kızlar benim hikayemi az çok bilen bilir....ekim ayında bir tüp bebek denemem olmuştu.... malesef embriyolardan biri rahimle tüplerin kesiştiği yere gitmiş tutunmuş...ve ben 3. ameliyatımı dış gebelik olmasın diye olmuştum...tüplerim alınmıştı...ama olacağı varmış yine oldu dış gebelik tutunamayacak yere gitti tutundu... kaç aydır...onun ordan düşmesini,erimesini yada küçülmesini bekledik... doktorum ilk öğrendiğinde şu anda çok riskli ne ilaçla nede amelyatla denyelim dedi...ameliyat etsem rahime zarar verebiliriz...allah korusun iç kanman olabilri dedi... ve takibe aldı...ama malesef erimedi... aksine küçülme bile olmadı...kasıklarımada ağrısı oluyor ara ara...doktorum artık ameliyat kaçınılmaz son dedi... eskisi gibi tehlikeside kalmadı dedi...olabilirsin ameliyat dedi....bu kadar zaman belki seni bir daha o strese sokmadan,ameliyat etmeden kurtulursun diye düşünmüştüm ama bakıyorumda hala orda ve seni rahatsız ediyor o zaman yapalım dedi....ve haftaya cuma ameliyat günüm... bu dördüncü ameliyatım olacak kızlar....
bilmiyorum ameliyat olmam doğrumu...yani o kitlenin orda kalması bana bir zararı olurmu....kızlar artık sağlıklı karar veremez oldum...ne yapacağımı bilmiyorum...senağlamaallah hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin demekten başka çarem yok....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?