• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yine ameliyat yolu göründü.... :(((

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
116
43
Hatay
kızlar benim hikayemi az çok bilen bilir....ekim ayında bir tüp bebek denemem olmuştu.... malesef embriyolardan biri rahimle tüplerin kesiştiği yere gitmiş tutunmuş...ve ben 3. ameliyatımı dış gebelik olmasın diye olmuştum...tüplerim alınmıştı...ama olacağı varmış yine oldu dış gebelik tutunamayacak yere gitti tutundu... kaç aydır...onun ordan düşmesini,erimesini yada küçülmesini bekledik... doktorum ilk öğrendiğinde şu anda çok riskli ne ilaçla nede amelyatla denyelim dedi...ameliyat etsem rahime zarar verebiliriz...allah korusun iç kanman olabilri dedi... ve takibe aldı...ama malesef erimedi... aksine küçülme bile olmadı...kasıklarımada ağrısı oluyor ara ara...doktorum artık ameliyat kaçınılmaz son dedi... eskisi gibi tehlikeside kalmadı dedi...olabilirsin ameliyat dedi....bu kadar zaman belki seni bir daha o strese sokmadan,ameliyat etmeden kurtulursun diye düşünmüştüm ama bakıyorumda hala orda ve seni rahatsız ediyor o zaman yapalım dedi....ve haftaya cuma ameliyat günüm... bu dördüncü ameliyatım olacak kızlar....

bilmiyorum ameliyat olmam doğrumu...yani o kitlenin orda kalması bana bir zararı olurmu....kızlar artık sağlıklı karar veremez oldum...ne yapacağımı bilmiyorum...senağlamaallah hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin demekten başka çarem yok....:Saruboceq:

geçmiş olsun canım doktoruna güveniyorsan onun dediğini yapmaktan başka çare yok ama tereddütlerin varsa başka bir doktorun görüşünü de alabilirsin

canım çok üzüldüm bu alanda bir kaç doktora daha git hepsi aynı sonuca varıyorsa ameliyat ol hakkında hayırlısı şimdiden acil şifalar diliyorum

canım çok geçmiş olsun.aklında tereddütler varsa başka doktorada git.senin için sağlıklı olan neyse o yapılsın.en kısa zamanda iyleşmeni diliyorum.

canım çok geçmiş olsun.aklında tereddütler varsa başka doktorada git.senin için sağlıklı olan neyse o yapılsın.en kısa zamanda iyleşmeni diliyorum.

yeşbücüm bilirim çok zor şeyler yaşadın
Allah göstermesin son olsun bu
bilemiyorum ki başka doktorlara sordun mu
ne dediller

canım çok çok çokkkkkkkk geçmiş olsun .. ne denilebilir ki Allah gerçekten çok yardımcın olsun ..
eğer dr.una güveniyorsan ne ala ama sadece 1 dr.un görüşüyle kalmasan ...
benim dr. arkadaşlarım var ve hep derlerki " tıpta , evet , 1 tane doğru varsa ona ulaşacak farklı çok yol yada daha doğru yol vardır "
imkanın varsa Ankraya yada ıst.a gelip görüşsen oradaki ( bence , hasta ve tedavi/müdahale/işlem sayısı sebebiyle ) daha deneyimli olduklarını düşündüğüm dr.ların görüşünü alsan mesela ...
hakkında hayırlısı olsun canım ..

yeşbü canım neler çektiğini biliyorum hayırlısıyla bu sıkıntılarıda aşıp anne olmanı yürekten diliyorum tatlımm..:1hug:

kızlar benim hikayemi az çok bilen bilir....ekim ayında bir tüp bebek denemem olmuştu.... malesef embriyolardan biri rahimle tüplerin kesiştiği yere gitmiş tutunmuş...ve ben 3. ameliyatımı dış gebelik olmasın diye olmuştum...tüplerim alınmıştı...ama olacağı varmış yine oldu dış gebelik tutunamayacak yere gitti tutundu... kaç aydır...onun ordan düşmesini,erimesini yada küçülmesini bekledik... doktorum ilk öğrendiğinde şu anda çok riskli ne ilaçla nede amelyatla denyelim dedi...ameliyat etsem rahime zarar verebiliriz...allah korusun iç kanman olabilri dedi... ve takibe aldı...ama malesef erimedi... aksine küçülme bile olmadı...kasıklarımada ağrısı oluyor ara ara...doktorum artık ameliyat kaçınılmaz son dedi... eskisi gibi tehlikeside kalmadı dedi...olabilirsin ameliyat dedi....bu kadar zaman belki seni bir daha o strese sokmadan,ameliyat etmeden kurtulursun diye düşünmüştüm ama bakıyorumda hala orda ve seni rahatsız ediyor o zaman yapalım dedi....ve haftaya cuma ameliyat günüm... bu dördüncü ameliyatım olacak kızlar....

bilmiyorum ameliyat olmam doğrumu...yani o kitlenin orda kalması bana bir zararı olurmu....kızlar artık sağlıklı karar veremez oldum...ne yapacağımı bilmiyorum...senağlamaallah hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin demekten başka çarem yok....:Saruboceq:

canıııım çok üzüldüm bitanem gitmedi demek kendi kendine allahım hakkında hayırlısını doğru olanını versin inşallah sen güçlü bi kadınsın eminim bununda üstesinden geliceksin fazla kasma kendini üzme drun eminim ki senin için doğru olanı yapıcaktır canım güzel ve sağlıklı haberlerini bekliyorum bitanem öpüyorum çok kendine iyi bak

yeşbücüm demek sonunda karar verildi.dr un tayfun bağıştı galiba.bence güven çok deneyimli bir dr o.hakkında hayırlısı olsun canım.....

canım şimdiden çok geçmiş olsun.karar vermek başarmanın yarısı.inşallah çabucak toparlanıp eski sağlığına kavuşursun

Canım çok geçmiş olsun. :teselli: Gerçekten geçirdiğin şeyler kolay değil. Ameliyat olman gerekiyorsa mecbursun tabi. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun canım arkadaşım. :Saruboceq:

yeşbu
neler çektiğini baştan beri biliyorum.dış gebelikte gebelik ürünü yok olmuyorsa alınması gerekeir diye biliyorum ama istersen sen bi de tayfun beyle görüş başkent hastanesinde.sanırım senin doktorun ankara tüp bebekti idi.acil şifalar diliyorum canım.bi gün çektiklerinin mükafatını alacaksındır

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.....helinciğim doktorumz aten tayfun bey...dış gebelikten sonr aona gitmeye başladım.... doktoruma çok güveniyorum... doktorumun aldığı ameliyat kararından şüpeli değilim ama...insan yinede korkuyor.... bu kadar ameliyat geçirdim...her ameliyatta inşallah bu son olur diyerek giriyorum...ama son olmuyor...umarım bu seferki son olur....inşallah hayırlısyla bundnada kurtulur....en kısa zamanda bebişime kavuşurum....

Back