, başka zaman da ( düğünlerde,nişanlarda) kullanabileceğin bir abiye hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…